meg Xavi,Iniesta és Decokovinho írta:Már csak Valdés, és Puyol marad a kedvencekből, igaz?
Hát nem tudom, én inkább védőként számítanék Márquezre, a középpályára Touré cseréjének meghagynám a Motta-Edmílson párosból az egyiket. Vagy ha mindkettő menne, akkor a Crosas-Dimas párosból az egyik felhoznám.Mr. Master írta:Sajnálo Edmilsont, jobban járna, hogyha távozna... Mottát még jobban sajnálom, hogy neki nem jött össze a foci, de szerintem mindkettőjüknek menni kéne, és akkor Marquezzel meg Touréval meg is van oldva vkp szerepkör, mert ígyis túlságosan sok játékosunk van....
Úgy is nevezzük...FCB_gábor írta:hátha ez így van akkor nem róhatjuk fel Edmilkának, hogy nem igazol el
kár, talán majd télen(ha nem nevezzük bl-re)
Motta az biztosabnak tünik de lehet Edmilson lesz belöle. Az biztos, hogy valaki el megy.VictorValdes19 írta:motta vagy edmilson-t fogjuk eladni![]()
Sztem az a 8 milla csak pletyka volt.Az mr majdnem Toure ára.Ha tényleg annyit ajánlottak volna érte, akkor elfogadták volna.Sztem akkor csak azt akarták megtudni h mi van a sérülésével és h mi mennyit kérünk.Ha lesz megállapodás, az most lesz.Game90 írta:Pedig elsőre adtak volna érte 8 millát. Azt elkellett volna elfogadni, mert 4-5 millánál nem ér többet.
Pedig elsőre adtak volna érte 8 millát. Azt elkellett volna elfogadni, mert 4-5 millánál nem ér többet.noname írta:Először úgy volt h elmegy,utána kijelentették h nem eladó, pillanatnyilag pedig az eladásáról tárgyalnak az angolokkal.![]()
![]()
Először úgy volt h elmegy,utána kijelentették h nem eladó, pillanatnyilag pedig az eladásáról tárgyalnak az angolokkal.Replay írta:Nem úgy volt, hogy elmegy a Newcastle csapatához?
De igen, voltak olyan hírek. De azóta semmiReplay írta:Nem úgy volt, hogy elmegy a Newcastle csapatához?