Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
<--- de azért meg lehetne próbáni, technikás, aránylag fiatal, és persze a kedvencemLG írta:Perxe. A baszkok arrol híresek h a real margitba igazolnakColin írta:Az én kedvenc középpályásom NEM a reálban Yeste... bár leigazolnánk![]()
![]()
Perxe. A baszkok arrol híresek h a real margitba igazolnakColin írta:Az én kedvenc középpályásom NEM a reálban Yeste... bár leigazolnánk![]()
![]()
<--- ne szidd már a kedvenc gamemLG írta:Hol érne má annyit, még az 5-t se éri meg. A FM meg nagy sz...Barcaboy!!! írta:Guti szerintem max.10-12milliót ér ,a FM2005be kb ennyi az ára és talán avalóságba is de sztem inkább csak7-8M
Hol érne má annyit, még az 5-t se éri meg. A FM meg nagy sz...Barcaboy!!! írta:Guti szerintem max.10-12milliót ér ,a FM2005be kb ennyi az ára és talán avalóságba is de sztem inkább csak7-8M
de csereember, a padról meg nem vesznek meg senkit sem ennyiért, még ha olyan jól is nyomta, ahogy mondod.Nazario írta:... nem egy rossz teljesítmény egy cserembertől, és mellette hihetetlen jól is játszott![]()
Hala Guti
Deco egész évben játszott, Gutról viszont ez egyáltalán nem mondható el. Hol védekezett, hol meg ült a padon. Ha játszana egy szezonon keresztül, akkor simán érne még többet isVito írta:Decot vettük tavaly ennyiért és azért...
Számomra megfizethetetlenMaxi írta:Az egy dolog de nehogy azt monddmár hogy 20 milliót ér mert bexarok!Nazario írta: Azért mert vkit utáltok, attól még nem lesz sz.r játékos.
Guti idén 6-7 gólpasszt adott, ami nem egy rossz teljesítmény egy cserembertől , és mellette hihetetlen jól is játszott![]()
Hala Guti
Az egy dolog de nehogy azt monddmár hogy 20 milliót ér mert bexarok!Nazario írta: Azért mert vkit utáltok, attól még nem lesz sz.r játékos.
Guti idén 6-7 gólpasszt adott, ami nem egy rossz teljesítmény egy cserembertől , és mellette hihetetlen jól is játszott![]()
Hala Guti
Azért mert vkit utáltok, attól még nem lesz sz.r játékos.Maxi írta:Ez kb. olyan mintha mi Silvinhot vagy Oleguert adnánk el 20-20 millióért!Charlie írta: Guti leakar lépni a genyáltól,és 20millióért vihetik el!20millióVicces.Annyi az ára mintha ember lenne.
![]()
C.
Ez kb. olyan mintha mi Silvinhot vagy Oleguert adnánk el 20-20 millióért!Charlie írta: Guti leakar lépni a genyáltól,és 20millióért vihetik el!20millióVicces.Annyi az ára mintha ember lenne.
![]()
C.
Én egy Lyukas zoknit nem adnék érte! Hát ezek a margitiak nem normálisak!Charlie írta: Guti leakar lépni a genyáltól,és 20millióért vihetik el!20millióVicces.Annyi az ára mintha ember lenne.
![]()
C.