Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.06. 23:50:08

Vicces lesz de őt elhoznám még 14.-e előtt. Szükség lesz rá.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.06. 23:47:46

Fernando írta: Szerk.: Amúgy érthetetlen, hogy mennyi elvakult ember van. Minden nap követelték, hogy jöjjön már jöjjön már, most meg nem bírják felfogni. Paff, kevesebb Fabregas-os avatarkép lesz a fórumon. Én annyira nem rendülök meg. Abból a pénzből két minőségi középpályást is vehetünk.

Én nagyon szerettem volna,hogy jöjjön Cesc,de elfogadom a döntését.
Viszont egyetértek,hogy ebből a pénzből két kp-t is vehetünk. Csak vegyünk,mert kell, hosszú a szezon.
Sennát én is elviselném,tűrné a padot is,vkp-ban és kicsit előrébb is bevethető.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.06. 23:37:31

Innentől leszek kíváncsi ki fog még jönni a középpályára. Én Senna-ra tippelek mint egy vkp. Róla cikkeznek erősen, cikkeztek. Örülnék ha a másik érkező egyben egy maradó is lenne: Hleb.

Szerk.: Amúgy érthetetlen, hogy mennyi elvakult ember van. Minden nap követelték, hogy jöjjön már jöjjön már, most meg nem bírják felfogni. Paff, kevesebb Fabregas-os avatarkép lesz a fórumon. Én annyira nem rendülök meg. Abból a pénzből két minőségi középpályást is vehetünk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.06. 23:22:10

Halelúja. Végre vége ennek a hülye mizériának és visszaereszkedhetünk a földre. Már vagy 2 éve űzzük ezt macska egér játékot az Arsenal-al.
50 millert kiadni egy saját nevelésű játékosért. Ez tényleg hülyeség.
Lássuk akkor hogy a középpályán mik a lehetőségeink.
Mint mindannyian tudjuk a Xavi-Iniesta duó szent és felbonthatatlan. DE.
Amint tudjuk eléggé faragják mind a kettőt és a cserékkel voltunk gondban, ezt a problémát rég megoldhattuk volna ha nem pazaroljuk az időt az Arsenak vérének a szívására.

1. Most akkor hagyjuk a két ifinek(Thiago,Dos Santos) hogy lehetőséget kapjanak, sőt mit ad isten mindenki megfeledkezik arról hogy van egy motivált és nagy tapasztalattal rendelkező Alexander Hleb is aki még "csak" 29 éves de nem tudom miért minden áron el akarunk adni. Szegény a 08-09-es szezonban os alig kapott lehetőséget.

2. Valakit gyorsan igazolunk. Özil marad Brémában de talán ez sem végleges még. És akkor marad a 28 éves saját nevelésünk az Evertonban.
Mi lesz most?

Szerk: most olvasom vissza a hozzászólásokat. Édes istenem nemigaz hogy sokan most látják be hogy nemcsak Fabregas az egyetlen egy optimális lehetőség a kreatív kp posztra. Csak azért mert "Barca gyártmány" attól még lehet jobb nála más is. Én tiszteletben tartom ezt a saját nevelés dolgot de már néhány ember túl komolyan veszi a dolgot.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.06. 23:13:22

Egyébként pedig Fabregas örülhetett, hogy pénzt lettek volna hajlandók kiadni egy saját nevelésér Rosellék.
:?: :?: :?:
Nem inkább az Arsenal?
Remélem megszűnt a mai nappal a szándék, hogy valaha is leigazoljuk pénzért.
Jövőre meg megint megy majd itt a sírás, főleg, ha ne adj Isten nem nyernénk semmit.. :roll:
Nem, mert Fabregas akar jönni, nem az Arsenal. Nem is értem mire gondolsz.

