Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.30. 23:26:51

francokért kell kísérleteznie minden rázósabb meccsünk előtt.
bekényszeríti Busquetset idegen posztba, mert nem double pivottal játszottunk csak ő kapta meg Rakitic/Xavi szerepkörét. Messit is ellehetetleníti, alig találkozik a labdával. aztán a végig gyengén játszó Neymar helyett Suárezt viszi le.
a sors iróniája, hogy pont ez a három játékos játszotta a szerepet a győztes gólban, bár Ney nem pozitív értelemben.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.30. 23:19:23

Dear Lucho. Remélem tanulsz a hibáidból, hál istennek ez a meccs meglett, de ezt a középpályát soha többé ne merészeld felküldeni a pályára! Rakitic és Rafinha amint feljöttek kicsit lendületesebbek lettünk, pedig aztán ők se játszottak túl jól.. Engem amúgy nem zavar, hogy próbálkozott újítani, kell azt is, de azt nem bírom felfogni, hogy miért kellett a 70. percig majdnem várni az első cserére.. Ebbe meg lehet - sőt biztos -, hogy bele fognak kötni páran, de hogy miért maradt fent Busi és Messi, az számomra rejtély. Pontosabban úgy mondanám, hogy Suárezt minek hozta le?? Szinte egyedüli veszély volt a kapura a támadóink közül, erre őt hozza le.. Businak meg a második félidőre se kellett volna kijönnie már, nagyon nagy mázlija, hogy ő lőtte a gólt, ez legalább kicsit felviszi az értékelését, mert amúgy nulla volt az ember..

Na mindegy, remélem tanul a hibából, és visszatér az Apoel és Sevilla elleni játékhoz inkább, és a PSG ellen pedig nem kezdeti se Xavit se Busit majd.. Én még mindig bízok benne, az ez előtti utóbbi 2 meccsen szerintem érezhetően javult a játékunk, csak néha úgy érzem, hogy nem elég tökös.. Messit ugyanúgy meg kéne nevelnie mint Piquet, mert az nem normális, hogy 3 rangadóból 2-n csak sétálgatott idén..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.23. 10:55:28

Megint vitázhatunk ezen (nem is neked írtam amúgy), de sok változás nem volt. Letámadás jobban ment, ráadásul a Sevilla bátortalan volt. Nagyon örülök neki, mert jól játszottunk, jól alkalmazkodtunk a körülményekhez, arra írtam az egészet, hogy 1:1 lett volna akkor mi lenne itt? :D Suraez miért játszik itt és ott, Pique mit keres a csapatban, Alba lefőtt, Stegent a kapuba, Lucho elmerokkant és társai.
Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy 2:1 vagy 5:1 a vége, lehessen látni a tudatosságot és abból lehet építkezni. Sevilla sokkal jobban visszahúzódott és azt se csinálták túlzottan hatékonyan. Meglepő volt. Nekem eddig sem volt túlzottan bajom, idén stabilabb a csapat.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2014.11.23. 10:47:41

Bob_Marley írta:Ennyit számít egy 5:1 és 2:1. :D Nagy változások nem voltak, most jöttek a gólok is.
Nem csak a gólok miatt írtam azt, már félidőben is dicsértem a csapatot, pedig akkor még nem nyíltak meg a gólcsapok igazán. És annak ellenére, hogy nagy változások nem voltak, pont azokon változtatott Lucho, amit áttárgyaltunk már lejjebb - segítsék egymást a srácok, középpálya közelebb egymáshoz, kisebb szerep a szélsőinknek -, és ezek jó húzásnak bizonyultak, a szezon kb legszebb játékát láthattuk tegnap. Ebben pedig hatalmas szerepe volt annak is - szerintem -, hogy a középpálya feladata nem csak az volt, mint az eddigi meccseink javán, hogy csak védekeztek szinte a szélsők mögött, hanem kicsit közelebb húzódva egymáshoz ők is sokat járatták a labdát, többet voltak a pálya közepénél, és több hosszú passzal is próbálkoztak..

