Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól eldumálgatna Torressel a barcelonai életről,torres beleszeretne barcelonába,és ide akar majd jönni minden áron.jajj de elterveztem!Maxi írta:Hát inkább az Atleticoba mint az Alkmaarba vagy Osasunaba!Zsolti írta:az osasuna is le akarta igazolni,de oda sztem tuti,hogys nem megy.Meg tavaj állítólag az Atleticoval is tárgyalt.örülnék,ha oda menne.Maxi írta:
Sztem ha nem jön össze neki a Valencia megy az Alkmaarba!
Hát inkább az Atleticoba mint az Alkmaarba vagy Osasunaba!Zsolti írta:az osasuna is le akarta igazolni,de oda sztem tuti,hogys nem megy.Meg tavaj állítólag az Atleticoval is tárgyalt.örülnék,ha oda menne.Maxi írta:
Sztem ha nem jön össze neki a Valencia megy az Alkmaarba!
az osasuna is le akarta igazolni,de oda sztem tuti,hogys nem megy.Meg tavaj állítólag az Atleticoval is tárgyalt.örülnék,ha oda menne.Maxi írta:Sztem ha nem jön össze neki a Valencia megy az Alkmaarba!LG írta:Monnyuk sztem Kluivertnek ha nem is jonne ossze Valencia akkor is sikerulne 1 jo csapatba szerzodnie! Sajnos ez a szezon nem igauán jott neki ossze, de én még mindig nagyon szeretem, és nagyon sajnálom, ezért remélem h eltud vmi jo csapatba menni és ontani fogja ujra a golokat! Mert sztem még nincs 1átalán kioregedve.
Sztem ha nem jön össze neki a Valencia megy az Alkmaarba!LG írta:Monnyuk sztem Kluivertnek ha nem is jonne ossze Valencia akkor is sikerulne 1 jo csapatba szerzodnie! Sajnos ez a szezon nem igauán jott neki ossze, de én még mindig nagyon szeretem, és nagyon sajnálom, ezért remélem h eltud vmi jo csapatba menni és ontani fogja ujra a golokat! Mert sztem még nincs 1átalán kioregedve.
Ok,megbeszéltük,már meg is van a Barca-Valencia meccsek forgatókönyve!LG írta:Mi csak 2x játxanánk ellenne, és ha minnyuk o 2 golt rugna akkor mi 4etBodi írta:Hát szerintem az angol liga nem igazán fekszik neki.A Valenciaban jó helye lenne,csak aztán nehogy rúgdossa nekünk a gólokat!![]()
Mi csak 2x játxanánk ellenne, és ha minnyuk o 2 golt rugna akkor mi 4etBodi írta:Hát szerintem az angol liga nem igazán fekszik neki.A Valenciaban jó helye lenne,csak aztán nehogy rúgdossa nekünk a gólokat!
Sérült,és még kapott 3hetet hogy ha addig felgyógyul,akkor újból megvizsgálják,és talán Valencia játékos lex,de ha nem akkor mehet amerre akar!LG írta:Hát Nonda ingyen nagyon jo igazolás. Es ha Kluivert télleg megbukkot akkor mi lex veleMarad Newcastleben
de megbukott a juvénál. valszeg azért, mert semmi anyagot (dopping, kokó) nem találtak benne, oda meg csak olyan gyerekek mehetnek, akik havat pisálnak.Maxi írta:Nem úgy volt hogy Nonda megbukott az orvosin a Juvénál?Boixos írta:nem tudom. de ez most kivételesen nem a juve kavarása. simán jött a gyerek. egyébként a cassanonak lóg ki a lába, mert most tárgyalnak a szerződéséről és qva sok pénzt kér. gondolom, begyorsult a totti lóvéja miatt, csak azt felejti el, h totti gyerekkora óta római, ő meg nemrég még bariban focizott az utcán a kutyaxarral.
De-de,de olvastam olyasmit hogy ez része az üzletnek,hogy átengedik Nondát!Maxi írta:Nem úgy volt hogy Nonda megbukott az orvosin a Juvénál?Boixos írta:nem tudom. de ez most kivételesen nem a juve kavarása. simán jött a gyerek. egyébként a cassanonak lóg ki a lába, mert most tárgyalnak a szerződéséről és qva sok pénzt kér. gondolom, begyorsult a totti lóvéja miatt, csak azt felejti el, h totti gyerekkora óta római, ő meg nemrég még bariban focizott az utcán a kutyaxarral.
Nem úgy volt hogy Nonda megbukott az orvosin a Juvénál?Boixos írta:nem tudom. de ez most kivételesen nem a juve kavarása. simán jött a gyerek. egyébként a cassanonak lóg ki a lába, mert most tárgyalnak a szerződéséről és qva sok pénzt kér. gondolom, begyorsult a totti lóvéja miatt, csak azt felejti el, h totti gyerekkora óta római, ő meg nemrég még bariban focizott az utcán a kutyaxarral.
Sztem még Valdesnél is.Zsolti írta:Hát Reina azért valljuk be,jobb kapus,mint Király.