Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak a gólok miatt írtam azt, már félidőben is dicsértem a csapatot, pedig akkor még nem nyíltak meg a gólcsapok igazán. És annak ellenére, hogy nagy változások nem voltak, pont azokon változtatott Lucho, amit áttárgyaltunk már lejjebb - segítsék egymást a srácok, középpálya közelebb egymáshoz, kisebb szerep a szélsőinknek -, és ezek jó húzásnak bizonyultak, a szezon kb legszebb játékát láthattuk tegnap. Ebben pedig hatalmas szerepe volt annak is - szerintem -, hogy a középpálya feladata nem csak az volt, mint az eddigi meccseink javán, hogy csak védekeztek szinte a szélsők mögött, hanem kicsit közelebb húzódva egymáshoz ők is sokat járatták a labdát, többet voltak a pálya közepénél, és több hosszú passzal is próbálkoztak..Bob_Marley írta:Ennyit számít egy 5:1 és 2:1.Nagy változások nem voltak, most jöttek a gólok is.
Csbal írta: pont h nem én vagyok az aki mindenért szídja. Letojom, h más szídja-e, de azért ez a nyilvános hülyének nézés... Messi soha nem nyilatkozott ilyet, mint ami a napokban kijött, erre L.E. benyögi, h nincs messi téma. Ne már... Akkor vagy valaki olyat írtvle ami el sem hangzott, ami sztem nem igaz, vagy valami nem kerek messiben, és tényleg megfordult a fejében a távozás gondolata. Az más tészta h miért, de a lényeg h nincs messi ügy. Hivatkozva a régebbi nyilatkozatokra h messi azt mondta h, meg stb. Parasztvakítás megy.
pont h nem én vagyok az aki mindenért szídja. Letojom, h más szídja-e, de azért ez a nyilvános hülyének nézés... Messi soha nem nyilatkozott ilyet, mint ami a napokban kijött, erre L.E. benyögi, h nincs messi téma. Ne már... Akkor vagy valaki olyat írtvle ami el sem hangzott, ami sztem nem igaz, vagy valami nem kerek messiben, és tényleg megfordult a fejében a távozás gondolata. Az más tészta h miért, de a lényeg h nincs messi ügy. Hivatkozva a régebbi nyilatkozatokra h messi azt mondta h, meg stb. Parasztvakítás megy.palesz77 írta: Értem én, hogy divat mindenért szidni, de ahogy veb is írta, egy nála sokkal nevesebb, és komolyabb edző is akkora semmiket szokott nyilatkozni, hogy még generátort is csináltak róla..Ez tipikusan az, hogy bármit csinál, szidva van. Pep se nyilatkozott máshogy, vagy anno hallottatok valamit az Ibra balhéról tőle nyilatkozatban? Nem.. Ezeket nem szokás kiteregetni a sajtónak..
Értem én, hogy divat mindenért szidni, de ahogy veb is írta, egy nála sokkal nevesebb, és komolyabb edző is akkora semmiket szokott nyilatkozni, hogy még generátort is csináltak róla..Csbal írta:...
Hát a legnagyobbak közül pl Véber György meg Détári, őket követi néha Mourinho.palesz77 írta:Gyerekek, mondjatok már egy normális edzőt, aki folyamatosan kitálal a sajtónak, és nyíltan kiteregeti a problémákat...
nagyjából én is így vagyok, de néha azért el - el szór valamit...:" Letámadnak bennünket..., rögzített helyzetekből...." vagyis , legalább most már tudom: látja hogy mi a baj....Csbal írta:Lehet egyedül vagyok ezzel, de a nyilatkozatai annyira idegesítőek, hogy azár fáj. Semmi tartalmat nem érzek, megy a sablon szöveg folyamatosa, mindenki fantasztikus állapotban, mentálisan b@szott erős mindenki, senkivel nincsenek problémák, pique is az edzéseken az egyik legjobb, csak ebből semmi nem jön vissza a meccseken. Ennyire gyenge edzője nem volt még a Barca-nak.
Csak ez nem jött össze, mert az ellenfél szélső védői jönnek beljebb a csatárainkkal általában, és a szélsőinkre egy középpályás lép ki ha úgy van - Almeria elleni meccsről: kép1, kép2, kép3. Úgyhogy ilyen szempontból ez a húzás nem jött be, a hátvédekre nem a szélső védők figyelnek, így semmivel nincs több helyünk középen.Bob_Marley írta:Szétakarja húzni a pályát minél jobban LE, hogy belül legyen hely a csatároknak.