Bízom benne, hogy ez tényleg tudatos változtatás volt, és marad ilyen a felosztás mostantól, erre a játékra már lehet építkezni - és ismétlem, nem csak a gólok miatt mondom ezt.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.23. 10:34:10

Ennyit számít egy 5:1 és 2:1. :D Nagy változások nem voltak, most jöttek a gólok is. Én továbbra is kitartok mellette, mert jó úton járunk szerintem, de bőven lesz még itt kínkeserves győzelem, s a tegnapi is alakulhatott volna másképp is, szerencsére nem így lett.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2014.11.22. 22:50:23

Na, valami ilyesmit kértem, a középpálya szervezett, a szélsők csak "normális" mértékben segítették a támadásokat, és a srácok segítették egymást, folyamatosan a labdás ember felé ment legalább 2 ember, így több passzfolyosó volt mindig, így végre egy kis játék is volt.. :D

Jó volt ezt látni, remélem marad ilyen a csapat játéka mostantól, és ez nem csak egy jó meccs volt. Akkor érzékelhető lenne, hogy Lucho azért látja a hibákat, és javít is rajtuk.. Persze még sok munka van - Suárez beépítése elsősorban -, de jó látni, hogy javulás van. Jár ma a pacsi Luchonak! =D>
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.22. 19:13:00

Csbal írta: pont h nem én vagyok az aki mindenért szídja. Letojom, h más szídja-e, de azért ez a nyilvános hülyének nézés... Messi soha nem nyilatkozott ilyet, mint ami a napokban kijött, erre L.E. benyögi, h nincs messi téma. Ne már... Akkor vagy valaki olyat írtvle ami el sem hangzott, ami sztem nem igaz, vagy valami nem kerek messiben, és tényleg megfordult a fejében a távozás gondolata. Az más tészta h miért, de a lényeg h nincs messi ügy. Hivatkozva a régebbi nyilatkozatokra h messi azt mondta h, meg stb. Parasztvakítás megy.

Pont az ilyenek miatt megy a sablonnyilatkozat, amit te leírtál. Egy olyan részt ragadtak ki egy interjúból, ami kicsit is félreérthető és már erről szól a világ sajtója. vagy modj már olyat a válaszaiból ami megmaradt benned.
Másrészt ahogy kirobbant ez a cirkusz, egyből cáfolták is ezeket Messiék.

Vagy LE mi a francot beszéljen arról, hogy Piqué mobilozott stb. Ez a sajtóra tartozik? Nem. Az öltözőben kapja meg a magáét, meg LE jegeli. Nekem ez pl. elég. Mit mondogasson erről kifelé.

És ez nem csak az edzőkre vonatkozik. Bármilyen sportolóra, közéleti személyre stb.

Aki már ezért kezdi fúrni LE-t annak inkább ellenszenves, mint oka lenne rá.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.22. 17:01:09

Ilyen dolgoknak az öltözőben kell maradni, s nem a sajtónak kitárni. Jól csinálja ezt LE, semmi meglepő nincs is benne.
Kép
Kép
Kép
Csbal
Jugador d'estrella

2014.11.22. 16:28:43

palesz77 írta: Értem én, hogy divat mindenért szidni, de ahogy veb is írta, egy nála sokkal nevesebb, és komolyabb edző is akkora semmiket szokott nyilatkozni, hogy még generátort is csináltak róla.. :D Ez tipikusan az, hogy bármit csinál, szidva van. Pep se nyilatkozott máshogy, vagy anno hallottatok valamit az Ibra balhéról tőle nyilatkozatban? Nem.. Ezeket nem szokás kiteregetni a sajtónak.. :roll:
pont h nem én vagyok az aki mindenért szídja. Letojom, h más szídja-e, de azért ez a nyilvános hülyének nézés... Messi soha nem nyilatkozott ilyet, mint ami a napokban kijött, erre L.E. benyögi, h nincs messi téma. Ne már... Akkor vagy valaki olyat írtvle ami el sem hangzott, ami sztem nem igaz, vagy valami nem kerek messiben, és tényleg megfordult a fejében a távozás gondolata. Az más tészta h miért, de a lényeg h nincs messi ügy. Hivatkozva a régebbi nyilatkozatokra h messi azt mondta h, meg stb. Parasztvakítás megy.
mess2009
Director del Fútbol

2014.11.22. 15:19:41

én azt gondolom, hogy ez a " sajtó(nem)tájékoztató cirkusz" a szereplők és a médiumok közös tánca!
ha nem hallasz konkrétumokat, értelmes mondatokat, szabadon tálalhatod a saját verzióidat amivel a lapok jobban eledhatók.
különben lehetetlen hogy ne lenne egy épeszű újságíró aki felállna és oda mondaná, hogy :... uram elég a sóderból!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.22. 14:55:56

amugy ha lenne erőm, leírnék 10 sablont egy győztes meccshez kapcsolódoan, abbol meccs előtt valaki találomra kiválaszt egyet, szinte 100%-ig be lehet tenni meccs után nyilatkozatnak.

