Jelenleg ezt bírtam kihozni a keretből... a két csatárunk előre tolt ék, valamivel mögötte Messi és Iniesta nyargal, Xavi és Fabregas döfköd középpályán. Óriási hiba volt ezt tenni Touréval, most is érezzük a hiányát, ezentúl mennyire fogjuk... Nem játszhat mindig a 3 spanyol... Keita, Busquets (én marhára nem bírom...) és Touré lenne az, akinek a padon (Touré esetben ez persze átvitt értelem) kellene ülni. Ráadásul jó lenne egy védekező középpályás, azaz Touré fent, a 3 spanyolt meg rotálni. De így, hogy már biztosra veszem Touré bevonását a Fabregas transzferbe, egyszerűen irtózom, hogy egy BL-meccsen buskec vagy Keita kezdjen...Stevenny írta:Hát ezzel lennének szerintem gondok, mivel messzi nem játszhat középpályást, ez már be is bizonyult, az Inter elleni első meccsen ilyen poszton játszott s nem ment a játék! Máskülönben nincs védekező középpályás ez is hiba!Rinku írta:...
Sajnálom, de nem kapsz tőlem sört... Nem tudom, hogy Touré-kora mennyire számít öregnek, de ez egy marhaság, már bocs. Touré életkora pontosan megfelelő egy középpályásnak, ahogy Xavié is.Hát Busquets nem mondom , hogy jobb, de viszont fiatalabb , fürgébb, és jobban érti magát ebben a csapatban, mivel Barca nevelés! És viszonylag elég masszív is, az utóbbi időben szépen játszik!
Az, hogy Barca nevelés e, ha a Touré-Busquets csatára gondolok, teljességgel hidegen hagy. Felőlem Touré lehetne valami urálból idehozott kecskepásztor (Csiga hajaz erre kicsit, annyi különbséggel, hogy Touré tud spanyol focit játszani), de ha ilyen kvalitású emberke, akkor nálam Busquets megy utcát seperni...