Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán nálam is Soriano..Barcaforever írta:Nagyon kemény lesz a 2010-es választás.Nálam 50-50 %-ra jönnek ki, Soriano és Rossel.
Soriano, nyílván viszi tovább Laporta politikáját és stábját, amivel szerintem semmi baj nincs.MOST MÉG![]()
Rossel, sztem a nyilatkozataiból kitűnik, hogy elküldené Ronaldinhot,Eto'o-t és sztem Henryt is.Szóval ő nyilvánvalóan egy új barcelonát építene, megjegyzem sztem nem egy rossz barcelonát.![]()
Szóval sztem itt az a kérdés, h a katalánok mernek-e belevágni egy új ismeretlen vezetésbe.
Txiki mellett Soriano az,aki tárgyalni szokott a kinézett játékosokkal.varga tamás írta:Boixos: Nagy-Britanniában a választások után egy nappal a vesztes fél kiköltözik a Downing Street 10-ből, és elfoglalja helyét az utód. A miniszterek is másnap átveszik a stafétabotot. Gondolod, hogy ez hatalmas törést okoz a brit közéletben, gazdaságban stb? Nem, akkor egy klub esetében milyen földindulást okozhatna egy új vonal? Ez nem indok, csak takaró. Rosell vs. Soriano verseny esetén az előbbire szavaznék, feltétlenül. Soriano számomra egy tutyi-mutyi alaknak tűnik.
ez az, nem tudjuk, h mi volt az oka. rosell azt mondta, h diktatórikusan vezette laporta a Klubot, laporta meg nem nagyon mondott semmit sem erről az egészről. csak annyit lehetett látni, h páros lábbal rúgtak ki utána minden rosell-fant.Szakacs írta:Sot azt se tudjuk h miert valtak szet..mert abban a dokumentum filmben latszott hogy igaz baratok..ket annyira jo barat akarmilyen cucorka vasar miatt nem veszik ennyire durvan ossze...
Hmmm en meg azert atgondolnam..az elkovetkezendo eredmenyektol..mert igazan jol igazolt Rossel gyerek...Sot azt se tudjuk h miert valtak szet..mert abban a dokumentum filmben latszott hogy igaz baratok..ket annyira jo barat akarmilyen cucorka vasar miatt nem veszik ennyire durvan ossze...Boixos írta:de ettől függetlenül inkább sorrianora szavaznék.
Első ember szerintem semmiképp sem marad, legfeljebb kap valamilyen fontos szerepet a háttérban, a lényeg, hogy a vezetőség egésze és felfogása nem cserélődne ki. A másik lehetőség Rosell, akivel egy egészen új vezetést hozna új igazoláspolitikával, új szemlélettel. Kérdés, ez mennyire lenne jó...ozsimiki írta:Én meg csak abban reménykedem,h addig vhogy elintéződik,h Ő maradjon továbbra is...az lenne a legjobb...szntem ha váltás lesz,az a jelenlegi helyzetnél rosszabb lesz....
Lehet,de akkor is gusztustalan ahogy viselkedett/viselkedik.Atesz írta:LG írta:Én személyszerint örülnék, ha Rossel lenne majd az elnök. A mostani sikerekben is nem kis szerepe volt+ sok jo játékost ő szerzett meg, itt ki kell emelni Ronaldinhot
Valoszinüleg ha Sandro nincs, akkor most a Realba, vagy a MUban varázsolna.
Bizony![]()
Attól még, hogy Laportáékkal összeveszett, nagyon jó kis szakember!!!
Egyébként a megújulás nem feltétlenül rossz, biztos vagyok benne, hogy hozna egy világklasszis edzőt, és új játékosokat a lustuló sztárok helyett, Ronaldinho, Eto'o eladásával pedig csak még tovább növelheté a kiadási oldalt.Boixos írta:erről van szó. akármennyire szimpatikus rosell, a barcának nem igazán jönne jól egy ilyen váltás. a menedzsmentből és annak környékéről kirúgtak mindenkit, aki rosellel szimpatizált, ezért valszeg egy új brigádot kellene összerántania, ha ő lenne a góré.Lionel85 írta:Viszont ha Soriano lenne az elnök, akkor őt támogatná Laporta, márpedig azt a vonalat, amit Laporta elkezdett évekkel ezelőtt, azt végig tudná csinálni, Rosell szinte egy új stábot hozna össze, ami nem hinném, hogy jó dolog lenne.
egyébként nagyon jól mennek mostanában a barca dolgai, anyagilag is nagyságrendekkel előrébb vagyunk, mint laporta hatalomba lépésekor, ezért sztem nincs is "kormányváltó hangulat" odakint.
erről van szó. akármennyire szimpatikus rosell, a barcának nem igazán jönne jól egy ilyen váltás. a menedzsmentből és annak környékéről kirúgtak mindenkit, aki rosellel szimpatizált, ezért valszeg egy új brigádot kellene összerántania, ha ő lenne a góré.Lionel85 írta:Viszont ha Soriano lenne az elnök, akkor őt támogatná Laporta, márpedig azt a vonalat, amit Laporta elkezdett évekkel ezelőtt, azt végig tudná csinálni, Rosell szinte egy új stábot hozna össze, ami nem hinném, hogy jó dolog lenne.
ezt már én is egy jó pontnak vettem, és biztos vagyok benne hogy ezt a megfelelő lépéseket az edzőcserére értette. Laporta az akiben maximálisan bízok. A semmiből visszahozta ezt a csapatot, és tényleg a szívét lelkét adja érte hogy a klub sikeres lehessen.grecki írta:Engem viszont az nyugtatott meg, hogy továbbra is figyel, és meg fogják hozni a szükséges lépéseket, ha nem tapasztalható javulás. Ezt én Rijkaardra is értettem, szóval, szerintem, ha a következő jó pár fordulóban is ilyen gyatra lesz a játék, akkor szerintem beválallja az edzőcserét.
grecki írta:Engem viszont az nyugtatott meg, hogy továbbra is figyel, és meg fogják hozni a szükséges lépéseket, ha nem tapasztalható javulás. Ezt én Rijkaardra is értettem, szóval, szerintem, ha a következő jó pár fordulóban is ilyen gyatra lesz a játék, akkor szerintem beválallja az edzőcserét.