"válogatott meccsek után fáradtabban mozogtunk", "nem volt meg a kellő átütőerő"

és az örök no1. "egyelőre még nem tartunk ott ahol szeretném, van még hova fejlődnünk"

itt biszem-b@aszomban hol hallasz ilyen klasszikusokat mint csank mester?

"Ennyire hülye nem lehet valaki, hogy ezt fölérúgja" :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2014.11.22. 13:59:22

Csbal írta:...
Értem én, hogy divat mindenért szidni, de ahogy veb is írta, egy nála sokkal nevesebb, és komolyabb edző is akkora semmiket szokott nyilatkozni, hogy még generátort is csináltak róla.. :D Ez tipikusan az, hogy bármit csinál, szidva van. Pep se nyilatkozott máshogy, vagy anno hallottatok valamit az Ibra balhéról tőle nyilatkozatban? Nem.. Ezeket nem szokás kiteregetni a sajtónak.. :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.22. 12:03:52

én már évek óta nem olvasom őket, felesleges.

csak példának itt a mai:

"Olyan csapatról beszélünk, amely letámad téged, és a saját térfeleden próbál zavarba hozni. Az első percekben bajba kerülhetünk. Nagyon veszélyesek a gyors ellentámadásaik, és bármikor gólt szerezhetnek rögzített játékhelyzetekből. Ez a Sevilla nagyon Emery-stílus, nagyon intenzíven játszanak, és megnehezítik az életed."

lássuk más verzióban:

"Olyan csapatról beszélünk, amely letámad téged, és a saját térfeleden próbál zavarba hozni. Az első percekben bajba kerülhetünk. Nagyon veszélyesek a gyors ellentámadásaik, és bármikor gólt szerezhetnek rögzített játékhelyzetekből. Ez a Rayo nagyon Paco-stílus, nagyon intenzíven játszanak, és megnehezítik az életed."

vagy:

"Olyan csapatról beszélünk, amely letámad téged, és a saját térfeleden próbál zavarba hozni. Az első percekben bajba kerülhetünk. Nagyon veszélyesek a gyors ellentámadásaik, és bármikor gólt szerezhetnek rögzített játékhelyzetekből. Ez a MU nagyon Van Gaal-stílus, nagyon intenzíven játszanak, és megnehezítik az életed."

stb st stb

kedvencem a madridosok fórumán az ancelotti generátor:

"A játékosok egy kicsit fáradtak voltak, de a meccs nagyon jó volt."
"Meg fogjuk próbálni a legjobb játékunkat nyújtani."
"Véleményem szerint megérdemeltük a győzelmet."
"Nem gondolom, hogy rosszul játszottunk volna."

és millió további unalmas közhely...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Csbal
Jugador d'estrella

2014.11.22. 11:47:16

Nem, valóban nem azt várom, h azt mondja el h mik a problémák. De ki hiszi el h nem tud arról h pique a padon mobilozik, szabálysértés után meg a rendőrrel pattog? Az egész világ látta ezeket pl. de enríke az nem. Na neee...eg az a szöveg, hogy ha barcelonában jatszol, mindent sokal jobban kell csinálnod... Pfff. A hajam kihullik ezektől amikor egyes szám második személyben beszél. Azokat, h letámadnak, meg pontrúgások, bla bla bla. Bármelyikünk betelefonálva elmondhatná neki, latja a leg vaksibb szurker is. Ne már h ez a realitás mércéje nála... Sírás. Egy zöldfülű, nem Barca szintű edző, aki az elején karakánnak latszott, de amint a játékban jöttek elő a hiányosságok, nem tudott újat mondani, mutatni, hamem elkezdett sablonokat magyarázni. Nem is értem a vezetőséget, ilyen embert kinevezni edzőnek... Fogalmatlanság
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.11.22. 11:39:10

