Játékospiac
-
- Llegenda del Barça
persze, h nem jobb a királynál a reina. király egyébként a liverpool összes jelenlegi kapusánál jobb, az a peche, h a dudeket nem lehet egy ilyen bl-döntő után kizavarni a kapuból.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Miért lenne Reina jobb kapus Király Gabinál? Csak azért tartjátok jobbnak, mert Gabi magyar. Ha angol, spanyol, olasz, stb. lenne, nem kételkednétek benne, hogy a legjobbak között van.
Azért ne feledjétek, hogy a Primera División kapusai semmivel nem jobbak a Premiership kapusainál, és Reina nem emelkedett ki ebből a mezőnyből. Király Gabi viszont Cech után a legjobb teljesítményt nyújtotta, úgy, hogy talán a legszarabb védősor mögött állt.
Azért ne feledjétek, hogy a Primera División kapusai semmivel nem jobbak a Premiership kapusainál, és Reina nem emelkedett ki ebből a mezőnyből. Király Gabi viszont Cech után a legjobb teljesítményt nyújtotta, úgy, hogy talán a legszarabb védősor mögött állt.
Kluivertnek tavaly az Atletico azért nem jott ossze, mert nem akartak neki nagy fuzetést adni. Sztem a legjobb helye a Valenciába lenne, azért jobb mint az Atletico, és én azt szeretném, ha tudásához megfelelo csapatba játtxana.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jól eldumálgatna Torressel a barcelonai életről,torres beleszeretne barcelonába,és ide akar majd jönni minden áron.jajj de elterveztem!Maxi írta:Hát inkább az Atleticoba mint az Alkmaarba vagy Osasunaba!Zsolti írta:az osasuna is le akarta igazolni,de oda sztem tuti,hogys nem megy.Meg tavaj állítólag az Atleticoval is tárgyalt.örülnék,ha oda menne.Maxi írta:
Sztem ha nem jön össze neki a Valencia megy az Alkmaarba!

-
- Entrenador del Barça
Hát inkább az Atleticoba mint az Alkmaarba vagy Osasunaba!Zsolti írta:az osasuna is le akarta igazolni,de oda sztem tuti,hogys nem megy.Meg tavaj állítólag az Atleticoval is tárgyalt.örülnék,ha oda menne.Maxi írta:
Sztem ha nem jön össze neki a Valencia megy az Alkmaarba!

Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
az osasuna is le akarta igazolni,de oda sztem tuti,hogys nem megy.Meg tavaj állítólag az Atleticoval is tárgyalt.örülnék,ha oda menne.Maxi írta:Sztem ha nem jön össze neki a Valencia megy az Alkmaarba!LG írta:Monnyuk sztem Kluivertnek ha nem is jonne ossze Valencia akkor is sikerulne 1 jo csapatba szerzodnie! Sajnos ez a szezon nem igauán jott neki ossze, de én még mindig nagyon szeretem, és nagyon sajnálom, ezért remélem h eltud vmi jo csapatba menni és ontani fogja ujra a golokat! Mert sztem még nincs 1átalán kioregedve.
-
- Entrenador del Barça
Sztem ha nem jön össze neki a Valencia megy az Alkmaarba!LG írta:Monnyuk sztem Kluivertnek ha nem is jonne ossze Valencia akkor is sikerulne 1 jo csapatba szerzodnie! Sajnos ez a szezon nem igauán jott neki ossze, de én még mindig nagyon szeretem, és nagyon sajnálom, ezért remélem h eltud vmi jo csapatba menni és ontani fogja ujra a golokat! Mert sztem még nincs 1átalán kioregedve.

Forca Barca
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez milyen új hülyeség hogy nem kell más játékost venni Rijkaardnak csak ezt a kettőt (van Bommel, Ezquerro)
Szerintem legalább egy jó védőre pl.: Gallasra még futná azt annyi elég is hiszen eeddig azért volt [auto_cenzúra] a védelem mert sérültek volatk
Szerintem legalább egy jó védőre pl.: Gallasra még futná azt annyi elég is hiszen eeddig azért volt [auto_cenzúra] a védelem mert sérültek volatk
-
- Director del Fútbol
Ok,megbeszéltük,már meg is van a Barca-Valencia meccsek forgatókönyve!LG írta:Mi csak 2x játxanánk ellenne, és ha minnyuk o 2 golt rugna akkor mi 4etBodi írta:Hát szerintem az angol liga nem igazán fekszik neki.A Valenciaban jó helye lenne,csak aztán nehogy rúgdossa nekünk a gólokat!![]()

Mi csak 2x játxanánk ellenne, és ha minnyuk o 2 golt rugna akkor mi 4etBodi írta:Hát szerintem az angol liga nem igazán fekszik neki.A Valenciaban jó helye lenne,csak aztán nehogy rúgdossa nekünk a gólokat!