Gondolom a második részt inkább általánosságban írod, nem pedig nekem. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
levproff
Director del Fútbol

2010.08.06. 23:08:02

amit ez a méregdrága semmirekello tud
Savanyú a szőlő. Bezzeg, ha ma azt mondta volna, hogy jövök, akkor meg Ő lenne ász meg stb..
jövőre meg megint jön a szöveg, hogy álmai csapata a Barca, meg ő örökké Barca drukker lesz..
:?: :?:

A mostani nyilatkozatában is elmondta ezt, nem tudom, hogy nektek mér csak akkor igaz ez, ha itt is játszik.. :roll:
Ráadásul Neki van is alapja ezt mondani..
Egy Barcelona szintű csapat nem fog várni egy ilyen játékosra, aki reggel mond valamit, és este már megint mást..
Remélem hallottál már olyanról, hogy (spanyol) sajtó.
Mert több, mint a fele bőven kitaláció volt. :wink:
Egyébként pedig Fabregas örülhetett, hogy pénzt lettek volna hajlandók kiadni egy saját nevelésér Rosellék.
:?: :?: :?:
Nem inkább az Arsenal?
Jövőre meg megint megy majd itt a sírás, főleg, ha ne adj Isten nem nyernénk semmit.. :roll:
Xavi,Iniesta,Puyol is remélte idejövetelét nyilatkozataikból
És akkor mivan? Én is sok mindent szeretnék, szerintem ez nem kívánságműsor. Ez megint miért az Ő sara?

De látom azért vannak olyanok is, akik belelátnak a helyzetbe, átgondolják, nem csak vagdalóznak mindennel..

Szerk.:
Gondolom a második részt inkább általánosságban írod, nem pedig nekem.
Igen, úgy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.08.06. 23:14:45-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.06. 22:55:20

Végre lezárult az ügy. Nekem már nagyon unalmas volt ez a Cesc ügy és nem is érdekelt már nagyon, hogy jön-e vagy nem csak legyen vége!
Vége is lett szóval lehet felhozni a fiatalokat és már szerintem nem is kell csak egy vkp-t igazolnunk! :wink: :)
Messi199
Jugador d'estrella

2010.08.06. 22:40:50

Én úgy vagyok Cesc kapcsolatban hogy örülök hogy nem jön már , ha ennyire oda van Wenger fas.áért akkor [auto_cenzúra] csak , ezzel a harmat gyenge Arsenalal sose fog nyerni semmit . Előbb utóbb rájön hogy hibázott . , és akkor meg jön megint az abszurd dumáival , hogy ő mindenképp vissza akar jönni meg bla bla bla .... Én remélem nem is látom Barca mezben (Most kicsit idegességemben írtam :D azt amit ) De jöjjön inkább Özil meglátjuk mit kezdünk vele .
Tots Unit Fem Forca !!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.08.06. 22:37:48

"az elmúlt hónapokban számos beszélgetésem volt Wengerrel, és annak ellenére, hogy ezeknek a tartalmát egyikőnk sem fogja felfedni, a végeredmény az, hogy az Arsenal elutasította a katalánok két hivatalos ajánlatát is."

nahm, igazi kezesbárány. Nem vagyunk mi juve, hogy majd jövőre.. Dos Santos megoldja azt amit ez a méregdrága semmirekello tud. Titinho tökéletesen összefoglalta a lényeget, csak egyet érteni tudok, engem is felhúzott eléggé, jövőre meg megint jön a szöveg, hogy álmai csapata a Barca, meg ő örökké Barca drukker lesz.. ilyen mesébe én nem hiszek öcskös. Ha nem akkor maradj csak ott, remélem az elkövetkezendő 10 évbe nem nyersz semmit és belátod, mekkora tuskó voltál 2010 nyarán.. Egy Barcelona szintű csapat nem fog várni egy ilyen játékosra, aki reggel mond valamit, és este már megint mást.. Egy Mallorca vagy Osasuna biztos várna rá évekig, de a Barcelona nem az a klub. Remélem Pepnek jövőre meg nem fog kelleni, illetve a klubnak. :evil:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Andris
Adminisztrátor