Lehet, hogy csak a sablonokat tolja, engem igazán nem érdekel. Pep is ezt csinálta. A lényeg, hogy a játékosoknak mit mond. Remélem valahogy így beszél velük az öltözőben... :D
Napalm
Barça C

2014.11.22. 10:49:40

palesz77 írta:Gyerekek, mondjatok már egy normális edzőt, aki folyamatosan kitálal a sajtónak, és nyíltan kiteregeti a problémákat...
Hát a legnagyobbak közül pl Véber György meg Détári, őket követi néha Mourinho. :twisted: Kicsit azt érzem, hogy ezekkel a sablon nyilatkozatokkal főleg önmagukat meg a környezetüket próbálják kímélni, mert nagyon jól tudják, elég egy elejtett mondat, egy firkász sem fogja kihagyni a lehetőséget, hogy elferdítse vagy valami összeesküvést ne gyártson belőle.
Valamilyen szinten számomra is zavaró a sok becsomagolt közhely meg sablon, szívesen elolvasnám a tényleges véleményüket, de így legalább kevesebb támadási felületet hagynak a médián kereszül. :^o :roll: De azt nyilván nem mondhatják még ha így is van, hogy "hát az elmúlt héten nem volt túl nagy lelkesedés az edzésen, a hátunk közepére sem kívántuk a barátságos meccseket, reméljük hétvégén jól elverik a realt, hozzánk meg egy enervált, megilletődött sevilla jön majd, akit egy laza ujjgyakorlat lesz elintézni."
palesz77

2014.11.22. 10:10:51

Gyerekek, mondjatok már egy normális edzőt, aki folyamatosan kitálal a sajtónak, és nyíltan kiteregeti a problémákat, és elmondja a sajtó embereinek, hogy milyen megoldásokkal fog javítani a csapaton.. :roll: Olvassatok el pár nyilatkozatot a Real nagy Carlojától, ő még nagyobb bullshiteket szokott tolni, mint Lucho. Ez engem speciel pont nem érdekel, hogy ilyeneket nyilatkozik, az szerintem rosszabb lenne, ha a sajtó előtt alázná a játékosokat..
mess2009
Director del Fútbol

2014.11.22. 08:20:49

Csbal írta:Lehet egyedül vagyok ezzel, de a nyilatkozatai annyira idegesítőek, hogy azár fáj. Semmi tartalmat nem érzek, megy a sablon szöveg folyamatosa, mindenki fantasztikus állapotban, mentálisan b@szott erős mindenki, senkivel nincsenek problémák, pique is az edzéseken az egyik legjobb, csak ebből semmi nem jön vissza a meccseken. Ennyire gyenge edzője nem volt még a Barca-nak.
nagyjából én is így vagyok, de néha azért el - el szór valamit...:" Letámadnak bennünket..., rögzített helyzetekből...." vagyis , legalább most már tudom: látja hogy mi a baj....
..."másoktól is függünk...." valahol leírtam a relatív-erőviszonyokról, bizony bizony éppenhogy az a baj, mások erősebbek nem mi vagyunk gyengék... :mrgreen:
de: mit vár az ember (ha szurkoló) ? olyan edzőt, aki TUD MEGOLDÁSOKAT az ismert, látható problémákra!
nos én ilyesmit nem igen látok egyelőre.....
Csbal
Jugador d'estrella

2014.11.22. 06:42:41

Lehet egyedül vagyok ezzel, de a nyilatkozatai annyira idegesítőek, hogy azár fáj. Semmi tartalmat nem érzek, megy a sablon szöveg folyamatosa, mindenki fantasztikus állapotban, mentálisan b@szott erős mindenki, senkivel nincsenek problémák, pique is az edzéseken az egyik legjobb, csak ebből semmi nem jön vissza a meccseken. Ennyire gyenge edzője nem volt még a Barca-nak.
Samper
Director del Fútbol

2014.11.18. 22:38:09

A válogatott - szünet utáni meccs sorsdöntő lehet LE pozíciójában. Egy győzelem megerősíti a helyét, egy vereség zsilipet nyithat meg, amelynek árja elsodorja.
palesz77

2014.11.17. 18:06:00

Bob_Marley írta:Szétakarja húzni a pályát minél jobban LE, hogy belül legyen hely a csatároknak.
Csak ez nem jött össze, mert az ellenfél szélső védői jönnek beljebb a csatárainkkal általában, és a szélsőinkre egy középpályás lép ki ha úgy van - Almeria elleni meccsről: kép1, kép2, kép3. Úgyhogy ilyen szempontból ez a húzás nem jött be, a hátvédekre nem a szélső védők figyelnek, így semmivel nincs több helyünk középen.