Monnyuk sztem Kluivertnek ha nem is jonne ossze Valencia akkor is sikerulne 1 jo csapatba szerzodnie! Sajnos ez a szezon nem igauán jott neki ossze, de én még mindig nagyon szeretem, és nagyon sajnálom, ezért remélem h eltud vmi jo csapatba menni és ontani fogja ujra a golokat! Mert sztem még nincs 1átalán kioregedve. 

- Charlie
- Öreg Harcos
Sérült,és még kapott 3hetet hogy ha addig felgyógyul,akkor újból megvizsgálják,és talán Valencia játékos lex,de ha nem akkor mehet amerre akar!LG írta:Hát Nonda ingyen nagyon jo igazolás. Es ha Kluivert télleg megbukkot akkor mi lex veleMarad Newcastleben
C.
Hát Nonda ingyen nagyon jo igazolás. Es ha Kluivert télleg megbukkot akkor mi lex vele
Marad Newcastleben 

-
- Llegenda del Barça
de megbukott a juvénál. valszeg azért, mert semmi anyagot (dopping, kokó) nem találtak benne, oda meg csak olyan gyerekek mehetnek, akik havat pisálnak.Maxi írta:Nem úgy volt hogy Nonda megbukott az orvosin a Juvénál?Boixos írta:nem tudom. de ez most kivételesen nem a juve kavarása. simán jött a gyerek. egyébként a cassanonak lóg ki a lába, mert most tárgyalnak a szerződéséről és qva sok pénzt kér. gondolom, begyorsult a totti lóvéja miatt, csak azt felejti el, h totti gyerekkora óta római, ő meg nemrég még bariban focizott az utcán a kutyaxarral.
egyébként még a legelején volt a juvénak egy ilyen ajánlata, ha nonda+zseton=cassano, ez aztán borult, mert nem ment át az orvosin a gyerek és onnantól dobták is a púposok. de mostanra okés lehet a szitu, mert olaszország egyik legjobb orvosi laborja a Rómáé.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Charlie
- Öreg Harcos
De-de,de olvastam olyasmit hogy ez része az üzletnek,hogy átengedik Nondát!Maxi írta:Nem úgy volt hogy Nonda megbukott az orvosin a Juvénál?Boixos írta:nem tudom. de ez most kivételesen nem a juve kavarása. simán jött a gyerek. egyébként a cassanonak lóg ki a lába, mert most tárgyalnak a szerződéséről és qva sok pénzt kér. gondolom, begyorsult a totti lóvéja miatt, csak azt felejti el, h totti gyerekkora óta római, ő meg nemrég még bariban focizott az utcán a kutyaxarral.
C.
-
- Entrenador del Barça
Nem úgy volt hogy Nonda megbukott az orvosin a Juvénál?Boixos írta:nem tudom. de ez most kivételesen nem a juve kavarása. simán jött a gyerek. egyébként a cassanonak lóg ki a lába, mert most tárgyalnak a szerződéséről és qva sok pénzt kér. gondolom, begyorsult a totti lóvéja miatt, csak azt felejti el, h totti gyerekkora óta római, ő meg nemrég még bariban focizott az utcán a kutyaxarral.

Forca Barca
Sztem még Valdesnél is.Zsolti írta:Hát Reina azért valljuk be,jobb kapus,mint Király.
-
- Llegenda del Barça
nem tudom. de ez most kivételesen nem a juve kavarása. simán jött a gyerek. egyébként a cassanonak lóg ki a lába, mert most tárgyalnak a szerződéséről és nagyon sok pénzt kér. gondolom, begyorsult a totti lóvéja miatt, csak azt felejti el, h totti gyerekkora óta római, ő meg nemrég még bariban focizott az utcán a kutyaxarral.
PUYOL-XAVI-INIESTA