2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ja, de ő lehet a világ 4. nagy focilegendája, ha így folytatja(Puskás, Pelé, Maradona után). nem akarom cikizni Bojant, de ő szerintem nem lesz ekkora legenda. de attól még lehet belőle nagy játékos! nem lehet manapság senkit Messi tehetségéhez hasonlítani, szerintem ez nem volt túl reális. na mindegy. Bojan szerintem be fog érni lassan, csak kell neki a bizalomvkinga írta:Messi sokkal tehetségesebb volt ennyi idősen.
Ezt én sem értem. Egyáltalán nem játszik öncélúan.mindorokke_barca írta:Ezt honnan, miért,mikor,miből?Bojan csak magára gondol, és nem a csapatra.
azért, mert a gólja előtt nem passzolta le a labdátmindorokke_barca írta:Ezt honnan, miért,mikor,miből?Bojan csak magára gondol, és nem a csapatra.
Ezt honnan, miért,mikor,miből?Bojan csak magára gondol, és nem a csapatra.
Nem véletlenül "csiszolatlan". Azért volt pl önző a góljánál, mert alig játszik, hadd bizonyítson.Egyébként volt még egy nagy helyzete kb 10 méterről átvétel után simán elrúghatta volna, de inkább tovább cselezett, kisodorta magát. Ahogy már jó skoan mondták, MECCS HIÁNYA VAN!vkinga írta:Azt gondolom, hogy Bojan a gólján kívül nagyon gyenge volt. Remélem, nem köveztek meg engem. Nem látom olyan tehetségesnek. Messi fantasztikus gólpasszt adott neki!!! Bojan sem szeret passzolni!!!!
Nem a csapatért dolgozik, hanem saját magáért. Egyébként hányszor mentette meg Messi a csapatot.
az semmi, lehet, hogy Sylvinho is elmegyBarcagirl24 írta:egyetértek, biztos vagyok benne hogy Bojant nem adják kölcsön főleg az után hogy Gudi a nyáron nagy valószínűséggel távozik, mindenesetre ha igaz a hír elég csalódott leszek hisz igaz Bojannak még van mit fejlődnie de szerintem ez itt a Barcában is elérheti.
egyetértek, biztos vagyok benne hogy Bojant nem adják kölcsön főleg az után hogy Gudi a nyáron nagy valószínűséggel távozik, mindenesetre ha igaz a hír elég csalódott leszek hisz igaz Bojannak még van mit fejlődnie de szerintem ez itt a Barcában is elérheti.noname írta:Ez a kölcsönadás az AS újabb baromsága.Évek óta jellemző a csapatra h akire később számít, azt nem adja kölcsön. Egyedül Henrique kivétel, de őt csak azért vettük meg a kelleténél korábban h nehogy felmenjen az ára!
Bojan itt fog maradni. Eddig is elég jól élt a lehetőségekkel. Pl a kupát nagyrészt neki és Messinek köszönhetjük.
Nem akarok személyeskedni, de te ezeket a playákat komolyan gondolod?fcbarca10 írta:Szerintem 2 évre kölcsön lehetne adni valamelyik spanyol csapatnak.
Ott sokat fejlődne, mert itt még elég rutintalan (persze a gólja szép volt, de a többi megoldása elég gyenge volt).
Helyette lehetne ingyen igazolni pár rutinos öreget arra a 2 évre.
pl: Crespo, Cruz, Di Vaio, Morientes, Darcheville, Kanu, Viduka, Tristán
Persze, hogy kicsit önző volt. Én maximálisan megértem. Gondolom az járt a fejében, hogy, végre játszhatok már. na majd most megmutatom.vkinga írta:Azt gondolom, hogy Bojan a gólján kívül nagyon gyenge volt. Remélem, nem köveztek meg engem. Nem látom olyan tehetségesnek. Messi fantasztikus gólpasszt adott neki!!! Bojan sem szeret passzolni!!!!
Nem a csapatért dolgozik, hanem saját magáért. Egyébként hányszor mentette meg Messi a csapatot.
Így van Gyula!lluisllach89 írta:Egyszerűen nem értem... Kölcsönadni?![]()
Létfontosságú volt ez a gól, megmondom őszintén jobban örültem neki mint a Kupának. Igenis letörhet főleg egy ilyen fiatal játékost ha nem játszik, de most aktív részese lehetett 1 cím megszerzésének ilyen fiatalon, ráadásul milyen góllal![]()
Az végképp megtörne egy bizalmi szintet benne. Nem mehet el, a legnagyobb tehetségünk. 1-2 éven belül stabil kezdő is lehet belőle, szép lassan tehermentesíti Eto'o-t, és a helyére nem kell VillaIbra csodamókusokat igazolni.
Sztem pedig hiba lenne kölcsön adni, itt tanulhat a legtöbbet, hisz itt a legjobbbak között van.egy spanyol középcsapatba viszont sztem megállna a fejlődése, mert ott az egyik legjobb lenne és megragadna annak a csapatnak a szintjén.fcbarca10 írta:Szerintem 2 évre kölcsön lehetne adni valamelyik spanyol csapatnak.
Ott sokat fejlődne, mert itt még elég rutintalan (persze a gólja szép volt, de a többi megoldása elég gyenge volt).
Helyette lehetne ingyen igazolni pár rutinos öreget arra a 2 évre.
pl: Crespo, Cruz, Di Vaio, Morientes, Darcheville, Kanu, Viduka, Tristán
Logikailag érthető is lenne, de a kölcsönjátékosok hány százaléka tért vissza eredeti klubjába? Én nagyon bízom a srácban, nem engedném el kölcsönbe sem, semmiképp.Kölcsönben viszont bizonyithatna, és mire visszajönne.....
Pedig ez lenne a legjobb megoldás. Sztem mi jobb, a rendszeres játéklehetőség, vagy kupacsatárnak lenni? Ha jövőre korán kiesünk a kupából, akkor nem fog játszani?lluisllach89 írta:Egyszerűen nem értem... Kölcsönadni?![]()
Létfontosságú volt ez a gól, megmondom őszintén jobban örültem neki mint a Kupának. Igenis letörhet főleg egy ilyen fiatal játékost ha nem játszik, de most aktív részese lehetett 1 cím megszerzésének ilyen fiatalon, ráadásul milyen góllal![]()
Az végképp megtörne egy bizalmi szintet benne. Nem mehet el, a legnagyobb tehetségünk. 1-2 éven belül stabil kezdő is lehet belőle, szép lassan tehermentesíti Eto'o-t, és a helyére nem kell VillaIbra csodamókusokat igazolni.