Mikaos írta:lionelmessi19 írta:de én baromira elszoktam attól, hogy egyoldalas legyen a csapatunk. Imádtam ha mindkét oldalon kb ugyanolyan erőt képviseltek a fiúk, és ugyanúgy jött mindkét oldalról szép támadás bőven. Szvsz ez nagyon megcsappant mostanság,...stb.
A Barca már nagyon régóta egyoldalas csapat, így volt ez Ronaldinho idején is!!!
Amikor Messi "felnőtt" (jelenkor), akkor is egyoldalas maradt a csapat, csakhogy átborult a másik oldalra az egész

És akármit csinálna Pep, akkor is egyoldalas maradna a csapat, mert ilyen jobb oldali sort (Messi-Alves), a büdös életbe nem tudna összetenni a bal oldalon. Legyen Iniesta elől, vagy Henry, vagy akár Hleb: édes mindegy!...és akkor még Abidal esetéről nem beszéltem (aki amúgy a világ egyik legjobb balhátvédje, de ugye érezzük a különbséget Alves-szel?!). Lehetetlen kívánságod van.
Speciel nem az a kívánságom, hogy ugyanolyan baloldalunk legyen. A kétoldalas csapat számomra azt jelenti, hogy azért van rendesen mindkét oldalról akció. És ezt ki lehet hozni a jelen keretből, de nem az Abidal-Henry duóval.
Egyébként a Ronaldinho vezette csapatban soksok akció ment a jobbszélen, szerintem emlékszel te is azért, amikor a kicsi Messi, vagy az általam szintén kevésbé értékelt szintén francia Giuly futkorászott.. dőltünk baloldalra, egy ilyen zsenivel ez normális is volt, ahogy most is Messivel jobbra, de lényegesen több akció ment akkor jobbról, mint most balról.
Mindenesetre ez már csak alig alig tartozik ide, nem is feszegetem.
Henryre visszatérve még egy pillanatra, gyerünk gyerünk, mert megint a bamba meccsekhez ment egy strigula.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila