Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.02.05. 22:24:27

Iniestanak adott labdaja hatalmas vot!!!! azert titi eleg penge meg itt is , ahol nincs terulete ahhoz h megmutassa mit is tud igazibol.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.05. 22:23:47

lionelmessi19 írta:Ha nem fejelt volna egy szép gólt, azért kritizálnám alaposan..
Elég sok támadást elkótyavetyél megint ott a szélen. Egyszerűen nem bírja elverni az emberét, még 1 az 1ben se, pláne h ott általában 2őt kell.
Ez így van ,ahogy mondod, DE:

-a formájáról mindent elmond,hogy kétszer ment be középre, egy sarkazós álompassz és egy gól fűződik a nevéhez
-arról nem tehet,hogy Pep nem bírja betenni középre :roll:
.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.05. 22:20:53

Ha nem fejelt volna egy szép gólt, azért kritizálnám alaposan..
Elég sok támadást elkótyavetyél megint ott a szélen. Egyszerűen nem bírja elverni az emberét, még 1 az 1ben se, pláne h ott általában 2őt kell.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cps46
Entrenador del Barça

2009.02.05. 21:04:52

csülök írta:Szerintem tök jó ötlet eladni Henryt. Csatárnak elég öreg, de nem volt olcsó, viszont most egy jó és, ha így megy, sikeres idény után még nagyon jó árat lehetne érte kapni. Ha lejár a szerződése, ingyen viheti bárki, és már 2-3 év múlva is bagóért fog csak elkelni. Ha az árából meglesz Villa, az pl. nagy üzlet.
"Tetszik", ahogy emberekkel/játékosokkal tudtok itt sakkozni. Csak egy kattintás, amivel pályafutásokról, életekről dönthetünk. Mintha csak játék lenne. Az, hogy Henry mit szeretne, senkit nem érdekel.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Alberto10
Capitá del Barça

2009.02.05. 20:57:55

csülök írta:Szerintem tök jó ötlet eladni Henryt. Csatárnak elég öreg, de nem volt olcsó, viszont most egy jó és, ha így megy, sikeres idény után még nagyon jó árat lehetne érte kapni. Ha lejár a szerződése, ingyen viheti bárki, és már 2-3 év múlva is bagóért fog csak elkelni. Ha az árából meglesz Villa, az pl. nagy üzlet.
már többször is mondta henry h amerikában akarja befejezni a pályafutását szóval nagyon valószínű h a barca amerikai "kiscsapatához" szerződik!!
Andris
Adminisztrátor

2009.02.05. 20:56:24

Azért ennél kevésbé anyagias a vezetőség, szerencsére. Én szivesebben látnám most is és a jövőben is a helyén Villát, ha már szóba jött, de hülye lenne bárki is eladni Titit, ha így folytatja és 20 gól körül fejezi be a bajnokságot..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csülök
Barça B

2009.02.05. 20:49:41

Szerintem tök jó ötlet eladni Henryt. Csatárnak elég öreg, de nem volt olcsó, viszont most egy jó és, ha így megy, sikeres idény után még nagyon jó árat lehetne érte kapni. Ha lejár a szerződése, ingyen viheti bárki, és már 2-3 év múlva is bagóért fog csak elkelni. Ha az árából meglesz Villa, az pl. nagy üzlet.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.05. 19:26:13

Te jó ég, mi lesz itt meccs után megint :lol: Ha játszik, ha nem,itt lesz hsz... :lol:

Amúgy elárulhatom, hogy semmi értelme a távozásáról beszélgetni, amikor kerek-perec kijelentette, hogy Amerikában szeretné befejezni, miután lejárt a Barcával a kontraktusa...

