Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.16. 13:58:53

vkinga írta:Messi sokkal tehetségesebb volt ennyi idősen.
ja, de ő lehet a világ 4. nagy focilegendája, ha így folytatja(Puskás, Pelé, Maradona után). nem akarom cikizni Bojant, de ő szerintem nem lesz ekkora legenda. de attól még lehet belőle nagy játékos! nem lehet manapság senkit Messi tehetségéhez hasonlítani, szerintem ez nem volt túl reális. na mindegy. Bojan szerintem be fog érni lassan, csak kell neki a bizalom :wink:
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.16. 13:56:14

Nemcsak akkor nem passzolt. Nézd meg újra a meccset. A Chelsea elleni meccsen a fejesnél neki magas volt a labda. Messinek pont jó lett volna.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.16. 13:55:08

mindorokke_barca írta:
Bojan csak magára gondol, és nem a csapatra.
Ezt honnan, miért,mikor,miből?
Ezt én sem értem. Egyáltalán nem játszik öncélúan.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.16. 13:53:29

A meccshiány nem fogható arra, hogy inkább továbbcselez. Messi sokkal tehetségesebb volt ennyi idősen. Egyébként, ha nem Hleb, meg Gudi, Bojan vannak a kispdon, akkor nem kellett volna Messinek ennyi mérkőzést lehúznia.
palesz77

2009.05.16. 13:50:03

mindorokke_barca írta:
azért, mert a gólja előtt nem passzolta le a labdát :D :D :D nagy szemétség volt tőle.... :D :D
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.16. 13:45:04

vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.16. 13:39:57

Egyetértek Peppel hogy csak ennyit játszik. Ha többet játszatja, akkor nem biztos, hogy itt tartana a csapat. Sajnálom, de nem értek egyet. Bojan csak magára gondol, és nem a csapatra.
House
Entrenador del Barça

2009.05.16. 13:24:13

vkinga írta:Azt gondolom, hogy Bojan a gólján kívül nagyon gyenge volt. Remélem, nem köveztek meg engem. Nem látom olyan tehetségesnek. Messi fantasztikus gólpasszt adott neki!!! Bojan sem szeret passzolni!!!!
Nem a csapatért dolgozik, hanem saját magáért. Egyébként hányszor mentette meg Messi a csapatot.
Nem véletlenül "csiszolatlan". Azért volt pl önző a góljánál, mert alig játszik, hadd bizonyítson.Egyébként volt még egy nagy helyzete kb 10 méterről átvétel után simán elrúghatta volna, de inkább tovább cselezett, kisodorta magát. Ahogy már jó skoan mondták, MECCS HIÁNYA VAN!
Nem szeretném, hogy kölcsön adjuk, lassan egyre jobb lenne. Bizonyítson csak a nyári felészülő meccseken.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
palesz77

2009.05.16. 13:05:50

Barcagirl24 írta:egyetértek, biztos vagyok benne hogy Bojant nem adják kölcsön főleg az után hogy Gudi a nyáron nagy valószínűséggel távozik, mindenesetre ha igaz a hír elég csalódott leszek hisz igaz Bojannak még van mit fejlődnie de szerintem ez itt a Barcában is elérheti.
az semmi, lehet, hogy Sylvinho is elmegy :D nem tudom hogy jön ide Guddy, mivel ő nálunk csak a középpályán játszik... :wink: de amúgy szerintem se adjuk kölcsönbe a srácot, jobb neki a katalán levegőt szívnia, szerintem csak edzésen többet tanul, mint egy másik csapatnál tanulna :D
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.16. 13:00:14

noname írta:Ez a kölcsönadás az AS újabb baromsága.Évek óta jellemző a csapatra h akire később számít, azt nem adja kölcsön. Egyedül Henrique kivétel, de őt csak azért vettük meg a kelleténél korábban h nehogy felmenjen az ára!
Bojan itt fog maradni. Eddig is elég jól élt a lehetőségekkel. Pl a kupát nagyrészt neki és Messinek köszönhetjük. :wink:
egyetértek, biztos vagyok benne hogy Bojant nem adják kölcsön főleg az után hogy Gudi a nyáron nagy valószínűséggel távozik, mindenesetre ha igaz a hír elég csalódott leszek hisz igaz Bojannak még van mit fejlődnie de szerintem ez itt a Barcában is elérheti.
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.05.16. 12:53:51

Ez a kölcsönadás az AS újabb baromsága.Évek óta jellemző a csapatra h akire később számít, azt nem adja kölcsön. Egyedül Henrique kivétel, de őt csak azért vettük meg a kelleténél korábban h nehogy felmenjen az ára!
Bojan itt fog maradni. Eddig is elég jól élt a lehetőségekkel. Pl a kupát nagyrészt neki és Messinek köszönhetjük. :wink:
A Fifa egy szégyen
LM10
Director del Fútbol

