Thierry Henry
-
- Jugador d'estrella
Iniestanak adott labdaja hatalmas vot!!!! azert titi eleg penge meg itt is , ahol nincs terulete ahhoz h megmutassa mit is tud igazibol.
Ez így van ,ahogy mondod, DE:lionelmessi19 írta:Ha nem fejelt volna egy szép gólt, azért kritizálnám alaposan..
Elég sok támadást elkótyavetyél megint ott a szélen. Egyszerűen nem bírja elverni az emberét, még 1 az 1ben se, pláne h ott általában 2őt kell.
-a formájáról mindent elmond,hogy kétszer ment be középre, egy sarkazós álompassz és egy gól fűződik a nevéhez
-arról nem tehet,hogy Pep nem bírja betenni középre

.
- Andris
- Adminisztrátor
Ha nem fejelt volna egy szép gólt, azért kritizálnám alaposan..
Elég sok támadást elkótyavetyél megint ott a szélen. Egyszerűen nem bírja elverni az emberét, még 1 az 1ben se, pláne h ott általában 2őt kell.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
"Tetszik", ahogy emberekkel/játékosokkal tudtok itt sakkozni. Csak egy kattintás, amivel pályafutásokról, életekről dönthetünk. Mintha csak játék lenne. Az, hogy Henry mit szeretne, senkit nem érdekel.csülök írta:Szerintem tök jó ötlet eladni Henryt. Csatárnak elég öreg, de nem volt olcsó, viszont most egy jó és, ha így megy, sikeres idény után még nagyon jó árat lehetne érte kapni. Ha lejár a szerződése, ingyen viheti bárki, és már 2-3 év múlva is bagóért fog csak elkelni. Ha az árából meglesz Villa, az pl. nagy üzlet.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
már többször is mondta henry h amerikában akarja befejezni a pályafutását szóval nagyon valószínű h a barca amerikai "kiscsapatához" szerződik!!csülök írta:Szerintem tök jó ötlet eladni Henryt. Csatárnak elég öreg, de nem volt olcsó, viszont most egy jó és, ha így megy, sikeres idény után még nagyon jó árat lehetne érte kapni. Ha lejár a szerződése, ingyen viheti bárki, és már 2-3 év múlva is bagóért fog csak elkelni. Ha az árából meglesz Villa, az pl. nagy üzlet.
- Andris
- Adminisztrátor
Azért ennél kevésbé anyagias a vezetőség, szerencsére. Én szivesebben látnám most is és a jövőben is a helyén Villát, ha már szóba jött, de hülye lenne bárki is eladni Titit, ha így folytatja és 20 gól körül fejezi be a bajnokságot..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Szerintem tök jó ötlet eladni Henryt. Csatárnak elég öreg, de nem volt olcsó, viszont most egy jó és, ha így megy, sikeres idény után még nagyon jó árat lehetne érte kapni. Ha lejár a szerződése, ingyen viheti bárki, és már 2-3 év múlva is bagóért fog csak elkelni. Ha az árából meglesz Villa, az pl. nagy üzlet.
Te jó ég, mi lesz itt meccs után megint
Ha játszik, ha nem,itt lesz hsz...
Amúgy elárulhatom, hogy semmi értelme a távozásáról beszélgetni, amikor kerek-perec kijelentette, hogy Amerikában szeretné befejezni, miután lejárt a Barcával a kontraktusa...
Jó meccsnézést, és ha játszik,Henry gólokat mindenkinek

Amúgy elárulhatom, hogy semmi értelme a távozásáról beszélgetni, amikor kerek-perec kijelentette, hogy Amerikában szeretné befejezni, miután lejárt a Barcával a kontraktusa...
Jó meccsnézést, és ha játszik,Henry gólokat mindenkinek

.
Azt nyilatkozta hogy ott szívesen befejezné a pályafutását(ha jól emlékszem).maister6000cm3 írta:
Nemazér, de éppen Henry nyilatkozta 2 hónapja körül, hogy szeretne amerikában focizni, úgyhogy ha szóba kerül a csapatban h esetleg piacra dobják, akkor több mint valoszinü h távozni fog
Az pedig szerintem nem most lesz.
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
bocs linket nemtok adni de a itt olvastam még a főoldalon.Cali írta:Inkkább az amerikaiak szeretnék, hogy Henry focizzon ott...maister6000cm3 írta:
Nemazér, de éppen Henry nyilatkozta 2 hónapja körül, hogy szeretne amerikában focizni, úgyhogy ha szóba kerül a csapatban h esetleg piacra dobják, akkor több mint valoszinü h távozni fog
Ezt a hírt hol olvastad? Ha mutatsz egy oldalt, akkor elhiszem.
Ha idén nyer valamit a Barca, amire jelen pillanatban elég nagy a sansz, akkor szerintem maradni fog.
csak pár elejtett szó volt a riportja végén. akkor mikor lerázt az újságírót amikor azt kérdezte h mit jelent a gólöröme.

