Sőt, az is előfordulhat, hogy Laporta le akarja zavarni az igazolásokat a VB előtt...

Mert ahogy lenni szokott, a VB után megőrül a piac, és tutira drágább lenne mindegyik játékos. De persze eznem biztos, csak logikus...
Villa meg tényleg jól illene ide, megnéztem több Spanyol válogatott összefoglalót, és a helyzetei 75-80%-ában a baloldalról indult befelé. Pedig ott is középcsatárt játszik. Szóval nem is kéne átalakítani a játékát, kb ugyanazt játszhatná. Jó igazolás lenne, én azt mondom, és egy ilyen ember Ibra válláról is levenne terhet - meg védőket, szó szerint -, úgyhogy szeerintem ő is jobb lenne idővel.
Cesc meg ha jön, akkor eladnám Keitát mindenképp. Mert akkor túl sok ember lesz a középpályán, mert az ifik közül Thiagot vagy/és Jonathant fel "kell" hozni. De javulna a középpályánk, ez szerintem logikus. Habár elmegy egy brusztolós játékos, aki tényleg hasznos, de olyanok játszanának helyette, akiknek a vérében van a MI csapatunk mozgatása, nem kéne megszokni azt... Mert Hleb is "mozgatott" az Arsenalban, itt meg.... Szóval jobban játszanánk a focinkat ilyen középpályával, mégha ifik is futkosnak fent néha, mert ha csereközéppálya játszik, akkorse kell attól félnünk, hogy meghal a kreativitás már a középpályán. És kövezzetek meg, de Touré távozása - habár tényleg nagyon bírom - szerintem nem lenne akkoranagyonnagyonnagy érvágás, mint ahogy sokan írjátok. És semmi esetre sem hoznék a helyére egy klasszist. Busi így is megoldja amit kell meccsről meccsre jobban -, sokan szerintem a Touré szemüveg miatt hordják le ennyire -, Cescnek sem idegen a poszt - habár mostanában nem az, de sokat játszott azon, és nem bukott bele abba se, ilyen Guardiola féle irányító vkp feküdne neki simán -, és ottvan nekünk egy Ruedánk. Nemtudom hányan emlékeztek rá, de tehetséges a srác - őszintén megmondom, nekem a stílusa kicsit jobban bejön Busiénál, de még nem egy szint azért... -, és nem lenne rossz, ha ő is lehetőséget kapna. De azért a Touré marad verzió jobb lenne valóban, csak felvázoltam, hogyha elmegy, akkorse kell kétségbeesni.
Na ennyi lenne, remélem vallaki azért elolvassa, mert hosszú lett