Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sneco7
Capitá del Barça

2009.10.06. 11:10:03

Devid16 írta:Sziasztok....

egy kérdésem lenne...egy jóféle balszélső kellene...mert az a poszt elég lyukas...

amúgy itt egy kép http://i36.tinypic.com/33nes6d.png :twisted: szerintem nem állok rosszul :D (kikaptam a Villareáltol a másik gólt meg a mesteri Tenerife ellen kaptam... :lol: )csak azért jó lenne ha nem mindig a 7es értéket el se érő Henry lenne a szélsőm...próbáltam Vukcevicet is de ő inkább középső középpályán hasznos nálam....

szóval jó lenne valami ötlet :) előre is kösz...

béke
Ez attól is függ,hogy mennyit szánnál rá és,hogy mennyire akarsz rutinosat vagy inkább fiatalabbat.Hapénz nem számít,akkor David Silva nálam a favorit oda.Esetleg Modric,akit én még jobban ismerek,de név alapján rengeteg van pl Ribery is.Ha fiatalabbat és olcsóbbat akarsz,akkor Feghouli is jól nyomja ott általában vagy Bounanotte,ha jól emlékszem.De akkor jársz legjobban,ha figyelőket küldesz kis és várod,h feltűnjön valaki az egyik bajnokságban,mert ahogy nézem már úgyis csak nyáron tudsz igazolni!

Üdv
Devid16
Jugador d'estrella

2009.10.06. 09:53:50

Sziasztok....

egy kérdésem lenne...egy jóféle balszélső kellene...mert az a poszt elég lyukas...

amúgy itt egy kép http://i36.tinypic.com/33nes6d.png :twisted: szerintem nem állok rosszul :D (kikaptam a Villareáltol a másik gólt meg a mesteri Tenerife ellen kaptam... :lol: )csak azért jó lenne ha nem mindig a 7es értéket el se érő Henry lenne a szélsőm...próbáltam Vukcevicet is de ő inkább középső középpályán hasznos nálam....

szóval jó lenne valami ötlet :) előre is kösz...

béke
kovacsmisn
Barça B

2009.10.06. 01:09:30

ha ütős játékos akkor zuculini :twisted: igazoljátok bátran,durván bejött mindig,argetni szupertehetség
Iniesta4ever
Barça B

2009.10.05. 23:36:04

Sziasztok!

Nagy kéréssel fordulok hozzátok.... Nemrég kezdtem el a játékot és nem tudtam egyszerse egy normális taktikai beállítást csinálni, ami egyik meccsen működött másikon már nem.... A barcával vagyok és kva nehezen lövök gólt és kvára idegesít.... Ha tudtok nekem egypá tippet magyarázatot adni ( h egyáltalán mit jelentenek a cuccok és h mivel jár....) azt negyon megköszönném....
2:6! Blaugrana!!!!
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.05. 13:29:09

sjay írta:
sjd írta:
sjay: a 4-4-2-es taktikádat hogy volt képes a játék 5-3-2nek írni?
Nem tudom.Ezt eddig nem is figyeltem :D
A játék nem ismeri fel a taktikát. Amit ott ir, az 5-3-2 azt azért irja, mert 5-3-2 volt kiválasztva a legelején, és utána módositotta sjay a felállást.
sjay
Entrenador del Barça

2009.10.05. 12:42:08

sjd írta:
Nem tudom.Ezt eddig nem is figyeltem :D
sjd
Llegenda del Barça

2009.10.04. 19:10:42

MR. TROMORT777 írta: Nem, az elejétől fogva lassú.
Pl: melyik beállításokon változtassak? már porbáltam szinte mindent
be lehet állítani, h a nagyobb meccseket nem rakja TV-be, így kb. a saját bajnokságodon kívül senkinek nem tod visszanézni a meccseit (asszem "move matches to TV" címszó alatt)
MR. TROMORT777

2009.10.04. 18:38:07

sjd írta:
Nekem az a tapasztalat, h minél hosszabb ideje játszom, annál inkább belassul, lehet h ez volt
De sztem a játékban még csomó olyan dolgot lehet állítani, ami befolyásolja a sebességet

Nem, az elejétől fogva lassú.
Pl: melyik beállításokon változtassak? már porbáltam szinte mindent
sjd
Llegenda del Barça

2009.10.04. 11:52:52

MR. TROMORT777 írta:
Én probáltam ki nála, és ugyanugy 4 bajnoksággal.
A proci, meg a RAM-om jobb az övénél
ezért nem értem, h nála miért gyorsabb
Nekem az a tapasztalat, h minél hosszabb ideje játszom, annál inkább belassul, lehet h ez volt
De sztem a játékban még csomó olyan dolgot lehet állítani, ami befolyásolja a sebességet

sjay
Entrenador del Barça

2009.10.04. 11:44:36

ÜDv mindenkinek.Elég kihalt most a topic szóval gondoltam írok valamit.Ha nem lenne baj összefoglalnám a 2010/2011 -es karrierem eddig lezajlott részét.