Jó meccsnézést, és ha játszik,Henry gólokat mindenkinek :!:
.
mr.
Jugador d'estrella

2009.02.05. 19:24:25

maister6000cm3 írta:
Nemazér, de éppen Henry nyilatkozta 2 hónapja körül, hogy szeretne amerikában focizni, úgyhogy ha szóba kerül a csapatban h esetleg piacra dobják, akkor több mint valoszinü h távozni fog :-(
Azt nyilatkozta hogy ott szívesen befejezné a pályafutását(ha jól emlékszem).
Az pedig szerintem nem most lesz.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.02.05. 18:51:13

Cali írta:
maister6000cm3 írta:
Nemazér, de éppen Henry nyilatkozta 2 hónapja körül, hogy szeretne amerikában focizni, úgyhogy ha szóba kerül a csapatban h esetleg piacra dobják, akkor több mint valoszinü h távozni fog :-(
Inkkább az amerikaiak szeretnék, hogy Henry focizzon ott...
Ezt a hírt hol olvastad? Ha mutatsz egy oldalt, akkor elhiszem.
Ha idén nyer valamit a Barca, amire jelen pillanatban elég nagy a sansz, akkor szerintem maradni fog.
bocs linket nemtok adni de a itt olvastam még a főoldalon.
csak pár elejtett szó volt a riportja végén. akkor mikor lerázt az újságírót amikor azt kérdezte h mit jelent a gólöröme.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.02.05. 17:59:31

A Villa hír kapcsán bennem mondjuk nem Samu, hanem Henry távozása merült fel, mint lehetséges ok...

Szerintem ez lényegesen valószínűbb - ha már.. - mint hogy Samuval ne tudjanak szerződést hosszabbítani.

Kiváncsi leszek, hogy kap-e ma lehetőséget. Bár őszintén szólva megint Hlebnek és Bojannak adnám a meccset.
- József Attila
Cali
Entrenador del Barça

2009.02.05. 16:41:22

maister6000cm3 írta:
Inkkább az amerikaiak szeretnék, hogy Henry focizzon ott...
Ezt a hírt hol olvastad? Ha mutatsz egy oldalt, akkor elhiszem.
Ha idén nyer valamit a Barca, amire jelen pillanatban elég nagy a sansz, akkor szerintem maradni fog.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.02.05. 16:21:36

Ilúvatar írta:Szvsz semmi oka sincs, hogy elmenjen innen... szval még egy évig sztem marad. Szval' no para.
Kép
Deus
Boixos Nois

2009.02.04. 20:51:10

Szvsz semmi oka sincs, hogy elmenjen innen... szval még egy évig sztem marad. Szval' no para.
KépKép
sasi1
Entrenador del Barça

2009.02.04. 20:41:21

Nem kell hinni, mindenesetre érdekes hír ez David Villárol, amit a mundo címlapon hozott. Csak úgy tudom elképzelni, ha Eto, vagy Henry megy. Lehet, hogy Etoval nem tudtak megegyezni ????
Majd kiderül.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.02.04. 20:37:08

ezeknek ne mkell hinni. Amig ne mezen az oldalon van fenn, vagy nem hivatalos közleményben olvasható, addig mind kacsa.
Kép
McLovin
Capitá del Barça

2009.02.04. 20:18:40

Saviola írta:
palesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20037.html?

sorry, nem tudom, az AS mekkora kamuoldal-e, de ide kapcsolódik... :D
Elég nagy.

Emellett esélyes,hogy elmegy.Majd meglátjuk,hogyan játszik tovább.Én sajnálnám,szimpatikus,pedig régen eléggé utáltam az Arsenalban.
Hozzátok a puskát, lőjjük le, mielőtt még elrepül...

Amúgy, pont Yoann Gourcuff? Jobbat nem találtak volna ki? Ribery még oké is lenne, de pont ő? Höh...
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.02.04. 20:12:29

palesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20037.html?

Elég nagy.

Emellett esélyes,hogy elmegy.Majd meglátjuk,hogyan játszik tovább.Én sajnálnám,szimpatikus,pedig régen eléggé utáltam az Arsenalban.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.02.04. 16:07:22

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20037.html?

Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.04. 13:55:41

danko94 írta:2: Azt a labdát amiből a gól született ha jól tudom Abidal adta be.(de ez nem 100%)
Henry adta be.
Amúgy tényleg harmatgyenge volt a Racing ellen, de ez a csapat 80%-áról elmondható, amíg persze be nem jött Messi.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.02.04. 13:42:06

Mikaos írta:
lionelmessi19 írta:A kétoldalas csapat számomra azt jelenti, hogy azért van rendesen mindkét oldalról akció. És ezt ki lehet hozni a jelen keretből, de nem az Abidal-Henry duóval. :)
Ennél jobbat (eredményesebbet!) nehéz kihozni a keretünkből.
Legutóbbi meccsen, amikor Henry balszélen volt, egymagának sikerült 3 beadást produkálnia az első félidőben. (Ezzel szemben mi történt a jobb oldalon? - igaz...nem Messi volt ott...hanem Iniesta :) ).
Azt hiszem, itt elvi különbségek vannak. Én szeretem, ha gólokat lövünk (Henry), és nyerünk szép játékkal (nekem bőven elég Messi). Te pedig szeretnéd, ha a pálya minden egyes pontján brillíroznánk, és lőnénk balról a kapufákat (Iniesta) - elismerem, ez gúnyos kicsit :) - és lenne több kidolgozott helyzetünk, amelyeknek amúgy kérdőjel a vége, de tény, hogy több keverés-kavarás lenne a 16-os környékén. Attól félek azonban, hogy utóbbi a "gyönyörbe való belehalás" veszélyét jelentené. Egy csapatban elég egy markáns játékos (Messi), akinek az irányítók (inkább legyen ez Iniesta) osztják a labdát, és ez a markáns játékos jusson el a 16-osig, ahol várja egy gólerős csatár (Henry) a beadást, vagy a kényszerítőzést. De lehet, hogy sose fogunk egy véleményen lenni ebben :)

lionelmessi19 írta:Egyébként a Ronaldinho vezette csapatban soksok akció ment a jobbszélen, ....stb.
+ lényegesen több akció ment akkor jobbról, mint most balról.
Szerintem amikor Ronaldinho nálunk volt, egyértelműen balra billent a pálya, mert mindig ő kapta a labdát (ahogy most Messi jobbon), és jobbra mentek az átívelések (most balra), ahol a kis Messi, vagy Giuly tartózkodtak (most Henry). Mindössze ennyi változás történt, ami a zárójelben van :)
(Persze annyi a különbség, hogy Messi, ahogy nőtt fel, úgy került át egyre jobban a hangsúly a jobb oldalra, és ezzel együtt veszett el a bal oldalunk Ronaldinho-stul. Ezért nem mondanám, hogy -Messi előtt- sokkal több akciónk lett volna jobb oldalon, mint most a balon. Messi meg amúgyis más tészta, külön dimenzió, egyszeri és megismételhetetlen.)
Egyetértek veled. Emlékezzünk csak vissza a korábbi évekre. A Messi előtti időkben Giuly volt jobbszélen, a támadásokat pedig hol Belletti, hol pedig Oleguer (kesőbb pedig Zabrotta) segítette több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel. A baloldalon viszont volt egy Ronaldinho és többnyire Gio iszonyatos futómennyiséggel és remek rúgótechnikával segített be a támadásokba. Ma ugyanezt látjuk, csak ellentétes oldalon. A Roni-Gio kettőst felváltotta a Messi-Alves páros. Bár szvsz a mostani baloldalunk még így is hatékonyabb és kreatívabb, mint anno a jobboldalunk. 2006-ban Gio elhagyta a csapatot, Abidal nem tudta megfelelően pótolni és sajnos Ronaldinho teljesítménye is visszaesett. Szvsz a baloldali támadásaink erőtlensége egy Gio típusú játékos hiányában is keresendő. Nem véletlen, hogy amikor Sylvinho játszik, sokkal veszélyesebb a bal oldalunk is. Bár van egy olyan érzésem, hogy ez a "féloldalúság" is a Barca játéksílusához tartozik. Nagy luxus lenne ugyanis 2 támadó felfogású szélső védő a csapatban. Az éppen támadó oldalon ugyanis törvényszerűen sebezhetőbb a védelem is. Dani Alves felfutásaikor automatikusan tolódik a védelem jobbra, a baloldal pedig kissé visszazár. Viszont 2 szélső védő felfutása esetén nagyon kinyílna a hátsó alakzat.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.04. 00:05:15

