Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igen hogy egy Barcás is még azzal a három évvel ezelőtti esettel jön.Abban a szituációban bárkit lefutott volna nem csak Bartrát.Ja és ha ott nem Pintó véd az sosem gól.Capon írta:Nem emlékszel, lendületből lefutotta Bél anno, azóta nem Barca szint és soha nem is lesz az...ntibi67 írta:Valaki mondjon ekkora hibákat az elmúlt időkben Bartrától amiket Mathieu sorozatban elkövet.Úgy hogy Bartra játékára ha nagy ritkán játszik rá lehetne fogni hogy nincs játékban vagy azt hogy görcsöl a bizonyítási kényszer miatt.De nincs ilyen.Sajnálom nagyon a srácot.![]()
Annyira sajnálom, hogy így mellőzve van.
Nem emlékszel, lendületből lefutotta Bél anno, azóta nem Barca szint és soha nem is lesz az...ntibi67 írta:Valaki mondjon ekkora hibákat az elmúlt időkben Bartrától amiket Mathieu sorozatban elkövet.Úgy hogy Bartra játékára ha nagy ritkán játszik rá lehetne fogni hogy nincs játékban vagy azt hogy görcsöl a bizonyítási kényszer miatt.De nincs ilyen.Sajnálom nagyon a srácot.
Labdakihozataloknál szerintem nem érezné úgy a helyezkedést, azt meg nagyon megérezné a támadásépítésünk. Aztán ki tudja, de nekem az eddigiek alapján nem úgy tűnik, hogy ott megállná a helyét.TripleH írta:Ahol még ki lehetne próbálni, egy-egy lazább meccsen, Busit pihentetni vele és őt berakni vkp posztra. Mert előre játékban az egyik legjobb védőnk. Csak a kp poszt így is nagyon tömött lesz.
Nem hiszem hogy ez vezetői hiba volna amúgy. egyszerűen a Barcából nincs előre, tehát akit a Barca elad az hátra lép egyet így következik hogy nem ajánlunk nagyot egy olyan játékosért akire amúgy sincsen szükség.nzxtpo írta:Ez igaz, de erre még egy ráadás az is, hogy mi az esetek többségében marha rosszul alkudozunk, legyen szó eladásról vagy vételről egyaránt.
Az kizárt hogy 10 milliót érjen.Főleg tőlünk véve.nzxtpo írta:Ez igaz, de erre még egy ráadás az is, hogy mi az esetek többségében marha rosszul alkudozunk, legyen szó eladásról vagy vételről egyaránt.visca el barca írta: sajnos tudják jól h mivel nem játszik, abszolut nem alapember így senki nem fog érte 10 milliót kifizetni. de reménykedjünk, hátha
Sajnos nyugodt szívvel elengedhetőmessideco írta:Kép
Számomra a távozása biztosra vehető, karrierjének a kockáztatása lenne, ha még egy évig a lelátón/padon maradna.
Ez igaz, de erre még egy ráadás az is, hogy mi az esetek többségében marha rosszul alkudozunk, legyen szó eladásról vagy vételről egyaránt.visca el barca írta: sajnos tudják jól h mivel nem játszik, abszolut nem alapember így senki nem fog érte 10 milliót kifizetni. de reménykedjünk, hátha
sajnos tudják jól h mivel nem játszik, abszolut nem alapember így senki nem fog érte 10 milliót kifizetni. de reménykedjünk, háthanzxtpo írta:Fiorentina and Napoli are among the clubs interested in Marc Bartra (25). Barcelona want at least 10M. Fiorentina asked for loan. [fv gds]
Sorra jönnek a pletykák, úgyhogy valami alapja csak lehet, a távozásának.
Nekem ez még akkoris túl kicsi merítés. Egy-egy formából nem igazán lehet megítélni, hogy ki miben jobb. Legalábbis szerintem. Úgy mondanám, hogy fizikumban sokkal inkább szüksége van a csapatnak egy Mascherano-ra vagy egy Mathiue-re. Aki talán fele annyira technkiás mint Bartra és kevesebb játék intelligenciával rendelkezik, de erőben ott van.palesz77 írta: Bl-ben idén Roma-Leverkusen duo ellen Bartra 4-ből 3-at nyert, Matyi 3-ból 1-et. Tavaly a PSG ellen Bartra 6-ból 4-et nyert, Matyi azon a meccsen 2-ből 1-et. A PSG elleniken összesítve amúgy a 2 meccsen 4-ből 1-et. Csak hogy ugyanazokat a csapatokat írjam. Persze így sem tökéletes, de a linkelt kép ellenére szerintem csapaton belül nem Matyi a levegő ura, szezon elején még gólt is kaptunk olyanból, hogy a nagy termete ellenére simán elnyomták - nem emlékszem melyik meccsen.
Igen, viszont én Thiago-t nem adom.Ezzel viszont egyetértek. Mondjuk ez nem csak az ő hibája szerintem, de ezt már átrágtuk sokszor. Ő talán a legnagyobb "vesztese" annak, hogy anno Pep nem hosszabbított - meg Thiago, de az más ügy kicsit.
Nem igazán így értettem. A hozzáállása megfelelő, csak ez a mindenáron megoldom dolog hiányzik belőle amit egyáltalán nem tudok megfogalmazni, hogy értek. Legjobb példa Mascherano, sokszor lasabb a védőnél, lefordulnak róla, de ha kell csúszva-mászva is, de valahogy megoldja. Mint például tegnap. Én ilyeneket nem igazán látok Bartra-tól. Bár az is igazm hogy ha már egy védőnek becsúszva kell szerelnie akkor előtte már valamit elrontott.S.Agüero írta: Szerintem meg ez pont, hogy megvan benne. Csomószor tüzelte a többieket is például.
Ebben szerintem Puyolra hasonlít.
Bl-ben idén Roma-Leverkusen duo ellen Bartra 4-ből 3-at nyert, Matyi 3-ból 1-et. Tavaly a PSG ellen Bartra 6-ból 4-et nyert, Matyi azon a meccsen 2-ből 1-et. A PSG elleniken összesítve amúgy a 2 meccsen 4-ből 1-et. Csak hogy ugyanazokat a csapatokat írjam. Persze így sem tökéletes, de a linkelt kép ellenére szerintem csapaton belül nem Matyi a levegő ura, szezon elején még gólt is kaptunk olyanból, hogy a nagy termete ellenére simán elnyomták - nem emlékszem melyik meccsen.Tromort77 írta:Bl-ben is Bartra nem a nagy meccseken kezdett, nincs sok értelme ezeknek az összevetéseknek.
Ezzel viszont egyetértek. Mondjuk ez nem csak az ő hibája szerintem, de ezt már átrágtuk sokszor. Ő talán a legnagyobb "vesztese" annak, hogy anno Pep nem hosszabbított - meg Thiago, de az más ügy kicsit.Tromort77 írta:Sajnálom a srácot mert többre hivatott ennél, de itt nem hinném, hogy valaha is kapni fog nagyobb szerepet.
Szerintem meg ez pont, hogy megvan benne. Csomószor tüzelte a többieket is például.Amit Bob is ír Mascherano fej párbajai kapcsán, pont az a mentalitást látom hiányozni Bartra-ból, ez a foggal körömmel is de valahogy megoldom mentalitást.