Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez attól is függ,hogy mennyit szánnál rá és,hogy mennyire akarsz rutinosat vagy inkább fiatalabbat.Hapénz nem számít,akkor David Silva nálam a favorit oda.Esetleg Modric,akit én még jobban ismerek,de név alapján rengeteg van pl Ribery is.Ha fiatalabbat és olcsóbbat akarsz,akkor Feghouli is jól nyomja ott általában vagy Bounanotte,ha jól emlékszem.De akkor jársz legjobban,ha figyelőket küldesz kis és várod,h feltűnjön valaki az egyik bajnokságban,mert ahogy nézem már úgyis csak nyáron tudsz igazolni!Devid16 írta:Sziasztok....
egy kérdésem lenne...egy jóféle balszélső kellene...mert az a poszt elég lyukas...
amúgy itt egy kép http://i36.tinypic.com/33nes6d.pngszerintem nem állok rosszul
(kikaptam a Villareáltol a másik gólt meg a mesteri Tenerife ellen kaptam...
)csak azért jó lenne ha nem mindig a 7es értéket el se érő Henry lenne a szélsőm...próbáltam Vukcevicet is de ő inkább középső középpályán hasznos nálam....
szóval jó lenne valami ötletelőre is kösz...
béke
A játék nem ismeri fel a taktikát. Amit ott ir, az 5-3-2 azt azért irja, mert 5-3-2 volt kiválasztva a legelején, és utána módositotta sjay a felállást.sjay írta:Nem tudom.Ezt eddig nem is figyeltemsjd írta:
sjay: a 4-4-2-es taktikádat hogy volt képes a játék 5-3-2nek írni?
be lehet állítani, h a nagyobb meccseket nem rakja TV-be, így kb. a saját bajnokságodon kívül senkinek nem tod visszanézni a meccseit (asszem "move matches to TV" címszó alatt)MR. TROMORT777 írta: Nem, az elejétől fogva lassú.
Pl: melyik beállításokon változtassak? már porbáltam szinte mindent
Nem, az elejétől fogva lassú.sjd írta:
Nekem az a tapasztalat, h minél hosszabb ideje játszom, annál inkább belassul, lehet h ez volt
De sztem a játékban még csomó olyan dolgot lehet állítani, ami befolyásolja a sebességet
sjay: a 4-4-2-es taktikádat hogy volt képes a játék 5-3-2nek írni?
Nekem az a tapasztalat, h minél hosszabb ideje játszom, annál inkább belassul, lehet h ez voltMR. TROMORT777 írta:
Én probáltam ki nála, és ugyanugy 4 bajnoksággal.
A proci, meg a RAM-om jobb az övénél
ezért nem értem, h nála miért gyorsabb
Én probáltam ki nála, és ugyanugy 4 bajnoksággal.sjd írta:
csak 1 tipp: ő egy bajnoksággal játszik te meg 200zal
de az is lehet h a haverodnak [auto_cenzúra] a videókártyája és emiatt nem fut a PES, viszont jobb a procija meg a RAMja és ezért gyorsabb az fm
csak 1 tipp: ő egy bajnoksággal játszik te meg 200zalMR. TROMORT777 írta:Hali!
Az miért lehet hogy, nálam tök lassú az fm08, haveromnál meg tök jó, pedig az ő gépe rosszab elvileg. Pl: nála nem fut a pes09, addig nálam meg fut
Az függhet tőle, h milyen Java progi van fenn? (mivel a játék ilyen Java cuccos)
Köszi. Először megpróbálom ifi-edzésben, mert még fiatal, utána meg felnőttben ugyanezt.Victor_Valdes írta:Lionel85: Adj neki fizikai meg aerobic (vagy, hogy faxba kell írni) edzést
.
Én is ezt mondtamsjay írta: Azóta megoldódott a helyzet szerintem csak egy kis hullámvölgy lehetett
Vesd be a 250 milliós átigazolási büdzsétmessideco írta: Esetleg vmi otlet?
Akkor biztos neked is hullámvölgyben vannak a játékosok. milyen az öltözői hangulat?messideco írta:A Manchester Citytsjay írta:
Milyen csapatot menedzselsz?![]()
Kezdocsapatom: Hart-Zabaleta,Richards,Vermealen,Rat-Kompany-Zhirkov,Vukcevic,Maxi Rodriguez-Robinho,Iaquinta
Cserek: Wijnaldum, Van Bommel, Ben Haim, Jo, M.Johnson, Wright-Philips
Robinho es Iaquinta nagyn jok ott elol![]()
![]()
Esetleg vmi otlet?
A Manchester Citytsjay írta:
Milyen csapatot menedzselsz?
Milyen csapatot menedzselsz?messideco írta:Nekem is olyan kellenesjay írta:Valaki tudna ajánlani egy olyan taktikát amellyel gólt is lehet szerezni és a védekezésem is szilárd marad?![]()
A Middlesborough-tol 6-1re katam ki.![]()
![]()
Szerintem pont ne pihentesd őket, hanem vmi gagyi csapat ellen is a full kezdővel állj ki, mert egy győzelem esetén felmegy a moráljuk, ami sokat segít egy ilyen helyzetbensjay írta:Üdv minedenkinek.Egy kis segítség kellene. Az a gondom hogy az AC Milant irányítom, (2009/2010) a tavalyi szezonban a 3. helyet sikerült megszereznem.Az évet úgy kezdtem ahogy befejeztem, viszont most már kb 6 meccses mélyrepülésbe kezdett a csapat és a 2. helyről visszacsúsztam a 6. ra. Szerintetek mi lehet ennek az oka?