Ellenfeleink játékosai
-
- Capitá del Barça
Nem véletlen h a Bilbao a 2. kedvenc csapatom.. a Depor meg a 3. tényleg: mit szóltok ahhoz a felvetéshez, h a barcelona drukekrekhez a legközelebb a valenciások állnak, a reálosokhoz meg a deportivoiak... Ti h gondoljátok 

REAL MADRID C. DE F.
-
- Capitá del Barça
<--- de azért meg lehetne próbáni, technikás, aránylag fiatal, és persze a kedvencemLG írta:Perxe. A baszkok arrol híresek h a real margitba igazolnakColin írta:Az én kedvenc középpályásom NEM a reálban Yeste... bár leigazolnánk![]()
![]()

REAL MADRID C. DE F.
Perxe. A baszkok arrol híresek h a real margitba igazolnakColin írta:Az én kedvenc középpályásom NEM a reálban Yeste... bár leigazolnánk![]()
![]()

-
- Capitá del Barça
<--- ne szidd már a kedvenc gamemLG írta:Hol érne má annyit, még az 5-t se éri meg. A FM meg nagy sz...Barcaboy!!! írta:Guti szerintem max.10-12milliót ér ,a FM2005be kb ennyi az ára és talán avalóságba is de sztem inkább csak7-8M

REAL MADRID C. DE F.
En orulok h [auto_cenzúra] a vincsexter, majdnem ugy utálom mint a cselszkit.
Hol érne má annyit, még az 5-t se éri meg. A FM meg nagy sz...Barcaboy!!! írta:Guti szerintem max.10-12milliót ér ,a FM2005be kb ennyi az ára és talán avalóságba is de sztem inkább csak7-8M
-
- Director del Fútbol
A MU-nak úgy sincs igazi jó irányító középpályása,ezért olyan gyengék szerintem.Tavaly elszúrták Robben megszerzését,előtte meg Ronaldinho-t,ha most ez a két játékos egy csapatban lenne,mi lenne ott???
Persze nem igazán sajnálkozok,hogy Ronaldinho nem ment a MU-ba,de Robben inkább oda ment volna!

Persze nem igazán sajnálkozok,hogy Ronaldinho nem ment a MU-ba,de Robben inkább oda ment volna!
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Guti szerintem max.10-12milliót ér ,a FM2005be kb ennyi az ára és talán avalóságba is de sztem inkább csak7-8M
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Nem rossz igazolás.Lee technikás és fiatal is.Pár éven belül úgyis kiöregszik pár ember(scholes,giggs,keane) és jó lesz a középpályára
20 milllio
Ha ennyit ad nekunk a reál akkor idejohet, takarítonak megtexi 

-
- Llegenda del Barça
de csereember, a padról meg nem vesznek meg senkit sem ennyiért, még ha olyan jól is nyomta, ahogy mondod.Nazario írta:... nem egy rossz teljesítmény egy cserembertől, és mellette hihetetlen jól is játszott![]()
Hala Guti
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deco egész évben játszott, Gutról viszont ez egyáltalán nem mondható el. Hol védekezett, hol meg ült a padon. Ha játszana egy szezonon keresztül, akkor simán érne még többet isVito írta:Decot vettük tavaly ennyiért és azért...

Számomra megfizethetetlenMaxi írta:Az egy dolog de nehogy azt monddmár hogy 20 milliót ér mert bexarok!Nazario írta: Azért mert vkit utáltok, attól még nem lesz sz.r játékos.
Guti idén 6-7 gólpasszt adott, ami nem egy rossz teljesítmény egy cserembertől , és mellette hihetetlen jól is játszott![]()
Hala Guti

Amúgy szerintem lenne olyan csapat, amelyik megadna érte annyit, de legalábbis közel annyit

-
- Entrenador del Barça
Az egy dolog de nehogy azt monddmár hogy 20 milliót ér mert bexarok!Nazario írta: Azért mert vkit utáltok, attól még nem lesz sz.r játékos.
Guti idén 6-7 gólpasszt adott, ami nem egy rossz teljesítmény egy cserembertől , és mellette hihetetlen jól is játszott![]()
Hala Guti
Forca Barca
Azért mert vkit utáltok, attól még nem lesz sz.r játékos.Maxi írta:Ez kb. olyan mintha mi Silvinhot vagy Oleguert adnánk el 20-20 millióért!Charlie írta: Guti leakar lépni a genyáltól,és 20millióért vihetik el!20millióVicces.Annyi az ára mintha ember lenne.
![]()
C.
Guti idén 6-7 gólpasszt adott, ami nem egy rossz teljesítmény egy cserembertől , és mellette hihetetlen jól is játszott

Hala Guti

-
- Entrenador del Barça
Ez kb. olyan mintha mi Silvinhot vagy Oleguert adnánk el 20-20 millióért!Charlie írta: Guti leakar lépni a genyáltól,és 20millióért vihetik el!20millióVicces.Annyi az ára mintha ember lenne.
![]()
C.
Forca Barca
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Én egy Lyukas zoknit nem adnék érte! Hát ezek a margitiak nem normálisak!Charlie írta: Guti leakar lépni a genyáltól,és 20millióért vihetik el!20millióVicces.Annyi az ára mintha ember lenne.
![]()
C.