Amúgy speciel én örülök a változtatásainak, de ha valami nem megy, akkor azt el kell fogadni. Ez nem olyan dolog, hogy ha sokat gyakorolják a srácok, akkor az ellenfél védői nem követik Neymart, vagy hogy Alves hirtelen 60%-os pontossággal fog beadni, és képes lesz visszazárni időben.. És felfogtam, hogy a középpályásaink legfontosabb szerepe idén az, hogy a szélsők mögött biztosítsanak, de így Busi is rosszabb, mint szokott - nincs játszótársa, mert távolabb vannak a srácok egymástól -, az irányítóink is sokkal gyengébbek - hasonló okok miatt -, ezt a "kiesést" pedig nem kompenzálja a szélsőink megújult szerepköre, mert igazából érdemben nem tesznek annyit hozzá a támadásokhoz ők sem, így összességében SZERINTEM nem mondható ez akkora jó húzásnak Luchotól - és igazából a játékunk képe is ezt igazolja.

De végülis lehet tök ugyanezt nyomatni szezon végéig is, csak szerintem semmivel nem lesz jobb a játékunk akkor sem, mert alapjaiban nem működik pár dolog, ezen pedig az idő sem fog változtatni. Úgyhogy szerintem ideje lenne komolyabb finomhangolásba kezdeni.. Enyhe változások amúgy érzékelhetőek már, az Ajax ellen legutóbb Messi és Neymar is közelebb voltak a szélekhez - mondjuk Neymarnak ez pont nem tesz jót, csak hogy tényleg semmi se feleljen meg :lol: -, és a szélsőink relatíve keveset lövöldözték befelé a labdákat vakon, néha a középpálya is közelebb helyezkedett egymáshoz, úgyhogy lehet Lucho elkezdte már a javítgatást.. Remélem tényleg így van, mert akkor talán a középpályánk is villant végre valamit, és nem csak a parádés védőmunkájukat kell majd csodálnunk meccsről meccsre, hanem támadásban is többet fognak mutatni.

Montoya miatt meg nem akarom megváltoztatni a rendszert, remélem nem ez jött le.. Csak az indokot tartom röhejesnek, amikor igazából nélküle sem működik a szisztéma úgy, ahogy Lucho azt fejben kigondolta - legalábbis remélem.. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.17. 17:14:04

Sokszor leírtam már, legyen változás de ne is legyen, meg ez játsszon, de inkább másik. Mindig van valami baj. Nem keresem vissza, hogy hányan "könyörögtek", hogy legyen 3-5-2 felállás, meg jöttek a játék a nevekkel variációk. Most gyakorlatilag ez a felállás van, kicsit "bújtatva". Most akkor ez mégsem jó, de játsszon XY, mert az úgy jobb. LE-nek ez az elképzelése, hogy két hátvéd, Busi visszazár, Alba-Alves agyig feltolva a csatárok be a kapu elé, Messi szabadon. Én nem tudom jó-e, de az hogy hagyni kell dolgozni és időt hagyni abban biztos vagyok. Inkább hajlok afelé, hogy jó mint sem, lehet ennek van áldozatai, mint most Montoya de összességében egységesebbnek érzem a csapatot. De mindenre az idő ad választ. És Rakitic is olyan, hogy más egy válogatott más egy klubcsapat. Más szerepkörök, más taktika. Teljesen felesleges a kettőt összehasonlítani, itt ez a szerepköre van, hogy a jobb oldalt bejátszani és "takarítani". Lehet írni, hogy legyen Montoya, akkor ő beljebb és társai, nálam meg pont ez a Fifa effektus.

