ElRamos írta:Zidane a végén már szánalmas volt
Rivaldo11, szerintem te nem tudod mit beszélsz...
Ezt a kijelentésedet ugye arra mondtad, hogy nem a sok sztár támadó miatt, hanem amiatt nem nyertünk semmit 4 évig, mert egyszerre öregedtek ki. Lehet hogy van igazság abban amit mondasz, de akkor sincs jogod ilyet kijelenteni.
Talán nem fogalmaztam világosan, vagy nem írtam körül rendesen, de...nagyon is tudom mit beszélek. Nekem mindig is rohadt unszimpatikus volt az arab, annak ellenére természetesen én is a legnagyobbak közé sorolom.
De az, hogy szánalmas volt a vége felé többször is, FŐKÉPP KORÁBBI ÖNNMAGÁHOZ KÉPEST, azt fenntartom.
Ez legelőször a 2004 novemberi el clasícón vettem észre. Ahogy a 3. gólunkat megelőző, és tizenegyessel végződő akció elindult...Zidane mint egy fáradt, öregember poroszkált a középpályán...Eto'o, Ronaldinho, és a többiek mellett hatalmas volt a kontraszt...Ott éreztem először, hogy nem kéne a saját szobrát döntögetnie, vissza kellene vonulnia. Ezen nem változtat az sem, hogy utána, visszavonulásáig még 2 azaz kettő darab normális meccse azért még volt. (sevilla 4:2, meg a brazilok elleni.)
Rivaldo-A Legnagyobb.