Humor
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Megnéztem, de úgy döntöttem, hogy sz*rok beleFecooo írta:firefox, ha a majom írására vagy kíváncsi, ajánlom "szeretettel", biztosan röhögőgörcsöt kapszFirefox írta:rmfc.blogról![]()
A csávó teljesen korrekt cikket írt, (nem a bránerképű majom a tvbű) ebből idéznék:
"Nemhogy kellemes, de kifejezetten idegesítő este lett. Mert bő 10 perc múlva az addig Gárdonyi Géza könyvét olvasgató CR került újból 100as ziccerbe, de ez annyira meglepte, hogy 5 méterről, senkitől sem zavartatva melléfejelt. Ennyi bzdmg. Most erre mit lehet mondani? Azonkívül, hogy legszívesebben anyádba zavarnálak vissza? Mi kell még neked te díszmajom, hogy ne fosd össze magad, ha meglátod a gránátvörös-kék mezt, hm? Bírlak én öcsém, hidd el. Tényleg. De te vagy az élő példa a White Partykon Armaniban feszítő népmuvészeti cserépedényökre, akikről csak otthon, a sokat ígérő akció előtt derül ki, hogy meleg, mint az afrikai passzátszél"
ennél jobban én sem tudtam volna szidni![]()
![]()
![]()
direkt elolvastam, mert kíváncsi voltam, mivel teszi magát ezúttal nevetségessé(rmcf után .postr és utána .hu
)

Móricka üzenőfüzetébe beírja a tanítónéni:
"A gyerek büdös! Mosdatni!"
Móricka apja visszaüzen:
"Nem szagolgatni! Tanítani!"

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
firefox, ha a majom írására vagy kíváncsi, ajánlom "szeretettel", biztosan röhögőgörcsöt kapszFirefox írta:rmfc.blogról![]()
A csávó teljesen korrekt cikket írt, (nem a bránerképű majom a tvbű) ebből idéznék:
"Nemhogy kellemes, de kifejezetten idegesítő este lett. Mert bő 10 perc múlva az addig Gárdonyi Géza könyvét olvasgató CR került újból 100as ziccerbe, de ez annyira meglepte, hogy 5 méterről, senkitől sem zavartatva melléfejelt. Ennyi bzdmg. Most erre mit lehet mondani? Azonkívül, hogy legszívesebben anyádba zavarnálak vissza? Mi kell még neked te díszmajom, hogy ne fosd össze magad, ha meglátod a gránátvörös-kék mezt, hm? Bírlak én öcsém, hidd el. Tényleg. De te vagy az élő példa a White Partykon Armaniban feszítő népmuvészeti cserépedényökre, akikről csak otthon, a sokat ígérő akció előtt derül ki, hogy meleg, mint az afrikai passzátszél"
ennél jobban én sem tudtam volna szidni

direkt elolvastam, mert kíváncsi voltam, mivel teszi magát ezúttal nevetségessé

rmfc.blogról
A csávó teljesen korrekt cikket írt, (nem a bránerképű majom a tvbű
) ebből idéznék:
"Nemhogy kellemes, de kifejezetten idegesítő este lett. Mert bő 10 perc múlva az addig Gárdonyi Géza könyvét olvasgató CR került újból 100as ziccerbe, de ez annyira meglepte, hogy 5 méterről, senkitől sem zavartatva melléfejelt. Ennyi bzdmg. Most erre mit lehet mondani? Azonkívül, hogy legszívesebben anyádba zavarnálak vissza? Mi kell még neked te díszmajom, hogy ne fosd össze magad, ha meglátod a gránátvörös-kék mezt, hm? Bírlak én öcsém, hidd el. Tényleg. De te vagy az élő példa a White Partykon Armaniban feszítő köcsögökre, akikről csak otthon, a sokat ígérő akció előtt derül ki, hogy meleg, mint az afrikai passzátszél"

A csávó teljesen korrekt cikket írt, (nem a bránerképű majom a tvbű

"Nemhogy kellemes, de kifejezetten idegesítő este lett. Mert bő 10 perc múlva az addig Gárdonyi Géza könyvét olvasgató CR került újból 100as ziccerbe, de ez annyira meglepte, hogy 5 méterről, senkitől sem zavartatva melléfejelt. Ennyi bzdmg. Most erre mit lehet mondani? Azonkívül, hogy legszívesebben anyádba zavarnálak vissza? Mi kell még neked te díszmajom, hogy ne fosd össze magad, ha meglátod a gránátvörös-kék mezt, hm? Bírlak én öcsém, hidd el. Tényleg. De te vagy az élő példa a White Partykon Armaniban feszítő köcsögökre, akikről csak otthon, a sokat ígérő akció előtt derül ki, hogy meleg, mint az afrikai passzátszél"