- Andris
- Adminisztrátor
A Villa hír kapcsán bennem mondjuk nem Samu, hanem Henry távozása merült fel, mint lehetséges ok...
Szerintem ez lényegesen valószínűbb - ha már.. - mint hogy Samuval ne tudjanak szerződést hosszabbítani.
Kiváncsi leszek, hogy kap-e ma lehetőséget. Bár őszintén szólva megint Hlebnek és Bojannak adnám a meccset.
Szerintem ez lényegesen valószínűbb - ha már.. - mint hogy Samuval ne tudjanak szerződést hosszabbítani.
Kiváncsi leszek, hogy kap-e ma lehetőséget. Bár őszintén szólva megint Hlebnek és Bojannak adnám a meccset.
- József Attila
- József Attila
Inkkább az amerikaiak szeretnék, hogy Henry focizzon ott...maister6000cm3 írta:
Ezt a hírt hol olvastad? Ha mutatsz egy oldalt, akkor elhiszem.
Ha idén nyer valamit a Barca, amire jelen pillanatban elég nagy a sansz, akkor szerintem maradni fog.
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Nemazér, de éppen Henry nyilatkozta 2 hónapja körül, hogy szeretne amerikában focizni, úgyhogy ha szóba kerül a csapatban h esetleg piacra dobják, akkor több mint valoszinü h távozni fogIlúvatar írta:Szvsz semmi oka sincs, hogy elmenjen innen... szval még egy évig sztem marad. Szval' no para.

Nem kell hinni, mindenesetre érdekes hír ez David Villárol, amit a mundo címlapon hozott. Csak úgy tudom elképzelni, ha Eto, vagy Henry megy. Lehet, hogy Etoval nem tudtak megegyezni ????
Majd kiderül.
Majd kiderül.
- McLovin
- Capitá del Barça
Hozzátok a puskát, lőjjük le, mielőtt még elrepül...Saviola írta:Elég nagy.palesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20037.html?
sorry, nem tudom, az AS mekkora kamuoldal-e, de ide kapcsolódik...
Emellett esélyes,hogy elmegy.Majd meglátjuk,hogyan játszik tovább.Én sajnálnám,szimpatikus,pedig régen eléggé utáltam az Arsenalban.
Amúgy, pont Yoann Gourcuff? Jobbat nem találtak volna ki? Ribery még oké is lenne, de pont ő? Höh...

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Elég nagy.palesz77 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20037.html?
Emellett esélyes,hogy elmegy.Majd meglátjuk,hogyan játszik tovább.Én sajnálnám,szimpatikus,pedig régen eléggé utáltam az Arsenalban.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 20037.html?

