Érdekes dolgokat írtok...
Lejátszottam a 2. szezonomat a Barcában, az elsőben UEFA (vagyis asszem Masters) kupát nyertünk, a másodikban meg bajnokságot. Utóbbiban 37 góllal gólkirály lettem (a 2. Agüero 21-et lőtt), meg lőttem még vagy 10-12 gólt a kupákban. Engem azóta, hogy az első szezonban bekerültem a kezdőbe, folyamatosan kezdet, kb. 2 meccs van egy szezonban, h nem kezdek. A gond az, hogy Messi helyén játszom, és ő így szinte egyáltalán nem. Ha be is kerül, CMF-t játszik

, vagy nagy ritkán becserélik a helyemre az utolsó pár percre. Ezért is furcsa az, amit írtok, hogy sűrűn rotál, mert, ahogy írtátok, Ti is sokszor betaláltok, meg a ratingem nekem sem magasabb.
Az intercept tényleg fontos lehet, nekem 2-3 mindig van, lehet, hogy ezért is kapok legalább 7-es ratinget szinte mindig. Sokszor kerülök helyzetbe, de sokat ki is hagyok, ezért furcsa, amikor mondjuk kikapunk 1-0-ra, nekem meg 6-8 lövésből 1 sem megy be, és mégis 7,5-est kapok. Általában, mondjuk 10-ből 8-9-szer a meccs vagy saját csapatom legjobbja vagyok, még olyankor is, ha nem érzem, hogy annyira nagyot játszottam volna... Egyébként most vagyok 23 (vagy már 24) éves, már elég jó értékeim vannak, kíváncsi vagyok, túl tudom-e szárnyalni az előző szezonomat. Az új szezonban az első 2 meccsen 5-öt vágtam, aztán 3 meccsen keresztül semmi, egyszerűen a legbiztosabb helyzeteimet sem tudtam belőni...