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!

photoshop-mágusoknak kincs ez a kép

- visca el barca
- Presidente del Barça
ilyen az mikor a 4 évesek harcmuveszetet uznek
mekkora aranyosak 
http://www.youtube.com/watch?v=j4hET6-b ... r_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=j4hET6-b ... r_embedded#!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

- 18Barca99
- Capitá del Barça
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... Mou_veszt/
xDDD ez nagyon nagy. ez már délután is kint volt, de most már tényleg aktuális
xDDD ez nagyon nagy. ez már délután is kint volt, de most már tényleg aktuális

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa ééw aedh. 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Mindenféle Madrid elleni poént örömmel olvasok, de ez mondjuk csöppet gyenge volt.Varatrix írta:Mikor láthatnak a Real Madrid szurkolói egy fehér ruhás embert kupát emelgetni?
Vasárnap a misén!

- Varatrix
- Director del Fútbol
Mikor láthatnak a Real Madrid szurkolói egy fehér ruhás embert kupát emelgetni?
Vasárnap a misén!
Vasárnap a misén!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hogyan számol Mourinho 5-ig? Xavi, Pedro, Villa, Villa, Jeffren
Egy 1000 Euros leesik az égből. Ki hajol le érte először: Batman, a Mikulás vagy a Real Madrid egyik focistája?
Egyik se, mert nem létezik sem 1000 Euros, sem Batman, sem a Mikulás és a Realnak sincs focistája...
Egy madridista megérkezik a meccsről egy barátjához, aki dolgozott és nem látta a meccset. Az megkérdezi:
-Na mi volt a meccsen?
-Kikaptunk 1-0-ra.
-népművészeti cserépedény bíró!!!!
Egy ember elmegy a juhászhoz, hogy vesz tőle egy bárányt. A juhász mondja, hogy persze, menjen, válassza ki, melyiket akarja.
A tag visszajön a kiszemelt álattal, mire a juhász:
-Uram, maga csak nem madridista?
-De, de, honnan tudja?
-Hát, hogy a 150 bárányom közül maga a kutyámat választotta...
Mi a legrosszab blanco-s vicc?
A Madrid!!!
Mou fia megjön az iskolából:
-Apa, kaptam egy egyest matekból.
-Nem baj fiam, kiváló eredmény a visszavágó előtt!
Miért bújnak el a madridisták, ha rendőrt látnak?
Mert ilyen [auto_cenzúra] lenni bűn!
Egy 1000 Euros leesik az égből. Ki hajol le érte először: Batman, a Mikulás vagy a Real Madrid egyik focistája?
Egyik se, mert nem létezik sem 1000 Euros, sem Batman, sem a Mikulás és a Realnak sincs focistája...
Egy madridista megérkezik a meccsről egy barátjához, aki dolgozott és nem látta a meccset. Az megkérdezi:
-Na mi volt a meccsen?
-Kikaptunk 1-0-ra.
-népművészeti cserépedény bíró!!!!
Egy ember elmegy a juhászhoz, hogy vesz tőle egy bárányt. A juhász mondja, hogy persze, menjen, válassza ki, melyiket akarja.
A tag visszajön a kiszemelt álattal, mire a juhász:
-Uram, maga csak nem madridista?
-De, de, honnan tudja?
-Hát, hogy a 150 bárányom közül maga a kutyámat választotta...
Mi a legrosszab blanco-s vicc?
A Madrid!!!
Mou fia megjön az iskolából:
-Apa, kaptam egy egyest matekból.
-Nem baj fiam, kiváló eredmény a visszavágó előtt!
Miért bújnak el a madridisták, ha rendőrt látnak?
Mert ilyen [auto_cenzúra] lenni bűn!
Okos az

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Mindkét irányba van oltás de szerintem hatalmas videó
:D

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ül egy rendőr a pizzériában, és kér egy pizzát. - Négyfelé, vagy nyolcfelé vágjam? - kérdi a pizzás. - Azt hiszem, elég lesz négyre, nyolc szeletet már biztos nem tudnék megenni.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... chQMpWl9Ug
Marca Toons legújabb
A bajszosok klubja 

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... chQMpWl9Ug
Marca Toons legújabb

-
- Llegenda del Barça
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Móricka, fejezd már be ezt az állandó rappelgetést!
- Yo...
- Yo...
Football, bloody hell. /SAF/