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Henry adta be.danko94 írta:2: Azt a labdát amiből a gól született ha jól tudom Abidal adta be.(de ez nem 100%)
Amúgy tényleg harmatgyenge volt a Racing ellen, de ez a csapat 80%-áról elmondható, amíg persze be nem jött Messi.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Egyetértek veled. Emlékezzünk csak vissza a korábbi évekre. A Messi előtti időkben Giuly volt jobbszélen, a támadásokat pedig hol Belletti, hol pedig Oleguer (kesőbb pedig Zabrotta) segítette több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel. A baloldalon viszont volt egy Ronaldinho és többnyire Gio iszonyatos futómennyiséggel és remek rúgótechnikával segített be a támadásokba. Ma ugyanezt látjuk, csak ellentétes oldalon. A Roni-Gio kettőst felváltotta a Messi-Alves páros. Bár szvsz a mostani baloldalunk még így is hatékonyabb és kreatívabb, mint anno a jobboldalunk. 2006-ban Gio elhagyta a csapatot, Abidal nem tudta megfelelően pótolni és sajnos Ronaldinho teljesítménye is visszaesett. Szvsz a baloldali támadásaink erőtlensége egy Gio típusú játékos hiányában is keresendő. Nem véletlen, hogy amikor Sylvinho játszik, sokkal veszélyesebb a bal oldalunk is. Bár van egy olyan érzésem, hogy ez a "féloldalúság" is a Barca játéksílusához tartozik. Nagy luxus lenne ugyanis 2 támadó felfogású szélső védő a csapatban. Az éppen támadó oldalon ugyanis törvényszerűen sebezhetőbb a védelem is. Dani Alves felfutásaikor automatikusan tolódik a védelem jobbra, a baloldal pedig kissé visszazár. Viszont 2 szélső védő felfutása esetén nagyon kinyílna a hátsó alakzat.Mikaos írta:Ennél jobbat (eredményesebbet!) nehéz kihozni a keretünkből.lionelmessi19 írta:A kétoldalas csapat számomra azt jelenti, hogy azért van rendesen mindkét oldalról akció. És ezt ki lehet hozni a jelen keretből, de nem az Abidal-Henry duóval.![]()
Legutóbbi meccsen, amikor Henry balszélen volt, egymagának sikerült 3 beadást produkálnia az első félidőben. (Ezzel szemben mi történt a jobb oldalon? - igaz...nem Messi volt ott...hanem Iniesta).
Azt hiszem, itt elvi különbségek vannak. Én szeretem, ha gólokat lövünk (Henry), és nyerünk szép játékkal (nekem bőven elég Messi). Te pedig szeretnéd, ha a pálya minden egyes pontján brillíroznánk, és lőnénk balról a kapufákat (Iniesta) - elismerem, ez gúnyos kicsit- és lenne több kidolgozott helyzetünk, amelyeknek amúgy kérdőjel a vége, de tény, hogy több keverés-kavarás lenne a 16-os környékén. Attól félek azonban, hogy utóbbi a "gyönyörbe való belehalás" veszélyét jelentené. Egy csapatban elég egy markáns játékos (Messi), akinek az irányítók (inkább legyen ez Iniesta) osztják a labdát, és ez a markáns játékos jusson el a 16-osig, ahol várja egy gólerős csatár (Henry) a beadást, vagy a kényszerítőzést. De lehet, hogy sose fogunk egy véleményen lenni ebben
Szerintem amikor Ronaldinho nálunk volt, egyértelműen balra billent a pálya, mert mindig ő kapta a labdát (ahogy most Messi jobbon), és jobbra mentek az átívelések (most balra), ahol a kis Messi, vagy Giuly tartózkodtak (most Henry). Mindössze ennyi változás történt, ami a zárójelben vanlionelmessi19 írta:Egyébként a Ronaldinho vezette csapatban soksok akció ment a jobbszélen, ....stb.
+ lényegesen több akció ment akkor jobbról, mint most balról.![]()
(Persze annyi a különbség, hogy Messi, ahogy nőtt fel, úgy került át egyre jobban a hangsúly a jobb oldalra, és ezzel együtt veszett el a bal oldalunk Ronaldinho-stul. Ezért nem mondanám, hogy -Messi előtt- sokkal több akciónk lett volna jobb oldalon, mint most a balon. Messi meg amúgyis más tészta, külön dimenzió, egyszeri és megismételhetetlen.)
Ennél jobbat (eredményesebbet!) nehéz kihozni a keretünkből.lionelmessi19 írta:A kétoldalas csapat számomra azt jelenti, hogy azért van rendesen mindkét oldalról akció. És ezt ki lehet hozni a jelen keretből, de nem az Abidal-Henry duóval.![]()
Legutóbbi meccsen, amikor Henry balszélen volt, egymagának sikerült 3 beadást produkálnia az első félidőben. (Ezzel szemben mi történt a jobb oldalon? - igaz...nem Messi volt ott...hanem Iniesta

Azt hiszem, itt elvi különbségek vannak. Én szeretem, ha gólokat lövünk (Henry), és nyerünk szép játékkal (nekem bőven elég Messi). Te pedig szeretnéd, ha a pálya minden egyes pontján brillíroznánk, és lőnénk balról a kapufákat (Iniesta) - elismerem, ez gúnyos kicsit

Szerintem amikor Ronaldinho nálunk volt, egyértelműen balra billent a pálya, mert mindig ő kapta a labdát (ahogy most Messi jobbon), és jobbra mentek az átívelések (most balra), ahol a kis Messi, vagy Giuly tartózkodtak (most Henry). Mindössze ennyi változás történt, ami a zárójelben vanlionelmessi19 írta:Egyébként a Ronaldinho vezette csapatban soksok akció ment a jobbszélen, ....stb.
+ lényegesen több akció ment akkor jobbról, mint most balról.