Szétakarja húzni a pályát minél jobban LE, hogy belül legyen hely a csatároknak. Eddig az volt mindenki baja, hogy bent tömörül minden, most kevésbé most ez is baj. Mondom az idő eldönti, hogy mi lesz, de mindig ugyanazok a körök mennek. Ha nyerünk akkor úgyis jó lesz, ha meg nem nyerünk akkor úgyis baj lesz. :D

Montoya-t én is roppant mód sajnálom, de azt kötve hiszem, hogy át lett volna verve. Teljes felkészülés alatt láthatta, hallhatta, tudhatta mit várnak el tőle. Ráadásul jöttek a pletykák is a támadójellegű szélső hátvédekről. Tisztában kellett legyen milyen szerepkört kell megtestesítsen. Ha megy akkor minden jót neki a jövőben, annál tényleg többet ér, hogy üljön a lelátón. De azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy nem Montoya miatt fog változni egy kialakult, vagy legalábbis afelé haladó stratégia, taktika.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2014.11.17. 16:43:52

Nem tartozom feltétlenül a Luchot fikázók táborába, de könyörgöm, vegye már észre, hogy ez a szélsőkkel beívelgetünk dolog nem működik úgy, ahogy azt ő elképzelte..

Most direkt végigpörgettem az összes meccsünk statisztikáját, eddigi 176 beadás jött a szélsőinktől, és ebből 3 gól született - 1,7%-ából a beadásoknak magyarul -, összesen 26 ment jó helyre - 14,7%-os arány -, ebből pedig ki lehet számolni, hogy kereken 150 volt teljesen haszontalan - 85,3% . Nehogy már ez legyen a nyerő taktikánk, mert megőrülök.. #-o Vicc komolyan.

Ehhez hozzájön, hogy emiatt a középpályásaink is úgy játszanak ahogy - Rakitic topicban meg lehet nézni mennyivel jobb válogatottban a horvát, amikor középen játszik -, ergo igazából ez még rosszabb hatással van a támadójátékunkra, mint ahogy ez a stat mutatja.. Szép dolog, hogy ezt ő kitalálta, Fifaba nekem is működik, mert 10-ből 6-szor embert találok kb, de a valóságban láthatóan nem megy, úgyhogy ideje lenne valami újjal előrukkolnia a mesternek..

Ez most amúgy azért jutott eszembe, mert Montoyat azért zavarja el, mert hogy támadásban nem elég jó.. Könyörgöm, egyik szélsőnk se segít túl sok gólhoz hozzá minket, nem lehet, hogy a szisztéma a rossz akkor? :roll:
Feast4
Director del Fútbol

2014.11.17. 16:41:23

Még korán belökték: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ul-2376981" target="_blank
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.11.13. 09:11:31

Anélkül, hogy Tatát védeni akarnám ( szerintem se volt ide való) de szerencsétlentől is nem tudom mit vártunk tavaly. Idejött megvolt az egyetlen egy igazolása, Neymar akit már azelőtt elhoztak mielőtt ő megjött. Kész. Nem vehetett senkit, nem csinálhatott semmit, volt valami argentin 21 éves védő akit ingyen elhozhattunk volna, azt se engedték neki. Oké nyilván nem váltja meg a világot, de ingyen egy játékos jöhetett volna. Nem is igazán tudott mást csinálni a 4-3-3-on kívül, mivel csak ehhez a felálláshoz volt megszokva a csapat. Aztán elzavarták azzal az indokkal, hogy a támadójáték lassi cammogós és több helyen erőtlen.

Most LE. egy csomó új igazolást kapott. Ebből volt ami szerintem totál tévút látszat igaz, de volt ami igen is jó igazolás. Rakitic pl. Nem tudom, hogy miért nem próbálunk egy kicsit erőteljesebbek ,merészebbek lenni, főleg ha már a keret engedné. 4-3-3 rövidpassz. Már egy kieső csapat is tudja néha olvasni. Ezzel nem jutunk előre. És nem az lesz a megoldás ha a világ legerősebb támadótriójából kettőt pálya szélen hagyok. Szerintem sem szabad elzavarni, de ha ilyen meccseket produkál a jövőben amilyeket igazából lassan egy hónapja akkor el kell gondolkodni azon alkalmas e nem e több kárt csinál az itléte mint hasznot!
Kép
Lezárt