nagyi írta:Valaki legyen olyan kedves magyarázza el nekem, mint laikusnak, hogy a totó rendszer hogy is működik. Értem ezalatt, hogy hány meccset kell eltalálni, hogy kapjak valamennyi pénzecskét, mire jók a pótmeccsek, mi alapján választják ki hogy épp melyikkel pótolnak. Gondolom elmaradt meccsek helyett teszik be őket.
A lényeg az hogy minden héten meghatároznak neked 13+1 meccset. El kell találnod hogy 1 X 2 -nyer, és ha minimum 10 találatot elérsz akkor nyersz. Hogy mennyit nyersz attol fugg hogy az országban hány találat van. Elozo héten pl 29 telitalálat volt , ami nagyon ritka és keveset fizetett. A 10 es pl csak 80 Ft ot. De volt már 2000 is. 2 hete pl a telitalálat 15 millio ft volt mert csak 1 db volt belőle. Elozo héten fogtam egy 10es és 11es találatott. 285 Ft ot ért

Ezen a héten lehet jobban fog fizetni mivel szerintem a bayern és az inter győzelmére sokan raktak, nem szamítottak ilyen blamákra. ( mint én is) Tehát végülis lehet szépet nyerni, csak ügyesnek kell lenni. Amugy mindent megtalálsz a szerencsejaték zrt honlapján. Üdv