Bob_Marley írta:Szétakarja húzni a pályát minél jobban LE, hogy belül legyen hely a csatároknak.
Csak ez nem jött össze, mert az ellenfél szélső védői jönnek beljebb a csatárainkkal általában, és a szélsőinkre egy középpályás lép ki ha úgy van - Almeria elleni meccsről:
kép1,
kép2,
kép3. Úgyhogy ilyen szempontból ez a húzás nem jött be, a hátvédekre nem a szélső védők figyelnek, így semmivel nincs több helyünk középen.
Amúgy speciel én örülök a változtatásainak, de ha valami nem megy, akkor azt el kell fogadni. Ez nem olyan dolog, hogy ha sokat gyakorolják a srácok, akkor az ellenfél védői nem követik Neymart, vagy hogy Alves hirtelen 60%-os pontossággal fog beadni, és képes lesz visszazárni időben.. És felfogtam, hogy a középpályásaink legfontosabb szerepe idén az, hogy a szélsők mögött biztosítsanak, de így Busi is rosszabb, mint szokott - nincs játszótársa, mert távolabb vannak a srácok egymástól -, az irányítóink is sokkal gyengébbek - hasonló okok miatt -, ezt a "kiesést" pedig nem kompenzálja a szélsőink megújult szerepköre, mert igazából érdemben nem tesznek annyit hozzá a támadásokhoz ők sem, így összességében SZERINTEM nem mondható ez akkora jó húzásnak Luchotól - és igazából a játékunk képe is ezt igazolja.
De végülis lehet tök ugyanezt nyomatni szezon végéig is, csak szerintem semmivel nem lesz jobb a játékunk akkor sem, mert alapjaiban nem működik pár dolog, ezen pedig az idő sem fog változtatni. Úgyhogy szerintem ideje lenne komolyabb finomhangolásba kezdeni.. Enyhe változások amúgy érzékelhetőek már, az Ajax ellen legutóbb Messi és Neymar is közelebb voltak a szélekhez - mondjuk Neymarnak ez pont nem tesz jót, csak hogy tényleg semmi se feleljen meg

-, és a szélsőink relatíve keveset lövöldözték befelé a labdákat vakon, néha a középpálya is közelebb helyezkedett egymáshoz, úgyhogy lehet Lucho elkezdte már a javítgatást.. Remélem tényleg így van, mert akkor talán a középpályánk is villant végre valamit, és nem csak a parádés védőmunkájukat kell majd csodálnunk meccsről meccsre, hanem támadásban is többet fognak mutatni.
Montoya miatt meg nem akarom megváltoztatni a rendszert, remélem nem ez jött le.. Csak az indokot tartom röhejesnek, amikor igazából nélküle sem működik a szisztéma úgy, ahogy Lucho azt fejben kigondolta - legalábbis remélem..