Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha most szemét volnék, azt írnám, h a Barçánál igenis kudarc, ha nem az első helyen áll mindenhol, de mivel teljesen igazad van, ezért nem írom. Kár, h egyes Barça szurkolók nem ilyen reálisan látják a helyzetet, mint te! Pedig ez lenne a helyes hozzáállás! Amúgy ha meg nem vernek érte, akkor gratula Casillas-nak a rekordhoz! Azt hiszem a jót nem bűn elismerni!CS0ki írta:Ezt úgy írod, mintha kiesés ellen küzdenétek...Kitartani...Másodikak vagytok a világ egyik legerősebb bajnokságában, továbbjutottatok csoportelsőként a BL csoportkörből, álltok a kupában az egyik legerősebb vetélytárs kiejtésével! 7-0ás gólaránnyal és 3ból 3 győzelemmel kezdtétek az idei évet! Kitartás kell ilyen helyzetben?? A bajnokic címre már kevesebb az esélyetek, mint nekünk, de még a 7 pont sem behozhatatlan.És azért a Camp Nou szurkolói előtt sztem le a kalappal! Rengetegen vannak kint mindig, és kitartanak a csapat mellett! Büszkék lehetnek az ottaniakra a vezetők!
Mindenzt úgy, hogy sok kulcsjátékosnak volt sérülése az őszi félévben, vagy éppen a csúcsformától messze volt. Nem hinném, hogy kétségbeesésre okot adó helyzet ez...
Ezt úgy írod, mintha kiesés ellen küzdenétek...Kitartani...Másodikak vagytok a világ egyik legerősebb bajnokságában, továbbjutottatok csoportelsőként a BL csoportkörből, álltok a kupában az egyik legerősebb vetélytárs kiejtésével! 7-0ás gólaránnyal és 3ból 3 győzelemmel kezdtétek az idei évet! Kitartás kell ilyen helyzetben?? A bajnokic címre már kevesebb az esélyetek, mint nekünk, de még a 7 pont sem behozhatatlan.És azért a Camp Nou szurkolói előtt sztem le a kalappal! Rengetegen vannak kint mindig, és kitartanak a csapat mellett! Büszkék lehetnek az ottaniakra a vezetők!
Na, kedves barátom.huszi írta:idegrengas nelkuli meccsnezest? baze ha nem birod a feszultseget valtsa sportot... nezz mondjuk sakkot... asziszitek ha jon egy edzo akkor egycsapasra minden jo lesz.... marhara turelmetlenek vagytok... eleinte azt gondoltam h szinte kivajatok h kikapjunk h szidhassatok rijkaardot... mostma az a velemenyem, h nem is erdekel benneteket a csapat sorsa cska menjen el rijkaard... sirtok nyafogtok mint vmi hisztis rib.ancok, de nem is tudom miert csodalkozom a magyarokra ez altalanosan jellemzo.... alando elgedettlenseg, hisztizes.... megnyugodhattok... biztos h tobbet nem fogok irni ide.... mert mar rettenetsen felbaxtatok az agyamat es semmi kedvem hetrol hetre, naprol napra egyfeszt a sirankozast a nyagofast olvasni...JÁTÉKOT! ELKÉPZELÉST! IDEGRÁNGÁS NÉLKÜLI MECCSNÉZÉST! Tovább is van, mondjam még?
Hát Xavi mostanában mást sem csinál,csak a legközelebb álló embernek lepasszolja a labdát.Ez csak nekem tűnt fel??????????????...Deco.hmmm.....öregecske..Iniesta meg...vele kb egy szinten van,de jobb képességű futballista a Fabre egy hajszállal....Frányó István írta:
Húha! Hát nem tudom, ezt miből gondolod... Mert h szerintem Xavi, Ini és Deco közül senkinél sem jobb futballista.
Ronaldinho?Frányó István írta: Húha! Hát nem tudom, ezt miből gondolod... Mert h szerintem Xavi, Ini és Deco közül senkinél sem jobb futballista.
Húha! Hát nem tudom, ezt miből gondolod... Mert h szerintem Xavi, Ini és Deco közül senkinél sem jobb futballista.Zsolti írta:AKÁRKI helyén elférne a jelenlegi középpályásaink közül...Frányó István írta:Azt én se értem, h miért vagytok egy csomóan meglőve Fabregassal...
KINEK A HELYÉN JÁTSZANA??? Vagy a padra? Ugye ez vicc?