lionelmessi19 írta:A kétoldalas csapat számomra azt jelenti, hogy azért van rendesen mindkét oldalról akció. És ezt ki lehet hozni a jelen keretből, de nem az Abidal-Henry duóval. :)
Ennél jobbat (eredményesebbet!) nehéz kihozni a keretünkből.
Legutóbbi meccsen, amikor Henry balszélen volt, egymagának sikerült 3 beadást produkálnia az első félidőben. (Ezzel szemben mi történt a jobb oldalon? - igaz...nem Messi volt ott...hanem Iniesta :) ).
Azt hiszem, itt elvi különbségek vannak. Én szeretem, ha gólokat lövünk (Henry), és nyerünk szép játékkal (nekem bőven elég Messi). Te pedig szeretnéd, ha a pálya minden egyes pontján brillíroznánk, és lőnénk balról a kapufákat (Iniesta) - elismerem, ez gúnyos kicsit :) - és lenne több kidolgozott helyzetünk, amelyeknek amúgy kérdőjel a vége, de tény, hogy több keverés-kavarás lenne a 16-os környékén. Attól félek azonban, hogy utóbbi a "gyönyörbe való belehalás" veszélyét jelentené. Egy csapatban elég egy markáns játékos (Messi), akinek az irányítók (inkább legyen ez Iniesta) osztják a labdát, és ez a markáns játékos jusson el a 16-osig, ahol várja egy gólerős csatár (Henry) a beadást, vagy a kényszerítőzést. De lehet, hogy sose fogunk egy véleményen lenni ebben :)

lionelmessi19 írta:Egyébként a Ronaldinho vezette csapatban soksok akció ment a jobbszélen, ....stb.
+ lényegesen több akció ment akkor jobbról, mint most balról.
Szerintem amikor Ronaldinho nálunk volt, egyértelműen balra billent a pálya, mert mindig ő kapta a labdát (ahogy most Messi jobbon), és jobbra mentek az átívelések (most balra), ahol a kis Messi, vagy Giuly tartózkodtak (most Henry). Mindössze ennyi változás történt, ami a zárójelben van :)
(Persze annyi a különbség, hogy Messi, ahogy nőtt fel, úgy került át egyre jobban a hangsúly a jobb oldalra, és ezzel együtt veszett el a bal oldalunk Ronaldinho-stul. Ezért nem mondanám, hogy -Messi előtt- sokkal több akciónk lett volna jobb oldalon, mint most a balon. Messi meg amúgyis más tészta, külön dimenzió, egyszeri és megismételhetetlen.)
Andris
Adminisztrátor

