na csak igy tovább!!!

Ne fesd az ördögöt a falra, mert most is itt ólálkodik...Labdarúgás
Moderátorok: Charlie, Badi, Boixos, Vito, Sharkinho, lionelmessi19
Jelenlévő fórumozók: Picsókpista, Ronal.10, Szandi, XaviMessifan
bizony bizony épül a jövő csapataRonal.10 írta:emberek nézétek rendesen verik a madridot!!!!!!! lassan 2-0 lesz!!!!! jeeeeeeee közönség nevet amikor madrid játékos elesik midnen közönség nagyon király!! nézéteek!!!most is akkora helyzett maradt ki!
H h jáccik???? Én azt olvastam h sérülés miatt nem fog.Los Banditos írta:Huszti góljával vezet a Hannover a Madrid ellen!![]()
A Real pedig csak lejáratja magát ezzel a Kaká-üggyel.![]()
Saviola jáccik?Los Banditos írta:Real Madrid TV. UPC-n van, de én most nem nézem csak olvasgatom a Madridistán.
Cannavarooo! Yeeaaah!27. perc - A magyar futballista kihasználta a madridi védelem és főleg Cannavaro rossz helyezkedését, s szemben Casillasszal nem hibázta el a lehetőséget! Tehát egy magyar játékos góljával vezet a Hannover!![]()
![]()
Cannavarooo! Yeeaaah!27. perc - A magyar futballista kihasználta a madridi védelem és főleg Cannavaro rossz helyezkedését, s szemben Casillasszal nem hibázta el a lehetőséget! Tehát egy magyar játékos góljával vezet a Hannover!
Pedig úgy volt, hogy nem játszikLos Banditos írta:Huszti góljával vezet a Hannover a Madrid ellen!![]()
Hol lehet nézni a meccset?Los Banditos írta:Huszti góljával vezet a Hannover a Madrid ellen!![]()
A Real pedig csak lejáratja magát ezzel a Kaká-üggyel.![]()
Vagy mondjuk felajánlja Bernabeu+teljes keret+szurkolótábor de még akkor se tudja megszerezninoname írta:Az nem is lenne rossz üzlet, Calderonból kinézem. Majd játsznak a réten.Enrique írta:Már nemcsak mi röhögünk ...19:21 - Ancelotti: "A végén a Bernabeut ajánlják fel nekünk."- gúnyolódott a Milan mestere. "Kaká nem megy sehová!" - szögezte le a végén.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az nem is lenne rossz üzlet, Calderonból kinézem. Majd játsznak a réten.Enrique írta:Már nemcsak mi röhögünk ...19:21 - Ancelotti: "A végén a Bernabeut ajánlják fel nekünk."- gúnyolódott a Milan mestere. "Kaká nem megy sehová!" - szögezte le a végén.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()