palesz77 írta:
Bl-ben idén Roma-Leverkusen duo ellen Bartra 4-ből 3-at nyert, Matyi 3-ból 1-et. Tavaly a PSG ellen Bartra 6-ból 4-et nyert, Matyi azon a meccsen 2-ből 1-et. A PSG elleniken összesítve amúgy a 2 meccsen 4-ből 1-et. Csak hogy ugyanazokat a csapatokat írjam. Persze így sem tökéletes, de a linkelt kép ellenére szerintem csapaton belül nem Matyi a levegő ura, szezon elején még gólt is kaptunk olyanból, hogy a nagy termete ellenére simán elnyomták - nem emlékszem melyik meccsen.
Nekem ez még akkoris túl kicsi merítés. Egy-egy formából nem igazán lehet megítélni, hogy ki miben jobb. Legalábbis szerintem. Úgy mondanám, hogy fizikumban sokkal inkább szüksége van a csapatnak egy Mascherano-ra vagy egy Mathiue-re. Aki talán fele annyira technkiás mint Bartra és kevesebb játék intelligenciával rendelkezik, de erőben ott van.
Ezzel viszont egyetértek. Mondjuk ez nem csak az ő hibája szerintem, de ezt már átrágtuk sokszor. Ő talán a legnagyobb "vesztese" annak, hogy anno Pep nem hosszabbított - meg Thiago, de az más ügy kicsit.
Igen, viszont én Thiago-t nem adom.
S.Agüero írta:
Szerintem meg ez pont, hogy megvan benne. Csomószor tüzelte a többieket is például.
Ebben szerintem Puyolra hasonlít.
Nem igazán így értettem. A hozzáállása megfelelő, csak ez a mindenáron megoldom dolog hiányzik belőle amit egyáltalán nem tudok megfogalmazni, hogy értek. Legjobb példa Mascherano, sokszor lasabb a védőnél, lefordulnak róla, de ha kell csúszva-mászva is, de valahogy megoldja. Mint például tegnap. Én ilyeneket nem igazán látok Bartra-tól. Bár az is igazm hogy ha már egy védőnek becsúszva kell szerelnie akkor előtte már valamit elrontott.