2009.05.16. 12:49:45

Ez a kölcsön adás nagyon 2-ős dolog. Ha elmegy kölcsönbe, akkor erős csapatot javaslok neki. Viszont itt a Barcánál a többiektől többet tanulhat, máshol viszont játszhat. Érdekes lesz. Az meg biztos, hogy nem megy el végleg, hisz még év elején Pep mondta róla, hogy ő a "csiszolatlan gyémánt".
Messi mikor feljött 2005-ben, kicsit mázlia is volt, hisz Giuly akkor már kimenőben volt viszont itt van most Henry,Eto'o, Messi.
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.16. 12:44:36

Azt gondolom, hogy Bojan a gólján kívül nagyon gyenge volt. Remélem, nem köveztek meg engem. Nem látom olyan tehetségesnek. Messi fantasztikus gólpasszt adott neki!!! Bojan sem szeret passzolni!!!!
Nem a csapatért dolgozik, hanem saját magáért. Egyébként hányszor mentette meg Messi a csapatot.
Primitive
Entrenador del Barça

2009.05.16. 12:23:44

fcbarca10 írta:Szerintem 2 évre kölcsön lehetne adni valamelyik spanyol csapatnak.
Ott sokat fejlődne, mert itt még elég rutintalan (persze a gólja szép volt, de a többi megoldása elég gyenge volt).

Helyette lehetne ingyen igazolni pár rutinos öreget arra a 2 évre.
pl: Crespo, Cruz, Di Vaio, Morientes, Darcheville, Kanu, Viduka, Tristán
Nem akarok személyeskedni, de te ezeket a playákat komolyan gondolod? :shock:
Eldobom az agyam, igazoljunk le egy 120 éves Vidukát, aki még a hazája válogatottjában se játszik..?! Kanu, Darcheville, Di Vaio, Tristan, Morientes is nálam vicc kategóriába tartozik. Vitathatatlanul jó játékosok.. De, nehogy már a fiatal Bojan kárára hozzunk ilyen 'öreg' rókákat ide.. :roll:

Potenciális cserejátékos, és biztos vagyok benne, hogy a következő idényben mind több lehetőséghez fog jutni a 'kis' szerb-katalán.

Szerintem baromi nagy baklövés lenne Őt 'elherdálni', kölcsönbe adni.. Általában a kölcsönbe adott játékosok - néhány kivételével - sose kerülnek vissza az anyaegyesülethez. :roll: És képzeljük már el, hogy milyen lelki állapotba kerülne Bojan, ha úgy döntenének, hogy menjen el kölcsönbe. Nem lehet túl jó érzés azt érezni, hogy nem kellesz a Klubnak :roll: .....
Nem utolsó sorban : Henry, Eto'o, Messi no, tőlük bír tanulni.. És ne feledjük el, hogy még nagyon fiatal, van még neki ideje kopogtatni a kezdő 11 kapuján.
Semmilyen okot nem látok arra, hogy elküldjük Őt zsoldosnak, nagyon becsüljük meg a saját nevelésünket, akikben Katalán szív dobog, mert sok meccset nem is tudással, hanem szívvel kell lehozni szvsz, és egy 'idegen', zsoldos sose fog annyira küzdeni a csapatáért, mint egy igazi culé :!: :wink:
vkinga írta:Azt gondolom, hogy Bojan a gólján kívül nagyon gyenge volt. Remélem, nem köveztek meg engem. Nem látom olyan tehetségesnek. Messi fantasztikus gólpasszt adott neki!!! Bojan sem szeret passzolni!!!!
Persze, hogy kicsit önző volt. Én maximálisan megértem. Gondolom az járt a fejében, hogy, végre játszhatok már. na majd most megmutatom.

Lőtt egy pazar, szépségdíjas találatot, ami nagyon jókor jött.. Engem egyébként az nem zavar, ha mezőnyben nem mutat sokat, ha meglövi az 1-2 gólt. Eto'o se arról híres, hogy hú de jól tolja, aztán 28x elsült neki a lába, ami a bajnokságot illeti. Szóval, elég ha Messi, Ini, meg Xavi csillog, és Bojan meg 'csak' gólokat lő :wink:

Szerk. : azért az is nagy önbizalomra vall, hogy nem adta le. Ha nincs önbizalma, inkább leadja, hogy ne hibázza el. DE! tökéletesen döntött.
Érezni, hogy játékhiánya van, de az önbizalma megvan :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2009.05.16. 12:59:11-kor.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.16. 12:12:12

lluisllach89 írta:Egyszerűen nem értem... Kölcsönadni? :shock:

Létfontosságú volt ez a gól, megmondom őszintén jobban örültem neki mint a Kupának. Igenis letörhet főleg egy ilyen fiatal játékost ha nem játszik, de most aktív részese lehetett 1 cím megszerzésének ilyen fiatalon, ráadásul milyen góllal :shock:

Az végképp megtörne egy bizalmi szintet benne. Nem mehet el, a legnagyobb tehetségünk. 1-2 éven belül stabil kezdő is lehet belőle, szép lassan tehermentesíti Eto'o-t, és a helyére nem kell VillaIbra csodamókusokat igazolni.
Így van Gyula!
Maximálisan egyetértek Veled! A gólja létfontosságú volt. emellett amikor lehetőséget kapott, élt is vele! A legnagyobb tehetségünk, vétek lenne elpazarolni, mindenképpen itt kell tartani. Kölcsönadását hatalmas szakmai hibának tartanám.
A döntőben lőtt gólja nemcsak fontos volt, hanem nagyon fineszes, és mély önbizalomról tett vele tanúbizonyságot. Nem passzolta le a kapuval szemben, egyedül álló Samunak, hanem elcsavarta a hosszúba!

