Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

ők se illenek IGAZÁN NAGY CSAPATBA
  ők se illenek IGAZÁN NAGY CSAPATBA  De nem lehet minden csapatnál csak világklasszis,szóval nekem ez így jó ahogy van! És őket is ugyanolyan Barcásnak vélek,mint az igazi(bb) sztárokat
  De nem lehet minden csapatnál csak világklasszis,szóval nekem ez így jó ahogy van! És őket is ugyanolyan Barcásnak vélek,mint az igazi(bb) sztárokat 

Mert azért valljuk be, vannak ott jó játékosok.
 Mert azért valljuk be, vannak ott jó játékosok.
 És hogy hogy jön ez ki? Volt ott indoklás is! Úgyis kapnak vmelyik tv társaságtól minden évben 130 millió eurót kapnak!
 És hogy hogy jön ez ki? Volt ott indoklás is! Úgyis kapnak vmelyik tv társaságtól minden évben 130 millió eurót kapnak! 

Viszont Messi nem megy sehová.
  Viszont Messi nem megy sehová. Tavaly is volt már ilyen, ha jól emlékszek. Viszont tényleg elég ,,furcsák'' az ottani gyorshírek
 Tavaly is volt már ilyen, ha jól emlékszek. Viszont tényleg elég ,,furcsák'' az ottani gyorshírek 
 én még mindig nem értem...vagy azért kirugták mert megnyert mindent a madriddal? vagy azért mert utoljára "csak" egy La Ligat nyert? kérem válaszoljon vki...előre is kösz
 én még mindig nem értem...vagy azért kirugták mert megnyert mindent a madriddal? vagy azért mert utoljára "csak" egy La Ligat nyert? kérem válaszoljon vki...előre is kösz