Szerintem ez a Messi-ügy nagyon túl van lihegve. Mi bizonyítja ezt a lecserélős balhét? Egy összevágott video? Ez lehet igaz, de ugyanúgy nem is. Vagy lehet, hogy annyiról volt szó, hogy LE megkérdezte bírja-e még, minden rendben van-e. Ez is könnyen elképzelhető. A Realnál is hány hasonlót dobtak be Cr-el kapcsolatban! Vagy emlékezzünk abból is mekkora balhé volt, amikor kitömött minket a Bayern. Egyből jöttek a hírek, hogy a Bolha azért nem játszott, mert nem akart "megszégyenülni" és ezt meg is mondta az edzőnek.
Amellett van még egy pár dolog. Messi szerintem idén motiváltabb, mint Roura, Martino, sőt Tito alatt is. Régen emlékszem már olyanokra, hogy azért kap sárgát mert ellentámadáskor rossz ütemű becsúszással "szerelt". Sokkal többet melózik, letámadásban, mint az utóbbi 2, akár 3 évben és jóval kevésbe önző is. Arról meg nem is beszélve, hogy kire lehetne lecserélni a világ legjobb játékosát. Pedrora, Munirra, Sandrora? Az előrelépés lenne. Plusz nem tudom mennyire találná örvendetesnek Messi, ha kezdőnek mellé Suarez és Neymar helyett El Haddadit és Pedrot raknák be. (most tekintsünk el attól, hogy ebben nagyot hibázott Lucho)
Egy egészséges Piquét ki rakott fel a lelátóra aztán a padra és tette be Bartrat? Én nem nagyon emlékszem ilyenre. Sok hibát vétett és vét is, de hogy ne lenne szava azt kétlem.
Az pedig csak hab a tortán hogy az első néhány fordulóban mindenki el volt ájulva tőle és Messiásként beszéltek róla, most néhány meccs után már ő a közellenség. Ráadásul a pontvesztéseink sem varhatók egyértelműen a nyakába. Ha egy csapat jól játszik, de képtelenek 10+ helyzetből gólt szerezni, folyamatosan rugdossák a kapufákat mit csináljon? Menjen be és verje ő be ezeket? Ezt lehet arra fogni, hogy nincs rendben minden a fejekben, de nem hiszem, hogy egy Suareznek, akit fűt a bizonyítási vágy és a góllövés a mindene nem kell nagyon ösztönözni. De Neymarral se hiszem, hogy akkora gond lenne, mert már több gólt rúgott, mint tavaly az egész szezonban, ha a tizenegyeseket nem számítjuk ott lihegne a mindenki által gólgyárosnak stb. kikáltott Cr-nek.
De az se elhanyagolható szempont, hogy a kezdőbe négy új játékost kell beépítenie és a korábbi húzóemberek, mint Ini vagy Xavi sajnos kifelé mennek.
Lehet, hogy úgy tűnik védeni akarom, de nem ez a szándékom csak sokan úgy vélem túlzásba esnek, sőt már leváltani akarják. Baromi nehéz helyzetben van és egy-egy gyengébb meccs után mindig az edzőt veszik elő, főleg ha még új és relatíve tapasztalatlan.
Ismétlem vannak hibái, a kp nincs teljesen rendben ott az Alves ügy is,ami tényleg érthetetlen már Peppel kezdődően. mondjuk ha megkapja Marquinhost vagy Cuadradot (esetleg mindkettőt) lehet más lenne a leányzó fekvése.
Még egyszer mondom, nem védeni akarom mindenáron és felmenteni minden alól, de úgy gondolom többet kennek rá, mint az jogos lenne.
persze ez szubjektív, biztos sokan nem osztják ezt, nem is azért írtam, hogy bárkit meggyőzzek ez csak egy vélemény.
Bocs a hosszú hsz-ért köszi ha végigolvastad.