Az A.C. Milant kezdtem el irányítani , az első két szezonról annyit hogy az 1. szerzonban mindenkit megdöbbentve a 3. helyen végzett a csapat . A 2. szezonom már nem volt ilyen fényes .A 10. fordulóig a tabella élén álltam ezután folyamatos csökkenés következett , a csapat hullámvölgyben volt éppen hogy meg tudtuk szerezni az 5. helyet. A 3. szezon óriási játékosmozgással kezdődött.Íme:http://i35.tinypic.com/2ustu6a.png
A csapatomat néhány fiatal és néhány rutinos játékossal frissítettem.
Taktika a következőképpen alakult rajzolódott ki:http://i36.tinypic.com/22ixhi.png
Grafite és Deco bizonyult a legjobb igazolásomnak.De Diego is ontja a gólokat.Hogy formába lendüljön a csapat lekötöttem nehéznek számító és összeszoktató meccseket is:http://i37.tinypic.com/fjnvv4.png
Ezek elég jól sikerültek.
Jelenleg a Serie A 8. fordulójánál járok. Kicsit felemásan indult a bajnokság.De most már minden halad a maga kerékvágásában.Eddigi meccseim a serie a ban:http://i34.tinypic.com/s100pi.png
Az európa Ligába kerülés sem volt egy sétagalopp ,mert először lebecsültem a Lorient csapatot. Hazai pályán 1-0 idegen ben is 1-0 (nekik) Ezért 11esek következtek.Fabianski 2 lövést is megfogott ,így továbjutottunk a CsoportkörbeMint láthatjátok vezetem 3 forduló után.
Eddigi EL Mérkőzéseim mondhatni nagy fölénnyel nyertem.
Így csoport elsőnek mondhatom magam.
A jelenlegi Bajnoki táblázaton az 5 . helyet foglalom el.
Nah hát ennyi lettem volna, még írok a szezon végén.
Ha valamit elrontottam azért bocsánatot kérek,nem vagyok még jártas a jelentések írásában.
Köszönöm hogy elolvastátok. Üdv:SJaY
MR. TROMORT777

2009.10.03. 18:16:50

sjd írta:
csak 1 tipp: ő egy bajnoksággal játszik te meg 200zal

de az is lehet h a haverodnak [auto_cenzúra] a videókártyája és emiatt nem fut a PES, viszont jobb a procija meg a RAMja és ezért gyorsabb az fm
Én probáltam ki nála, és ugyanugy 4 bajnoksággal.
A proci, meg a RAM-om jobb az övénél
ezért nem értem, h nála miért gyorsabb
sjd
Llegenda del Barça

2009.10.03. 17:38:32

MR. TROMORT777 írta:Hali!
Az miért lehet hogy, nálam tök lassú az fm08, haveromnál meg tök jó, pedig az ő gépe rosszab elvileg. Pl: nála nem fut a pes09, addig nálam meg fut
Az függhet tőle, h milyen Java progi van fenn? (mivel a játék ilyen Java cuccos) :lol:
csak 1 tipp: ő egy bajnoksággal játszik te meg 200zal

de az is lehet h a haverodnak [auto_cenzúra] a videókártyája és emiatt nem fut a PES, viszont jobb a procija meg a RAMja és ezért gyorsabb az fm
MR. TROMORT777

2009.10.03. 17:24:32

Hali!
Az miért lehet hogy, nálam tök lassú az fm08, haveromnál meg tök jó, pedig az ő gépe rosszab elvileg. Pl: nála nem fut a pes09, addig nálam meg fut
Az függhet tőle, h milyen Java progi van fenn? (mivel a játék ilyen Java cuccos) :lol:
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.01. 20:32:55

Victor_Valdes írta:Lionel85: Adj neki fizikai meg aerobic (vagy, hogy faxba kell írni :D ) edzést :) .
Köszi. Először megpróbálom ifi-edzésben, mert még fiatal, utána meg felnőttben ugyanezt. :D Bár még soha nem edzettem egyénileg, de szerintem nem nehéz. :D
sjd
Llegenda del Barça