(Persze annyi a különbség, hogy Messi, ahogy nőtt fel, úgy került át egyre jobban a hangsúly a jobb oldalra, és ezzel együtt veszett el a bal oldalunk Ronaldinho-stul. Ezért nem mondanám, hogy -Messi előtt- sokkal több akciónk lett volna jobb oldalon, mint most a balon. Messi meg amúgyis más tészta, külön dimenzió, egyszeri és megismételhetetlen.)
- Andris
- Adminisztrátor
Speciel nem az a kívánságom, hogy ugyanolyan baloldalunk legyen. A kétoldalas csapat számomra azt jelenti, hogy azért van rendesen mindkét oldalról akció. És ezt ki lehet hozni a jelen keretből, de nem az Abidal-Henry duóval.Mikaos írta:A Barca már nagyon régóta egyoldalas csapat, így volt ez Ronaldinho idején is!!!lionelmessi19 írta:de én baromira elszoktam attól, hogy egyoldalas legyen a csapatunk. Imádtam ha mindkét oldalon kb ugyanolyan erőt képviseltek a fiúk, és ugyanúgy jött mindkét oldalról szép támadás bőven. Szvsz ez nagyon megcsappant mostanság,...stb.
Amikor Messi "felnőtt" (jelenkor), akkor is egyoldalas maradt a csapat, csakhogy átborult a másik oldalra az egészÉs akármit csinálna Pep, akkor is egyoldalas maradna a csapat, mert ilyen jobb oldali sort (Messi-Alves), a büdös életbe nem tudna összetenni a bal oldalon. Legyen Iniesta elől, vagy Henry, vagy akár Hleb: édes mindegy!...és akkor még Abidal esetéről nem beszéltem (aki amúgy a világ egyik legjobb balhátvédje, de ugye érezzük a különbséget Alves-szel?!). Lehetetlen kívánságod van.

Egyébként a Ronaldinho vezette csapatban soksok akció ment a jobbszélen, szerintem emlékszel te is azért, amikor a kicsi Messi, vagy az általam szintén kevésbé értékelt szintén francia Giuly futkorászott.. dőltünk baloldalra, egy ilyen zsenivel ez normális is volt, ahogy most is Messivel jobbra, de lényegesen több akció ment akkor jobbról, mint most balról.
Mindenesetre ez már csak alig alig tartozik ide, nem is feszegetem.
Henryre visszatérve még egy pillanatra, gyerünk gyerünk, mert megint a bamba meccsekhez ment egy strigula.

- József Attila
- József Attila
- senzu
- Entrenador del Barça
csak nehogy túl sok dudás legyen egy csárdában!noname írta:Jelenleg azért ennyire egyoldalas a csaptunk mert az egyik oldalon 2 nagyon dinamikus, egy-az-egyben szinte verhetetlen játékosunk van Alves és Messi személyében , míg a másik oldalon 2 egy-az-egyben kalap x*rt érő játékosunk van.Épp emiatt írtam h nyáron vagy Adibalnak vagy Henrynak mennie kéne. Sztem Henry menni fog.Most jó szezonja volt, ez felvitte az árát, ha lesz szezopn végén összesen vagy 25-30 gólja akkor szép pénzért el lehet majd adni, helyette jöhetne egy olyan játékos, aki tud cselezni.Ez azért lenne nayon előnyös, mert ahogy azt már idé láthattuk, Messi oldalára tolódik el az ellenfél védelem, így meccsenként Henry legalább 3x kerül az utolsó védővel szemben, de sose tud elmenni mellette.Ha jönne egy Agüero vagy hasonló kaliber, akkor egész más lenne a helyzet!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
lehet hogy henry nem olyan messi,és abidal közelsem olyan jo mint alves DE egyikük sem egy kalap [auto_cenzúra](ahogy te fogalmaztál)Henry-nak is vannak olyan meccsei amikor lehelet könnyüen cselezi ki védőit(a racing ellen pont nem ilyen volt)noname írta:Jelenleg azért ennyire egyoldalas a csaptunk mert az egyik oldalon 2 nagyon dinamikus, egy-az-egyben szinte verhetetlen játékosunk van Alves és Messi személyében , míg a másik oldalon 2 egy-az-egyben kalap x*rt érő játékosunk van.Épp emiatt írtam h nyáron vagy Adibalnak vagy Henrynak mennie kéne. Sztem Henry menni fog.Most jó szezonja volt, ez felvitte az árát, ha lesz szezopn végén összesen vagy 25-30 gólja akkor szép pénzért el lehet majd adni, helyette jöhetne egy olyan játékos, aki tud cselezni.Ez azért lenne nayon előnyös, mert ahogy azt már idé láthattuk, Messi oldalára tolódik el az ellenfél védelem, így meccsenként Henry legalább 3x kerül az utolsó védővel szemben, de sose tud elmenni mellette.Ha jönne egy Agüero vagy hasonló kaliber, akkor egész más lenne a helyzet!