2010.08.06. 22:34:04

barca99 írta:
Andris írta:Teljesen gáz ez a Cesc gyerek.
Mert nem oda , ahonnan 8 évig evett?
Tudjátok jól ha figyeltétek valaha is, miket írok, hogy nekem nem szívügyem az ő leigazolása, eleve nem bírtam az arcát azért amiért elment. Azért meg pláne nem, ahogy játszik sokszor. Mert legalább annyi nulla meccse van, ahány jó.

De attól még úgy gondoltam persze h jó megoldás lehet.

Viszont ha valaki szeretne átmenni valahova játszani, akkor tegye meg érte amit kell. Nem kell ehhez bemosni az Arsenalnak és Wengerpapának, csak határozottan kijelenteni hogy ő most váltana. Ez az amit nyilván nem tett meg, különben nem ez lenne.
És én nem birom az ilyet, ha vki valamit akar akkor tegyen érte. Nem véletlenül írtam azt, hogy teljesen gáz, nem pedig azt, hogy a hivatásos nőnemű felmenőjét, hogy nem vásárolta ki magát és jött hozzánk át.

Egyébként érdekes az is, amit Te írsz. Ő ne tegyen ilyet, de ellenkező esetben az Arsenal megteheti. Nemtudom hogy ő köszönhet többet Wengeréknek azzal, hogy kapott egy vagy két évvel korábban profi szerződést, vagy Wengerék neki azt, hogy a tehetségével és a munkájával életben tartja a klubot és a szurkolókat évek óta. Ő nem mondhatja, hogy márpedig én idén váltani akarok és kész , de Wengerék egész nyugodtan, hogy teszünk rá mit akarsz, ittmaradsz vagy magadra haragítod Angliát.

Egyébként pedig Fabregas örülhetett, hogy pénzt lettek volna hajlandók kiadni egy saját nevelésér Rosellék. Nem is keveset ráadásul. Ilyen ideális év és helyzet sose volt még és lehet nem is lesz már arra, hogy ide igazoljon. Értem ezt az ő szemszögéből ideálisnak. Nem élt vele, pedig lehetett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.08.06. 22:38:35-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.06. 22:15:34

kilibarca írta:Milyen jogon vonjuk felelősségre ez kérdés ? Több héten át hitegetett több millió Barca szurkolót , elnököket , játékosokat(Xavi,Iniesta,Puyol is remélte idejövetelét nyilatkozataikból ez jön le ). Már nem azért de nem lehetett volna ezt az elején kinyögni.
Ez a hátba támadás meg egy vicc... Ha ingyen jönne vissza se hátba támadás lenne! De 40-50m€ kapott volna az Arsenal nem apró pénzt!
Remélem nem igazoljuk se jövőre se utána maradjon az 'apjánál'.
Hivatalosan semmit nem mondott.

Illetve de, azt hogy gondolkozott rajta, de az Arsenal nem akarja elengedni, ő meg ezt tiszteletben tartja.
kilibarca
Capitá del Barça

2010.08.06. 22:09:24

MR. TROMORT777 írta:
Ezért nagyon érdemes volt a kezedet a billentyűzetre rakni, és fölösleges mozdulatokat végezni.
Milyen jogon van Cesc felelősségre vonva? Ide akar jönni? Igen. Szereti az Arsenalt? Igen. Hátba akarja szúrni azokat az embereket, akik segítettek neki, hogy igazi klasszis legyen? Nem. Fogadjátok már el. Wenger olyan neki mint az apja, ezt Ő is nyilatkozta. Wenger megkérte, hogy maradjon, Ő meg is tette.
Ha hivatalosan kimondja, hogy a Barcába akar jönni, akkor megbántaná az Arsenalt. Tudom, hogy legtöbben úgy vélekedtek, hogy az csak egy kis szemét csapat, aki nem adja el Fabregas-t. De neki sokkal többet jelent. És ez tisztelendő.
Csak gondoljatok bele a helyzetébe, és felejtsétek el, hogy Barca szurkolók vagytok.

Nem bánom, hogy nem jött. Hiszem hogy a fiatalok remekül fognak berobbani a csapatba. De azért kell még egy kp a padra. Nem tudom ki lenne a megfelelő.
Milyen jogon vonjuk felelősségre ez kérdés ? Több héten át hitegetett több millió Barca szurkolót , elnököket , játékosokat(Xavi,Iniesta,Puyol is remélte idejövetelét nyilatkozataikból ez jön le ). Már nem azért de nem lehetett volna ezt az elején kinyögni.
Ez a hátba támadás meg egy vicc... Ha ingyen jönne vissza se hátba támadás lenne! De 40-50m€ kapott volna az Arsenal nem apró pénzt!
Remélem nem igazoljuk se jövőre se utána maradjon az 'apjánál'.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.08.06. 21:54:03

MR. TROMORT777 írta:16 éves korától Wenger nevelgette, az Arsenalba lett valaki. Itt csak egy tehetség volt. Elment, és jól döntött. Klasszis kp lett, aki még mindig piszkosul fiatal.
Ha most konkrétan kinyílvánította volna, hogy ide akar jönni, és nem marad, azzal konkrétan hátba támadta volna az Arsenalt, meg a szurkolóit.
ugy kezelejuk ezt a gyereket mint vmi félistent... hagyjátok már... milyen hátbatámadás... hány de hány olyan focista van aki fiatal korátol kezdve egy csapatnál jatsztott, aztan huszonegykét évesen elment vhova...

én örülök neki amugy h nem jött. nem rossz jatekos, de én nem látom benne azt a hű de nagy pluszt, ami esetleg xavi utodjava tenné. mégegyszer mondom, h jó játékos, de nagyon tulertekelt. hozni kell sergio mogé még vkit, meg a 2 fiatalk özül vkit állando jellengel jatszatni, ha xavi v iniesta pihen/serult, és boven jok leszunk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MR. TROMORT777

2010.08.06. 21:50:36

Ezért nagyon érdemes volt a kezedet a billentyűzetre rakni, és fölösleges mozdulatokat végezni.
Milyen jogon van Cesc felelősségre vonva? Ide akar jönni? Igen. Szereti az Arsenalt? Igen. Hátba akarja szúrni azokat az embereket, akik segítettek neki, hogy igazi klasszis legyen? Nem. Fogadjátok már el. Wenger olyan neki mint az apja, ezt Ő is nyilatkozta. Wenger megkérte, hogy maradjon, Ő meg is tette.
Ha hivatalosan kimondja, hogy a Barcába akar jönni, akkor megbántaná az Arsenalt. Tudom, hogy legtöbben úgy vélekedtek, hogy az csak egy kis szemét csapat, aki nem adja el Fabregas-t. De neki sokkal többet jelent. És ez tisztelendő.
Csak gondoljatok bele a helyzetébe, és felejtsétek el, hogy Barca szurkolók vagytok.

Nem bánom, hogy nem jött. Hiszem hogy a fiatalok remekül fognak berobbani a csapatba. De azért kell még egy kp a padra. Nem tudom ki lenne a megfelelő.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.06. 21:47:24

barca99 írta:
Sanama írta: Szerintem itt irónia volt .
Nekem is eszembe jutott, de mivel pont mostanában mondta Andris, hogy tuti biztos benne, hogy jön Fabregas, ezért mégis kizártam az iróniát. :)
Ja , oké :)

Egyébként egyetértek veled B99, ez tiszta sor,hogy jönni akar(t),de nem fogja felborítani az asztalt,mivel Wenger kezei alatt lett Ő olyan játékos,ami most. Ettől függetlenül Wengert nem értem,még hányszor fogja azt a +1évet kierőszakolni Fabregasból :)
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.06. 21:45:18

Sanama írta: Szerintem itt irónia volt .
Nekem is eszembe jutott, de mivel pont mostanában mondta Andris, hogy tuti biztos benne, hogy jön Fabregas, ezért mégis kizártam az iróniát. :)
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.06. 21:42:32

Megmondtam en, hogy marad lovoldozni a sullyedo hajon. Ozil szerintem nem annyira nagy jatekos attol, hogy 1 honapot lattuk jatszani, leher , hogy ha JDS-t behivjak a valogatottba , o is ugyanezt a szintet , hozza (szerintem tobbet is tudott volna mutatni mint guluszemu baratunk). Inkabb legyen Thiago/ JDS, mint egy ezer idegen. + oket mar lattuk a nagycsapatban is jatszani :!:
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.06. 21:42:19

barca99 írta:
Mert nem oda [auto_cenzúra], ahonnan 8 évig evett?
Szerintem itt irónia volt .
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.06. 21:41:42

Mert nem oda [auto_cenzúra], ahonnan 8 évig evett?
Andris
Adminisztrátor

2010.08.06. 21:39:46

Teljesen gáz ez a Cesc gyerek.
- József Attila
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.08.06. 20:54:25

Most már én is azt mondom,hogy nem kell ide.A CR-ügyhöz visszatérve:ő hivatalosan kérte Sir Alexet vagy a 94 millió hatotta meg az MU-t?Fabregas pedig..ha annyira jönni akart volna akkor ír szépen egy levelet Wengernek és akkor már ő sem tudott volna mit csinálni..de így..jobb lesz Thiago és JdS.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
noname
Llegenda del Barça

2010.08.06. 20:50:32

Remélem Cesc hasonló dicséretet kap a szurkolóktól mint anno CR amikor jól körbenyalta a madrid hátsó fertályát, de maradt az MU-ban. Fabregas is azt nemegyszer mondta h ide szeretne jönni, de hivatalosan már nem kérte Wengert. Kicsit nyalizott nekünk, de azért arra vigyázott h nehogy túlzásba vigye . Ez nekem nagyon unszimpatikus. Ha tényleg ide akart jönni, akkor hivatalosan kellett volna kérje Wengert. Ha csak azért nyalizott, mert valamivel jobban jár a Barcával, akkor meg mehet isten hírével akár a madridba is.
Arteta, Özil, stb-jöhetnek az alternatívák. Cesc helyett pedig 2 év múlva jöhet Thiago és JdS.
A Fifa egy szégyen
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.06. 20:49:13

Tehát akkor nem jön Cesc, rendben is van ez így. Hittem abban, hogy megszerezzük, de miután nem sikeredett a vb előtt lezárni a dolgot, egyre kevesebb sansz volt erre. A vezetőségnek most azt kell eldönteni, kell-e jövőre Fabregas. Ha igen, okos lépés lenne pl. Senna megvétele, akit Cesc esetleges érkezése után jegelni lehet. Ha nem, akkor lehet próbálkozni Banegával, esetleg Özillel, akik a jövő emberei is lehetnek.
Mindemellett szükségünk lesz a Thiago-Jonathan kettősre is mindenképp.
Ami pedig Wengert illeti, megértem a ragaszkodását, csak azt nem, hogy lehet egy ilyen szakember ennyire bárgyú az esélyek megállapításához. Fabregassal sem fognak semmit nyerni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.06. 20:40:17

Dave87 írta:Tényleg hasonló a helyzet, mint Ronaldo esetében volt, de azért Fabregas közel nem akkora "adu ász", mint CR vagy akár Messi.

A csapatában simán van akkora aduász,mint nekünk Messi vagy a madridnak CR.
Csak mást szint.Mind a klubok,mind a játékosok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt