huszi írta:JÁTÉKOT! ELKÉPZELÉST! IDEGRÁNGÁS NÉLKÜLI MECCSNÉZÉST! Tovább is van, mondjam még?
idegrengas nelkuli meccsnezest? baze ha nem birod a feszultseget valtsa sportot... nezz mondjuk sakkot... asziszitek ha jon egy edzo akkor egycsapasra minden jo lesz.... marhara turelmetlenek vagytok... eleinte azt gondoltam h szinte kivajatok h kikapjunk h szidhassatok rijkaardot... mostma az a velemenyem, h nem is erdekel benneteket a csapat sorsa cska menjen el rijkaard... sirtok nyafogtok mint vmi hisztis rib.ancok, de nem is tudom miert csodalkozom a magyarokra ez altalanosan jellemzo.... alando elgedettlenseg, hisztizes.... megnyugodhattok... biztos h tobbet nem fogok irni ide.... mert mar rettenetsen felbaxtatok az agyamat es semmi kedvem hetrol hetre, naprol napra egyfeszt a sirankozast a nyagofast olvasni...
Na, kedves barátom.
Először is tanulj meg helyesen írni magyarul. Ez a tagolatlan zagyvaság, amit itt összehoztál, nem más, mint a magyar nyelv megcsúfolása.
Másodszor: nem tudom, mennyi idős vagy, nem is érdekel, de ezt a hangnemet, és a benne szereplő gondolatokat kikérem magamnak. Mielőtt leülsz a gép mögé, és az ilyen szintű szellemi termékeidet elénk tárod, gondolkozz el. Miután pedig leírtad, és megosztottad Velünk, menj és mosd ki a szád!
Harmadszor: az itt jelenlevők többsége még a 15. hely alkalmával is kitartott a csapat mellett. És tudod miért, kedves barátom? Azért, mert az életünk részét képzeli a BARCELONA.
Negyedszer: ha csak ilyen silány szellemi termékekkel tudsz előrukkolni, nyugodtan a távozás hímes mezejére léphetsz. Legfeljebb krokodilkönnyeket hullatunk érted!