2009.10.01. 18:49:15

sjay írta: Azóta megoldódott a helyzet szerintem csak egy kis hullámvölgy lehetett

:D
Én is ezt mondtam
messideco írta: Esetleg vmi otlet?
Vesd be a 250 milliós átigazolási büdzsét :D
Én a következőt tettem amikor az Arsenallal bajnoki címet nyertem 1 vereséggel és otthon veretlenül (amikor még volt tétje)
4-3-3
támadó felfogás, kevert passzjáték és normál tempó, ellentámadások
egész pályás letámadás és feltolt védelem (jelzem utóbbihoz gyors védők kellenek, egyébként maradjanak hátul)
a vkp inkább hátrafelé segített be
volt egy kevert mentalitású irányítóm (Cesc), és másik kp meg támadóbb szellemű volt és sokszor felment a támadásokkal, vmint jó távoli lövései voltak (Diaby)
a szélsőhátvédek támadó szelleműek voltak, a szélsők meg nagyon gyorsak (pl. Walcott, Arsavin). Utóbbinak köszönhetően két gyilkos Cesc-Walcott-Adebayor kontrával vertem a Liverpoolt
Itt jön az elő, h nem árt ha a középcsatárod jó felépítésű és jól fejel, ha meg nem, akkor alapból úgy volt beállítv h elöl maradjon, és a simán előrevágott labdákból Eduardo, de Bendtner is nagyon gólerős volt
A dologhoz hozzátartozik, h annyi 18-19 éves játékost vásároltam össze, h két egymás utáni BLmeccsen és bajnokin két teljesen különböző kezdővel álltam ki és nyertem, 95%os kondíció alatt nálam is nem is volt kezdő senki
Ja és nagyon fontos, h a szögiket és szabadokat gondosan állítsd be (ha pl rövidre íveled a szöglete, akkor ott érkezzen is vki)

Bocs ha hosszú lett
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.01. 18:40:50

Régen fm-eztem már ( tegnap :D ), de most betöltöm újra a Parmát, mégpedig a 2. szezon közepét.

Grat all.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjay
Entrenador del Barça

2009.10.01. 18:38:25

messideco írta:
sjay írta:
Milyen csapatot menedzselsz?
A Manchester Cityt :oops:
Kezdocsapatom: Hart-Zabaleta,Richards,Vermealen,Rat-Kompany-Zhirkov,Vukcevic,Maxi Rodriguez-Robinho,Iaquinta

Cserek: Wijnaldum, Van Bommel, Ben Haim, Jo, M.Johnson, Wright-Philips

Robinho es Iaquinta nagyn jok ott elol :D 8)

Esetleg vmi otlet?
Akkor biztos neked is hullámvölgyben vannak a játékosok. milyen az öltözői hangulat?
messideco
Presidente del Barça

2009.10.01. 18:29:18

sjay írta:
A Manchester Cityt :oops:
Kezdocsapatom: Hart-Zabaleta,Richards,Vermealen,Rat-Kompany-Zhirkov,Vukcevic,Maxi Rodriguez-Robinho,Iaquinta

Cserek: Wijnaldum, Van Bommel, Ben Haim, Jo, M.Johnson, Wright-Philips

Robinho es Iaquinta nagyn jok ott elol :D 8)

Esetleg vmi otlet?
Kép
"And my heart will leave you never."
sjay
Entrenador del Barça

2009.10.01. 18:26:10

sjd írta:..
Azóta megoldódott a helyzet szerintem csak egy kis hullámvölgy lehetett

:D
sjay
Entrenador del Barça

2009.10.01. 18:23:45

messideco írta:
sjay írta:Valaki tudna ajánlani egy olyan taktikát amellyel gólt is lehet szerezni és a védekezésem is szilárd marad?
Nekem is olyan kellene :lol:

A Middlesborough-tol 6-1re katam ki. :cry: :cry: :oops:
sjd
Llegenda del Barça

2009.10.01. 17:53:35

sjay írta:Üdv minedenkinek.Egy kis segítség kellene. Az a gondom hogy az AC Milant irányítom, (2009/2010) a tavalyi szezonban a 3. helyet sikerült megszereznem.Az évet úgy kezdtem ahogy befejeztem, viszont most már kb 6 meccses mélyrepülésbe kezdett a csapat és a 2. helyről visszacsúsztam a 6. ra. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
Szerintem pont ne pihentesd őket, hanem vmi gagyi csapat ellen is a full kezdővel állj ki, mert egy győzelem esetén felmegy a moráljuk, ami sokat segít egy ilyen helyzetben
Egyébként nekem is volt már ilyen, Arsenallal 3x egymás után sikerült kikapni a Portsmouth-Everton-Newcastle 3astól, 2 hónap múlva meg a tabella élén álltunk, szal nem kell nagyon parázni
A másik meg, h ha már a Milannal kezdtél karriert, akkor edd meg amit főztél :D

Én viszont egy régi kérdésemet vetném fel, h hogyan lehet rávenni a csatárokat h lőjenek gólt? (Nem vmi megyeIIIról hanem Eto'oról, Bojanról lenne szó) Egyszerűen sorra rontják a ziccereket, pedig a morállal nincs semmi baj (Bojan rekordja 3 ziccer/30 perc, Eto'o értékelései meg alulról verdesik a 6.2-t). Már csak azért is érdekelne, mert az Arsenalos karrieremben ugyanebben a formációban és taktikában ontottuk a gólokat (Bendtert ha becseréltem, gólt lőtt)
messideco
Presidente del Barça

2009.10.01. 17:51:04

sjay írta:Valaki tudna ajánlani egy olyan taktikát amellyel gólt is lehet szerezni és a védekezésem is szilárd marad?
Nekem is olyan kellene :lol:

A Middlesborough-tol 6-1re katam ki. :cry: :cry: :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
sjay
Entrenador del Barça

2009.10.01. 17:39:05

Valaki tudna ajánlani egy olyan taktikát amellyel gólt is lehet szerezni és a védekezésem is szilárd marad?
Titinho
Director del Fútbol

2009.10.01. 16:42:15

Na akkor...Sporting Lisszabon, első 2008/09-es szezon.

A karrierem kezdeténél kaptam 8 milliót, plussz még volt 1-2 kisebb eladásom, amiből elhoztam 210 ezerért Thiagot a Barcából, 230 ezerért Canalest a Racingóból, 240 ezerért Rochinát szintén a Barcából, 2,8 millióért jött Razvan Rat a Donetskből és 6 millióért jött Alexis Sánchez az Udineseből.

A 6 felkészülési meccsemet megnyertem, valamint játszanom kellett a BL-selejtezőben ahol a Slavia Prahaval kerültem össze. Idegenben győztem 2-0-ra, otthon pedig 3-0-ra. Jaa...azt nem mondtam, hogy 4-3-3-as taktikát alkalmazok, irányítóval és célember nélkül.

Így viszonylag könnyen kerültem be a csoportkörbe, ahol egy jó erős csoportba sorsoltak be: Barcelona, Hamburg, Szpartak Moszkva és én a Sportinggal. :?

A bajnokságot szépen kezdtem egy hazai 6-1-el, majd folytattam a menetelésemet és most jelenleg 6 forduló után 100%-osan 18 ponttal, 18-1-es gólkülönbséggel vezetem a bajnokságot a 4 ponttal lemaradó Porto és a 6 ponttal lemaradó Braga előtt. A Benfica csak 12. :wink:

A BL-ben is már túlvagyok 2 csoportmeccsen: a Barcával játszottam egy 1-1-es döntetlent hazai környezet előtt, valamint 1-0-ra vertem a Hamburgot idegenben, így egyelőre a Barcával vezetjük 4-4 ponttal a csoportot, most következik majd a Szpartak elleni meccsem idegenben. Amikor megkaptam a csoportbeosztást, simán az volt a célom, hogy az Európa Liga legyen meg, de elég jól kezdtem így a továbbjutás sem elérhetetlen.

A Liga-kupában is elkészült a sorsolás. Nem is tudtam, hogy itt is csoportokra osztják a csapatokat, pedig mégis. A 3 ellenfelem a Porto, a Braga és a Maritímo lesz.

A legjobb formában lévő játékosom Alexis Sánchez a 7 meccsen lőtt 5 góljával és 5 gólpasszával. Liédson is egyébként 7 meccsnél és 7 gólnál tart ,viszont csak 2 gólpassznál, Matías Fernandez pedig 4 gólnál és 4 gólpassznál. A bajnokságban mindhárman 4 góllal vezetik a góllövőlistát eddig. :wink:

Na majd féltávnál írok, hogy mizu! Célom egyébként a 4 kupából 3-at behúzni.

Addig is pápá!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt