2007.07.31. 21:00:03
Akkor úgy mindenhez...
Saviola
Nem értem, hogy miért süllyedne azért mélyebbre a Barca szimpatizánsok szemében, mert beígér csatárként 20 gólt, és hogy bajnoki címet szeretne nyerni? Gondolom, nem az agyából pattant ki, és hívott össze egy spontán sajtótájékoztatót... Nyilván megkérdezték, és válaszolt, úgy, ahogyan egy profi sportolóhoz illik. Ő most már a Real Madrid sikeréért dolgozik, bármennyire is a riválisnál játszott idáig. A másik pedig az, hogy miért ne lehetne képes rá? Nálunk szökőévente játszott, és bizony a kupában és a bajnokságban összesen (ha jól emlékszem) 14 találatot jegyzett... Schuster pedig - a hírek szerint - igenis számít rá. Miért ne lehetne ő az egyik Van Nistelrooy mögött??? Korábban pedig nem egy húsz gól fölötti idénye volt a Barcában (első évében például 17 bajnoki góllal zárt)...
Kaká
Tényleg vicc kategória, amit A Real csinál... és nemcsak a brazil leigazolása kapcsán ez a véleményem, hanem összességében is. Már úton-útfélén mi is kitárgyaltuk, hogy klasszisokkal rosszabb a menedzsmentjük. Azt viszont én nem merném kijelenteni, hogy Kaká soha nem lesz madridi futballista. Bármennyire is furcsának tűnik nektek, a Real még mindig a világ egyik legnagyobb klubja - még akkor is, ha Calderón & co folyamatosan azon munkálkodik, hogy erről mindenki megfeledkezzen -, így bárkinek vonzó célállomás lehet. Persze mindehhez egy megfelelő ajánlat (ami szerintem súrolja az őrültség határait) kellene, no meg Berlusconi bólintása. Egyik sem lesz egyszerű, de messze nem kivitelezhetetlen...