Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te tudod, én nem innék ennyire előre a medve bőréreMajd most oda-vissza verjük a Madridot és simán nyerjük a bajnokságot
...És így alakult ki pontazonosság...ElRamos írta: A Madrid küzdött ahogy csak tudott, felszántotta a pályát. Ellenben a Barca sokszor csak ráült az eredményre...![]()
Peace.
Ezt remélem te se gondoltad komolyan...ElRamos írta:Tavaly mi is vesztettünk kis csapatok ellen, méghozzá nem is 1x. Getafe, Recreativo, Levante...Ha csak ezeket hozzuk, 9-12 ponttal végzünk előttetek. Félreértés ne essék, ez fordított esetben is igaz...
Tavaly is valami hasonlót emlegettetek, nem?Quaresma egyébként nagy erősítés lenne a madridnak, de mint írtam, a keretünk annyira erős, hogy igazából rajtunk múlnak a dolgok.
Talán nem fogalmaztam világosan, vagy nem írtam körül rendesen, de...nagyon is tudom mit beszélek. Nekem mindig is rohadt unszimpatikus volt az arab, annak ellenére természetesen én is a legnagyobbak közé sorolom.ElRamos írta:Zidane a végén már szánalmas volt![]()
Rivaldo11, szerintem te nem tudod mit beszélsz...![]()
Ezt a kijelentésedet ugye arra mondtad, hogy nem a sok sztár támadó miatt, hanem amiatt nem nyertünk semmit 4 évig, mert egyszerre öregedtek ki. Lehet hogy van igazság abban amit mondasz, de akkor sincs jogod ilyet kijelenteni.
Nem a pénz kezd fogyni, csak jelenleg nem olyan vonzó dolog a Realba igazolni... (Nem játszanak olyan szép focit, nem játszik ott annyi sztár stb...) Ennek számtalan oka van.cruyff írta:Battya bátyám! Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a reál összetörné magát, ha bármelyik játékost ezek közül a csapatában tudhatna. És nem csak a reál.... Ez a nagy büdös igazság, akár bevallják, akár nem. Így volt ez figoval, ronaldoval és még egy sor játékossal is anno.... mostanra viszont perec elnök távozásával, mintha ismét kezdene fogyni a zseton.
Srácok azt azért em lehet vitatni, hogy [auto_cenzúra] jó játékos volt Zidane, még akkor is, ha sokan többek közt én sem nagyon kedveltem, de azért a tudását elismerem.Mr. Master írta:Ha tapsvihart akarsz, akkor a madridistán verd a nyálad zidane nagyszerüségévelBoixos írta:legyél bátran elfogult, de ki vagy te itt, h megtiltsd bárkinek, h reagáljon az elfogultságodra, ha olyanja van?zizou fan írta:Hadd legyek már elfogult a kedvenc focistámmal szembe bakker..vagy a mélyen tisztelt barcások már azt is megtiltják?
Boixos írta:annyira nem lehetnek normálatlanok a realnál, h olyan akciókkal próbálkozzanak, amik tuti, h nem jönnek be. sztem is a samu és iniesta megvétele inkább a pö.cs újságírók kitalációi.
bár ha calderon kaká-fóbiáját nézem... ott is éppen elégszer hajtották már el őket, mégis próbálkoznak. pedig a milan sem kispályás klub, sőt. csak a fifa elnök nem nekik, hanem a madridnak szurkol, ezért került a hímzés a spanyolok mezére.
Figyu, őszintén szólva, nem tudom miről beszélsz.cruyff írta:És mi van a korábbiakkal? A szrt se nyertünk alatt én nem ezt az idényt értettem. Ezt az idényt a sok sérülés és a pechsorozat vitte el. De mi van a Gaspart-érával, mikor egy vagyont kidobtunk az ablakon egy csomó állítólag "barca-szintű" játékosra, többek között erre a kis szarzsákra, aki most olyanokat nyilatkozik, hogy mindig is a reálba akart menni. Pedig annak ellenére, hogy semmit nem hozott a konyhára, mégis tejben-vajban fürösztötték egyesek, máig sem értem miért.