Képzeljük el, mit érezhet egy ilyen fontos meccs után, mikor azt kell olvasnia, hogy a kölcsönadásán gondolkodik a Klub vezetése...
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.16. 12:00:16

Fejlődése szempontjából egy spanyol nagyon erős középcsapat lenne a legjobb, talán uefás hellyel. Egy év alatt rendszeres játéklehetőséggel a spanyol ligában olyan rutint szerezne, amit itt kb 2 év alatt.
Viszont nagyon félnék tőle, hogy nem hoznák vissza, ami meg hatalmas hiba lenne :!:
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.16. 11:37:09

fcbarca10 írta:Szerintem 2 évre kölcsön lehetne adni valamelyik spanyol csapatnak.
Ott sokat fejlődne, mert itt még elég rutintalan (persze a gólja szép volt, de a többi megoldása elég gyenge volt).

Sztem pedig hiba lenne kölcsön adni, itt tanulhat a legtöbbet, hisz itt a legjobbbak között van.egy spanyol középcsapatba viszont sztem megállna a fejlődése, mert ott az egyik legjobb lenne és megragadna annak a csapatnak a szintjén.

A ''rutinos öregekről'' pedig csak annyit, h ők nem képviselik azt a szintet amelyen jelenleg a Barca van.

Bojan maradjon csak a csapatba, fiatal még, s ahhoz képest, h mennyi lehetőséget kap nagyon is jól játszik.A Kupa döntőn is golt lőtt, egy csatárnak ez a feladata :arrow: jól játszott :!:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca10
Jugador del Barça

2009.05.16. 10:32:02

Szerintem 2 évre kölcsön lehetne adni valamelyik spanyol csapatnak.

mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.16. 10:30:27

Kölcsönben viszont bizonyithatna, és mire visszajönne.....
Logikailag érthető is lenne, de a kölcsönjátékosok hány százaléka tért vissza eredeti klubjába? Én nagyon bízom a srácban, nem engedném el kölcsönbe sem, semmiképp.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.16. 10:14:26

lluisllach89 írta:Egyszerűen nem értem... Kölcsönadni? :shock:

Létfontosságú volt ez a gól, megmondom őszintén jobban örültem neki mint a Kupának. Igenis letörhet főleg egy ilyen fiatal játékost ha nem játszik, de most aktív részese lehetett 1 cím megszerzésének ilyen fiatalon, ráadásul milyen góllal :shock:

Az végképp megtörne egy bizalmi szintet benne. Nem mehet el, a legnagyobb tehetségünk. 1-2 éven belül stabil kezdő is lehet belőle, szép lassan tehermentesíti Eto'o-t, és a helyére nem kell VillaIbra csodamókusokat igazolni.
Pedig ez lenne a legjobb megoldás. Sztem mi jobb, a rendszeres játéklehetőség, vagy kupacsatárnak lenni? Ha jövőre korán kiesünk a kupából, akkor nem fog játszani?
Ahhoz, h fejlődjön játszania kell, és az erős támadóink mellett nem biztos, h olyan sok lehetőséget kapna. Kölcsönben viszont bizonyithatna, és mire visszajönne, pl. Henry valószinűleg távozna, vagy max cserecsatárnak maradna, olyan Henke félének. + Etoo sincs hosszutávra a csapathoz kötve, és ha ugy fog játszani mint az utóbbi időszakban, akkor nem is lesz.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.05.16. 09:37:13

Egyszerűen nem értem... Kölcsönadni? :shock:

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MR. TROMORT777

2009.05.14. 19:28:35

Ha angolba menne, szerintem megerősödne, és később csak előnyére válna, de én azt mondom ne adjuk kölcsönbe
jól teljesít, szükség van ilyen cserére, és még egy kis idő, és akár alapember is lehet
bojanka_11
Barça C

2009.05.14. 19:20:43

én azt gondolom h csakis spanyol csapatnak lehet adni KÖLCSÖNBE mivel teljesen egyértelmű h nem, szabad eladni mert ahogy valaki már mondta is ha kiesnek az idősebbek akkor visszajön és STAR lesz belőle:D♥
"Amikor fontosabb meccs van és a Barcelona netalántán veszít én sírok és amikor nyer akkor is sírok.Az utóbbi természetesen az örömtől van."
(bojanka_11)

Tehát ♥FORCA BARCA♥
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.14. 15:20:09

en is feltam az angol es spanyol focitol.Tul durva egy ilyen fiatal es ilyen kis vekony fizikumu emberkenek az angol es olasz foci.Majd csak kitelik Bojan is:D
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.14. 15:16:06

Abban szerintem mindenki egyetért, hogy ha kölcsön is adjuk mindenképpen Spanyol csapatban kellen játszania. Fekszik neki ez a stílus és én picit féltem az ilyen olasz ill. angol focitól.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Lezárt