Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A meccs utáni menüben Match details -> Rating. Ha rákattintasz magadra, akkor kapsz egy részletest is.Saviola írta:A meccs utáni ratinget hol lehet sasolni ?
ok, a ratingen való kiakadásokon már túl vagyok, CF-ként eddig racionálisan osztja a pontokat (azt vettem észre, hogy az INTERCEPT az mindenható, ha szerzel belőle 2-3at, akkor 6.5nél rosszabb akkor se nagyon lehetsz, ha csatárként csak 3szor lőssz kapura).FCBarca88 írta:Sör? hm.. nagyon hízelgő ajánlatde én már annyi mindent írtam a pesről..
most csak annyit írok hogy felejsd el a ratingot, játsz, lőj gólokat, nyerjetek a csapattal. Vagy próbáld ki a Master League-t.
A sok poszt váltás meg szerintem azért van, mert ugyebár az edző meccseken is folyamatos váltás van, hogy hol állod meg a legjobban a helyed. És ezt a rendszert lehet hogy nem tudták teljesen elkülöníteni a rendes meccstől. Viszont ez már eléggé elvont elmélet(showder club meg pár üveg sör után). Megnéztem a pes kézikönyvében hogy mit írnak a ratingról, de sok minden nincs benne, nem lettem tőle okosabb.
Én örülök hogy végre leigazolt a Barca(ehhez az kellett hogy visszarakjam az időt 10percre, így jóval könnyebb lett még top playeren is), 109óra kellett az első mesterötösömhez become a legendben..
van amikor a semmiért megkapom a 7.5ös ratingot, van amikor meccset eldöntő gólért 6.5t.. nekem se tetszik, de nem tudok változtatni rajta, ahoyg a posztokon se. Cfként igazolt a Barca, de mivel Eto'o így is gól király lett, visszakerültem cmfre, és csak akkor vagyok cf hogyha csereként állok be.
Azt is csak egyiknap tudtam meg, hogy nem lehetünk akár meddig egy klubnál, lesz olyan(remélem nekem nem a Barca-nal) hogy a klub egyszerűen nem akarja meghosszabítani a szerződésed..
Végig kell nézned, de gyorsíthatsz rajta, így hamarabb vége.Saviola írta:Egy kérdés: Végig kell nézni a meccset,ha lecserélnek,vagy valahogy ki lehet lépni
Hú hát erre megpróbálok minden elvakultság nélkül válaszolni.norbert55 írta:FCBarca88!Most kezdek bele majd PC-n a PES09-be.Szt szeretném megtudni h irányításban vagy másban is mi a különbség a Fifa és a PES között?