Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Casillas, Cicinho, Ramos, Marcelo is jó lesz sztem, Diarra, Robinho, Higuain. Ez 7 játékos, csak egy normális edző kéne.lionelmessi19 írta:Nem tom. Sztem játékosokból sincsenek eleresztve.![]()
Szntem is így van,a játékospotenciállal nincsenek akkora bajok...bár ha összevetjük Velünk,akkor felénk billen el..de nem annyival amennyire sorozatban esélye sincs a Madridnak,vmi címreGame90 írta:Realba csak egy normális edző kelleneMert azért valljuk be, vannak ott jó játékosok.
Én már leírtam. Vettek három fiatalt, egy kiöregedett aranylabdás hentest, Reyest, Emersont, Diarrát, Capellot.barca99 írta:Én a vezetőséget enyenlőre nem írom le. Majd nyár végén meglátjuk kit fognak leigazolni.
És nem csak a drukkereknél, hanem a vezetőségben is.barca99 írta:Nem tudom odaát vannak egyesek, akik szépen beosztották a 100 milliót. Kaká, Quaresma, CR, Alexis, Metzelder.És hogy hogy jön ez ki? Volt ott indoklás is! Úgyis kapnak vmelyik tv társaságtól minden évben 130 millió eurót kapnak!
plusz Kaká meg CR azért jó, mert a mezeladásokból visszajön az áruk.
folytatódik, a "nagy neve van, vegyük meg" igazolási politika néhány drukkernél.
Sztem összekéne hozni a kettőtBoixos írta: bár ahhoz a capello 3+éve jobb lenne...
B+Game90 írta:Madridistán is április elseje van![]()
00:22 - A Bolsa Cinco nevű spanyol orgánum szerint Florentino Pérez a visszatérésen gondolkodik! Az ex-madrid elnök célpontjai: Messi és Mourinho.
grecki írta:Lehet felállást vált a Madrid:
------------------Casillas----------------------
-----S. Ramos------------Helguera-----------
---------------Gago--Guti----------------------
CR-----------Kaká-------Raúl----------Reyes
----------Robinho--------Van Nistelrooy-----
![]()
lehet, h mire mindkét zsugás madridba ér, addigra a jó öreg pegya már a kiskertjét fogja kapirgálni podgoricában...Pedrag Mijatovics, a Real Madrid sportigazgatója azt mondta, hogy Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál labdarúgója és Kaká, az AC Milan brazil klasszisa előbb-utóbb a spanyol elitklubhoz igazol.
"Cristiano több alkalommal kijelentette, hogy a Real Madrid a legnagyobb futballcsapatok közé tartozik és nagyon szeretne nálunk játszani" - nyilatkozta a Marca című spanyol sportnapilapnak Mijatovic. "Mi is ezt szeretnék. Tehát, ha a manchesteriek elengedik, akkor már létre is jött az üzlet. Kakával már jóval nehezebb a helyzet: a milánóiak nem akarják eladni. Ennek ellenére biztos vagyok abban, hogy mindkét futballista nálunk landol."Index
Na épp ez az ammi kissé aggaszt, hogy ő nem csak jó játékos, hanem minden meccsen úgy gürcöl és akar, hogy még felébreszti a "szunnyadó oroszlánt". Persze egyedül ő még kevés ehez, de még egy-két jó igazolás...ozsimiki írta:Felőlem kerüljön oda,ott eddig sem a játékosok kvalitásával volt a gond....
Hy!grecki írta:Meg kell vennünk Alvest! Ha azért nem is, mert számotokra nem szimpi, vagy inkább Abidallal szemeztek, akkor legalább azért, hogy nehogy véletlenül a Realba kerüljön!
Visszatérve Reyesre, én a helyében visszamennék a Sevillába, ott közönségkedvenc lenne, és ismét csúcsformába lendülhetne. Egy jó formában lévő Reyes pedig elkelne a mai spanyol válogatottnak...