2009.02.03. 22:24:32

Mikaos írta:
lionelmessi19 írta:de én baromira elszoktam attól, hogy egyoldalas legyen a csapatunk. Imádtam ha mindkét oldalon kb ugyanolyan erőt képviseltek a fiúk, és ugyanúgy jött mindkét oldalról szép támadás bőven. Szvsz ez nagyon megcsappant mostanság,...stb.
A Barca már nagyon régóta egyoldalas csapat, így volt ez Ronaldinho idején is!!!
Amikor Messi "felnőtt" (jelenkor), akkor is egyoldalas maradt a csapat, csakhogy átborult a másik oldalra az egész :) És akármit csinálna Pep, akkor is egyoldalas maradna a csapat, mert ilyen jobb oldali sort (Messi-Alves), a büdös életbe nem tudna összetenni a bal oldalon. Legyen Iniesta elől, vagy Henry, vagy akár Hleb: édes mindegy!...és akkor még Abidal esetéről nem beszéltem (aki amúgy a világ egyik legjobb balhátvédje, de ugye érezzük a különbséget Alves-szel?!). Lehetetlen kívánságod van.
Speciel nem az a kívánságom, hogy ugyanolyan baloldalunk legyen. A kétoldalas csapat számomra azt jelenti, hogy azért van rendesen mindkét oldalról akció. És ezt ki lehet hozni a jelen keretből, de nem az Abidal-Henry duóval. :)
Egyébként a Ronaldinho vezette csapatban soksok akció ment a jobbszélen, szerintem emlékszel te is azért, amikor a kicsi Messi, vagy az általam szintén kevésbé értékelt szintén francia Giuly futkorászott.. dőltünk baloldalra, egy ilyen zsenivel ez normális is volt, ahogy most is Messivel jobbra, de lényegesen több akció ment akkor jobbról, mint most balról.
Mindenesetre ez már csak alig alig tartozik ide, nem is feszegetem.

Henryre visszatérve még egy pillanatra, gyerünk gyerünk, mert megint a bamba meccsekhez ment egy strigula. :P
- József Attila
senzu
Entrenador del Barça

2009.02.03. 18:37:40

noname írta:Jelenleg azért ennyire egyoldalas a csaptunk mert az egyik oldalon 2 nagyon dinamikus, egy-az-egyben szinte verhetetlen játékosunk van Alves és Messi személyében , míg a másik oldalon 2 egy-az-egyben kalap x*rt érő játékosunk van.Épp emiatt írtam h nyáron vagy Adibalnak vagy Henrynak mennie kéne. Sztem Henry menni fog.Most jó szezonja volt, ez felvitte az árát, ha lesz szezopn végén összesen vagy 25-30 gólja akkor szép pénzért el lehet majd adni, helyette jöhetne egy olyan játékos, aki tud cselezni.Ez azért lenne nayon előnyös, mert ahogy azt már idé láthattuk, Messi oldalára tolódik el az ellenfél védelem, így meccsenként Henry legalább 3x kerül az utolsó védővel szemben, de sose tud elmenni mellette.Ha jönne egy Agüero vagy hasonló kaliber, akkor egész más lenne a helyzet!
csak nehogy túl sok dudás legyen egy csárdában!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.02.03. 18:14:13

noname írta:Jelenleg azért ennyire egyoldalas a csaptunk mert az egyik oldalon 2 nagyon dinamikus, egy-az-egyben szinte verhetetlen játékosunk van Alves és Messi személyében , míg a másik oldalon 2 egy-az-egyben kalap x*rt érő játékosunk van.Épp emiatt írtam h nyáron vagy Adibalnak vagy Henrynak mennie kéne. Sztem Henry menni fog.Most jó szezonja volt, ez felvitte az árát, ha lesz szezopn végén összesen vagy 25-30 gólja akkor szép pénzért el lehet majd adni, helyette jöhetne egy olyan játékos, aki tud cselezni.Ez azért lenne nayon előnyös, mert ahogy azt már idé láthattuk, Messi oldalára tolódik el az ellenfél védelem, így meccsenként Henry legalább 3x kerül az utolsó védővel szemben, de sose tud elmenni mellette.Ha jönne egy Agüero vagy hasonló kaliber, akkor egész más lenne a helyzet!
lehet hogy henry nem olyan messi,és abidal közelsem olyan jo mint alves DE egyikük sem egy kalap [auto_cenzúra](ahogy te fogalmaztál)Henry-nak is vannak olyan meccsei amikor lehelet könnyüen cselezi ki védőit(a racing ellen pont nem ilyen volt)
Lezárt