100%-ig egyetértek! Frank már a regnálása elején is meghálálta a türelmet, reméljük most és él vele! És azért a Camp Nou szurkolói előtt sztem le a kalappal! Rengetegen vannak kint mindig, és kitartanak a csapat mellett! Büszkék lehetnek az ottaniakra a vezetők!OvaMind írta:Amit Rijkaard mondott az utóbbi időben, hogy a szurkolók támogatására, bizalmára szükség van, teljesen egyetértek. Én a holland távozása mellett voltam, és vagyok, de most már úgy döntött a vezetőség, hogy kap még 1 esélyt.
Szóval jelen pillanatban a bizalomra van szüksége a csapatnak, és csak rosszat tesz, ha folyamatosan kritika éri őket. Szerintem várjuk meg az idény végét, és majd akkor szitkozódjunk. Persze az h az eurobarca.hu-n mit írnak az emberek, az semmilyen hatással nincs a csapatra, de a barcelonai szurkolóknak lehetne ezt címezni.
Szal ha így döntött a felső brigád, akkor már igazodjunk ehhez, és ha év végén szégyenkeznie kell a csapatnak, akkor felőlem meg is kövezhetik Laportát, Rijkaardot.
De addig örüljünk ennek is- 1-0 pocsék támadójáték, de itt a 3 pont. Ez a lényeg.
AKÁRKI helyén elférne a jelenlegi középpályásaink közül...Frányó István írta:Azt én se értem, h miért vagytok egy csomóan meglőve Fabregassal...
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!Lennon írta:Szevasz Zozzyka?Ha nem értetted volna én azt mondtam hogy Eto és Touré elutazott.
És az elején mondtam hogy dinhó sérült egyedül, te miről beszélsz ember?
Az egyik Moderátor haverod is ugyan ezt csinálta hogy csak krítizált meg tette a hülyét hogy nem tudja hogy mit írok.Figyelj ha nem érdekel illtv.csak krítizálni tudsz akkor ne irj vissza jó mert nem azért vagyok itt a fórumba hogy csak a krítizálásodat halgasam.Menjél inkább egy mecsre és ott magyarázzál annak aki kiváncsi is rá.Miért nem mensz inkább edzőnek?
Nagy a szád egy kicsit.Lennon írta:Szevasz Zozzyka?Ha nem értetted volna én azt mondtam hogy Eto és Touré elutazott.
És az elején mondtam hogy dinhó sérült egyedül, te miről beszélsz ember?
Az egyik Moderátor haverod is ugyan ezt csinálta hogy csak krítizált meg tette a hülyét hogy nem tudja hogy mit írok.Figyelj ha nem érdekel illtv.csak krítizálni tudsz akkor ne irj vissza jó mert nem azért vagyok itt a fórumba hogy csak a krítizálásodat halgasam.Menjél inkább egy mecsre és ott magyarázzál annak aki kiváncsi is rá.Miért nem mensz inkább edzőnek?
Nagyokos...Lennon írta:Nem hiszem hogy a Madridnál lenne ilyen probléma meg más sztárcsapatoknál hogy minden sztár sérült lenne nem tudja itt senki sem hogy mi lehett ennek az egésznek oka és ez a baj
Sőt sztem rajtunk röhögne a fél világ ,hogy 1 sajátFrányó István írta:Azt én se értem, h miért vagytok egy csomóan meglőve Fabregassal...
Te miről beszélsz?Lennon írta:Ugye a csapatban nincsen Ronaldinho aki sérült,Eto és Touré elutazott, Messi most gyógyult meg de még nem 100-os ezért két 17-18-éves kölyökre volt bízva a sorsunk a csatársorban,ha Henry nincs még a csatársorban akkor lehett hogy még az az egy gól sem születtik.A középályán hogy Guhnjonsen jobb lenne mint Xavi azt nehéz elhínni,de Riijkardék szerint igen mert tegnap nem játszhatott szegény Xavi sem.Nem hiszem hogy a Madridnál lenne ilyen probléma meg más sztárcsapatoknál hogy minden sztár sérült lenne nem tudja itt senki sem hogy mi lehett ennek az egésznek oka és ez a baj.Szerintem lehet hogy már sokan várják a következő átigazolási szezont mert a csapatnál ha a sztárok megsérülnek jól jöhetnének friss klasszis játékosok mint pl:Fabrégas,vagy mások.
Volt nekem is olyan időszakom, amikor egyetértettem ezzel. Nagyjából addig, amig bíztam Frankban. Ám be kell látni: Más kell ehhez a csapathoz, és nem tévedtek azok, akik a távozását "követelték"...huszi írta:mert mar rettenetsen felbaxtatok az agyamat es semmi kedvem hetrol hetre, naprol napra egyfeszt a sirankozast a nyagofast olvasni...