Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A műsorban van elírás.Mezner2 írta:Valaki tudna segíteni?
A tippmixen a köv. van
247- Bilbao-Tenerife
de a műsorban meg Osasuna-Bilbao van most ilyenkor mi van?:O hol volt elírás:S?
Pedig az Everton a hazai csapat.Kardi írta: Everton - Man. United V (ezt véletlenűl tettem az Evertonra, de így lett jó )![]()
FtcSikiHun írta:Na nézzük még az életben maradt tippmixeim![]()
1
Din.Volgográd-Hypo 1.09
Chehovskie-Pick Szeged 1.13
Leipzig-Győr 1.30
Oltchim Valcea-Viborg 1.81
Veszprém-RN.Löwen 1.55
FC Köbenhaven-Ciudad Real 1.12
Ademar Leon-Kiel 1.58
200--->2.385
2
Veszprém-Löwen 1.55
Köbenhaven-Ciudad Real 1.12
Man. City-Liverpool 2.30
Wigan-Tottenham 1.95
Bologna-Juventus 1.80
Rennes-Lille 2.70
2007.570
3
PSV-Sparta Rotterdam 1.12
Oberhausen-Fürth 2.22
AEK Athén-Arisz 1.51
Almería-Atl. Madrid 2.35
Real Madrid-Villareal 1.25
Porto-Braga 1.79
2003.950
4
Veszprém-Löwen 1.55
Twente-Willem II 1.15
Aston Villa-Burnley 1.31
Roma-Catania 1.33
Porto-Braga 1.79
2001.245 (ennek is örülnék, legalább meglenne a köv. hétre
)
5
Leipzig-Győr 1.50
Wolfsburg-Schalke 2.42
Siena-Napoli 2.16
Rennes-Lille 2.70
Almería-Atl Madrid 2.45
Besiktast-Galatasaray 2.58
20029.975[/size]
Vélemények?
A lényeg az hogy minden héten meghatároznak neked 13+1 meccset. El kell találnod hogy 1 X 2 -nyer, és ha minimum 10 találatot elérsz akkor nyersz. Hogy mennyit nyersz attol fugg hogy az országban hány találat van. Elozo héten pl 29 telitalálat volt , ami nagyon ritka és keveset fizetett. A 10 es pl csak 80 Ft ot. De volt már 2000 is. 2 hete pl a telitalálat 15 millio ft volt mert csak 1 db volt belőle. Elozo héten fogtam egy 10es és 11es találatott. 285 Ft ot értnagyi írta:Valaki legyen olyan kedves magyarázza el nekem, mint laikusnak, hogy a totó rendszer hogy is működik. Értem ezalatt, hogy hány meccset kell eltalálni, hogy kapjak valamennyi pénzecskét, mire jók a pótmeccsek, mi alapján választják ki hogy épp melyikkel pótolnak. Gondolom elmaradt meccsek helyett teszik be őket.
Én már magamban összeraktam egy szelvényt, de kiváncsi vagyok a mások véleményére isFernando írta:Ezt sosem értettem, hogy miért jó ha más rak össze valakinek egy szelvényt. Ennyi önállóság ne lenne valakiben?
Egyébként szerintem a Porto-Braga necces nagyon. Kivenném. X szagú, de még a V is benne van. Porto fáradt és nincs is jó formában, bár kitudja az a hétközi komikus győzelem mennyire dobta a csapat morálját.
Köszi! Melyik necces?daffy írta:parancsolj,necces,de talánDotn93 írta: Bilbao-Tenerife H
Anderlecht-Mechelen H
Real-Villareal H
Fiorentina-Livorno H
Porto-Braga H
Ezekből vakai összeválogatna 1 szelót? Köszi szépen előre is! Egyébként az Anderlech, a Fulham, a Salzburg és a Marseille is fáradt lehet, mert csütörtökön játszottak az EL-ben
Rakjam kombiba?
parancsolj,necces,de talánDotn93 írta: Bilbao-Tenerife H
Anderlecht-Mechelen H
Real-Villareal H
Fiorentina-Livorno H
Porto-Braga H
Ezekből vakai összeválogatna 1 szelót? Köszi szépen előre is! Egyébként az Anderlech, a Fulham, a Salzburg és a Marseille is fáradt lehet, mert csütörtökön játszottak az EL-ben
Rakjam kombiba?
Totóban van olyan, hogy csak 6 meccsre fogadsz?levproff írta: Eddig Totó-ból 6/5.
sziaNikyke17 írta:Én nem tudom mire fogadjak :S.... Lehet lány vagyok és ez egy kicsit furcsa, de hát szeretem a focit... segítenétek abba hogy holnap mire fogadjak??? köszi
Én megraktam.LM10 írta:Ezt én is nézem. Ez nem valami elírás?? Tuti?levproff írta:Nézzétek Tobeten a PSG meccset!
1-0-nál olyan van, hogy ki rúgja az 5. gólt!
Ezt én is nézem. Ez nem valami elírás?? Tuti?levproff írta:Nézzétek Tobeten a PSG meccset!
1-0-nál olyan van, hogy ki rúgja az 5. gólt!