Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Fernando írta: Szerk.: Amúgy érthetetlen, hogy mennyi elvakult ember van. Minden nap követelték, hogy jöjjön már jöjjön már, most meg nem bírják felfogni. Paff, kevesebb Fabregas-os avatarkép lesz a fórumon. Én annyira nem rendülök meg. Abból a pénzből két minőségi középpályást is vehetünk.
Nem, mert Fabregas akar jönni, nem az Arsenal. Nem is értem mire gondolsz.Egyébként pedig Fabregas örülhetett, hogy pénzt lettek volna hajlandók kiadni egy saját nevelésér Rosellék.![]()
![]()
![]()
Nem inkább az Arsenal?
Jövőre meg megint megy majd itt a sírás, főleg, ha ne adj Isten nem nyernénk semmit..Remélem megszűnt a mai nappal a szándék, hogy valaha is leigazoljuk pénzért.![]()
Savanyú a szőlő. Bezzeg, ha ma azt mondta volna, hogy jövök, akkor meg Ő lenne ász meg stb..amit ez a méregdrága semmirekello tud
jövőre meg megint jön a szöveg, hogy álmai csapata a Barca, meg ő örökké Barca drukker lesz..
Remélem hallottál már olyanról, hogy (spanyol) sajtó.Egy Barcelona szintű csapat nem fog várni egy ilyen játékosra, aki reggel mond valamit, és este már megint mást..
Egyébként pedig Fabregas örülhetett, hogy pénzt lettek volna hajlandók kiadni egy saját nevelésér Rosellék.
Jövőre meg megint megy majd itt a sírás, főleg, ha ne adj Isten nem nyernénk semmit..Remélem megszűnt a mai nappal a szándék, hogy valaha is leigazoljuk pénzért.
És akkor mivan? Én is sok mindent szeretnék, szerintem ez nem kívánságműsor. Ez megint miért az Ő sara?Xavi,Iniesta,Puyol is remélte idejövetelét nyilatkozataikból
Igen, úgy.Gondolom a második részt inkább általánosságban írod, nem pedig nekem.
Tudjátok jól ha figyeltétek valaha is, miket írok, hogy nekem nem szívügyem az ő leigazolása, eleve nem bírtam az arcát azért amiért elment. Azért meg pláne nem, ahogy játszik sokszor. Mert legalább annyi nulla meccse van, ahány jó.barca99 írta:Mert nem oda , ahonnan 8 évig evett?Andris írta:Teljesen gáz ez a Cesc gyerek.
Hivatalosan semmit nem mondott.kilibarca írta:Milyen jogon vonjuk felelősségre ez kérdés ? Több héten át hitegetett több millió Barca szurkolót , elnököket , játékosokat(Xavi,Iniesta,Puyol is remélte idejövetelét nyilatkozataikból ez jön le ). Már nem azért de nem lehetett volna ezt az elején kinyögni.
Ez a hátba támadás meg egy vicc... Ha ingyen jönne vissza se hátba támadás lenne! De 40-50m€ kapott volna az Arsenal nem apró pénzt!
Remélem nem igazoljuk se jövőre se utána maradjon az 'apjánál'.
Milyen jogon vonjuk felelősségre ez kérdés ? Több héten át hitegetett több millió Barca szurkolót , elnököket , játékosokat(Xavi,Iniesta,Puyol is remélte idejövetelét nyilatkozataikból ez jön le ). Már nem azért de nem lehetett volna ezt az elején kinyögni.MR. TROMORT777 írta:Ezért nagyon érdemes volt a kezedet a billentyűzetre rakni, és fölösleges mozdulatokat végezni.Andris írta:Teljesen gáz ez a Cesc gyerek.
Milyen jogon van Cesc felelősségre vonva? Ide akar jönni? Igen. Szereti az Arsenalt? Igen. Hátba akarja szúrni azokat az embereket, akik segítettek neki, hogy igazi klasszis legyen? Nem. Fogadjátok már el. Wenger olyan neki mint az apja, ezt Ő is nyilatkozta. Wenger megkérte, hogy maradjon, Ő meg is tette.
Ha hivatalosan kimondja, hogy a Barcába akar jönni, akkor megbántaná az Arsenalt. Tudom, hogy legtöbben úgy vélekedtek, hogy az csak egy kis szemét csapat, aki nem adja el Fabregas-t. De neki sokkal többet jelent. És ez tisztelendő.
Csak gondoljatok bele a helyzetébe, és felejtsétek el, hogy Barca szurkolók vagytok.
Nem bánom, hogy nem jött. Hiszem hogy a fiatalok remekül fognak berobbani a csapatba. De azért kell még egy kp a padra. Nem tudom ki lenne a megfelelő.
ugy kezelejuk ezt a gyereket mint vmi félistent... hagyjátok már... milyen hátbatámadás... hány de hány olyan focista van aki fiatal korátol kezdve egy csapatnál jatsztott, aztan huszonegykét évesen elment vhova...MR. TROMORT777 írta:16 éves korától Wenger nevelgette, az Arsenalba lett valaki. Itt csak egy tehetség volt. Elment, és jól döntött. Klasszis kp lett, aki még mindig piszkosul fiatal.
Ha most konkrétan kinyílvánította volna, hogy ide akar jönni, és nem marad, azzal konkrétan hátba támadta volna az Arsenalt, meg a szurkolóit.
Ezért nagyon érdemes volt a kezedet a billentyűzetre rakni, és fölösleges mozdulatokat végezni.Andris írta:Teljesen gáz ez a Cesc gyerek.
Ja , okébarca99 írta:Nekem is eszembe jutott, de mivel pont mostanában mondta Andris, hogy tuti biztos benne, hogy jön Fabregas, ezért mégis kizártam az iróniát.Sanama írta: Szerintem itt irónia volt .
Nekem is eszembe jutott, de mivel pont mostanában mondta Andris, hogy tuti biztos benne, hogy jön Fabregas, ezért mégis kizártam az iróniát.Sanama írta: Szerintem itt irónia volt .
Szerintem itt irónia volt .barca99 írta:Mert nem oda [auto_cenzúra], ahonnan 8 évig evett?Andris írta:Teljesen gáz ez a Cesc gyerek.
Mert nem oda [auto_cenzúra], ahonnan 8 évig evett?Andris írta:Teljesen gáz ez a Cesc gyerek.
Dave87 írta:Tényleg hasonló a helyzet, mint Ronaldo esetében volt, de azért Fabregas közel nem akkora "adu ász", mint CR vagy akár Messi.