Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem, de úgy döntöttem, hogy sz*rok beleFecooo írta:firefox, ha a majom írására vagy kíváncsi, ajánlom "szeretettel", biztosan röhögőgörcsöt kapszFirefox írta:rmfc.blogról![]()
A csávó teljesen korrekt cikket írt, (nem a bránerképű majom a tvbű) ebből idéznék:
"Nemhogy kellemes, de kifejezetten idegesítő este lett. Mert bő 10 perc múlva az addig Gárdonyi Géza könyvét olvasgató CR került újból 100as ziccerbe, de ez annyira meglepte, hogy 5 méterről, senkitől sem zavartatva melléfejelt. Ennyi bzdmg. Most erre mit lehet mondani? Azonkívül, hogy legszívesebben anyádba zavarnálak vissza? Mi kell még neked te díszmajom, hogy ne fosd össze magad, ha meglátod a gránátvörös-kék mezt, hm? Bírlak én öcsém, hidd el. Tényleg. De te vagy az élő példa a White Partykon Armaniban feszítő népmuvészeti cserépedényökre, akikről csak otthon, a sokat ígérő akció előtt derül ki, hogy meleg, mint az afrikai passzátszél"
ennél jobban én sem tudtam volna szidni![]()
![]()
![]()
direkt elolvastam, mert kíváncsi voltam, mivel teszi magát ezúttal nevetségessé(rmcf után .postr és utána .hu
)
firefox, ha a majom írására vagy kíváncsi, ajánlom "szeretettel", biztosan röhögőgörcsöt kapszFirefox írta:rmfc.blogról![]()
A csávó teljesen korrekt cikket írt, (nem a bránerképű majom a tvbű) ebből idéznék:
"Nemhogy kellemes, de kifejezetten idegesítő este lett. Mert bő 10 perc múlva az addig Gárdonyi Géza könyvét olvasgató CR került újból 100as ziccerbe, de ez annyira meglepte, hogy 5 méterről, senkitől sem zavartatva melléfejelt. Ennyi bzdmg. Most erre mit lehet mondani? Azonkívül, hogy legszívesebben anyádba zavarnálak vissza? Mi kell még neked te díszmajom, hogy ne fosd össze magad, ha meglátod a gránátvörös-kék mezt, hm? Bírlak én öcsém, hidd el. Tényleg. De te vagy az élő példa a White Partykon Armaniban feszítő népmuvészeti cserépedényökre, akikről csak otthon, a sokat ígérő akció előtt derül ki, hogy meleg, mint az afrikai passzátszél"
ennél jobban én sem tudtam volna szidni
Mindenféle Madrid elleni poént örömmel olvasok, de ez mondjuk csöppet gyenge volt.Varatrix írta:Mikor láthatnak a Real Madrid szurkolói egy fehér ruhás embert kupát emelgetni?
Vasárnap a misén!
Okos az