Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2016-ban lejár a vezetőség mandátuma. Ha most megtartják LE-t, az nekik biztos bukás a választásokon.Barcelona UnityIsStrenght írta:Én egyetértek azokkal akik LE-t védik. Ha már mindenképp értékelni kell, akkor ezt szezon végén tegyük meg. Adjunk már neki legalább 1 évet míg komoly elemzésbe megyünk. LE szerintem mindent megtesz, bár a múlt hétvégi az durva volt.Én se értem mi volt az elképzelése azonkívül, hogy pihentetni akart pár játékost.
Olvasgassátok a cikkeket, itt a vezetőséggel vannak ÓRIÁSi problémák. Remélem lesznek változások ott feljebb is, mert a mostani sz@*kavarás már idegesítő
mármint olyan nevesincs tréner, mint az atletico előtt volt mondjuk simeone? vagy rijkaard, esetleg antic nálunk? vagy mint ugyan kötődéssel a klub felé, de attól még nevesincs tito, pep?Chino írta:Elég naiv dolog volt azt hinni, hogy ezt a Barcat hosszútávon egy nevesincs tréner fogja hosszútávon vezetni, akinek ráadásul kötődése sincs a klub felé, mint anno pep-nek, Tito-nak vagy most Luchonak.
2008-ban volt közel a megállapodás a portugállal. Rijkaard helyére akarták, de a médiaharcait meg gondolom a személyiségét övező légkört nem akarták Barcelonában. Mondjuk akkor Pep jött, mi meg nem jártunk olyan rosszul.visca el barca írta: vmlyik elnök/alelnök tárgyalt murinnyóval, és miután közölte h itt mi lesz, egyből elhajtották.
Ha őszinte akarok lenni ahhoz, hogy ide tényleges és stabil változás történnyen ne pedig valami látszat vagy teljes tévút, az biztos, hogy ode a jelenlegi edzők közül egy Biesla vagy egy klopp lett volna a megfelelő, vagy tudom is én ki. Egy oylan ember aki tapasztalt mer újítani szereti a játszó focit és egy 4-3-3-n kívül más ötlete is van a világon.visca el barca írta:LE pont olyan nevesincs tréner mint tata. sőt, az öregnek legalább volt 15 évnyi tapasztalata mikor idejött. az meg hogy kötődik a klubhoz, az égvilágon semmit nem jelent, ez csak ilyen barcás-katalán nacionlista agymosás, aminek megint inni fogjuk a levét évekig (mert LE után jön majd de boer, ha ő is megbukott, akkor majd xavi puyollal, aztán ha már 10 évig nem nyerünk semmit, akkor majd lehet h vmelyinek eszébe jut, hogy a 4-3-3, rövid passzos focin kívül más is létezik a világon)Chino írta:Elég naiv dolog volt azt hinni, hogy ezt a Barcat hosszútávon egy nevesincs tréner fogja hosszútávon vezetni, akinek ráadásul kötődése sincs a klub felé, mint anno pep-nek, Tito-nak vagy most Luchonak.
Gyakorlatilag már májusban kijelentették (pedig még a bajnokság sem volt lefutva), hogy a szezon végén búcsúznak tőle.
Amilyen nemes egyszerűséggel te meg tudod fogalmazni az igazságot, az már-már felemelő.visca el barca írta:LE pont olyan nevesincs tréner mint tata. sőt, az öregnek legalább volt 15 évnyi tapasztalata mikor idejött. az meg hogy kötődik a klubhoz, az égvilágon semmit nem jelent, ez csak ilyen barcás-katalán nacionlista agymosás, aminek megint inni fogjuk a levét évekig (mert LE után jön majd de boer, ha ő is megbukott, akkor majd xavi puyollal, aztán ha már 10 évig nem nyerünk semmit, akkor majd lehet h vmelyinek eszébe jut, hogy a 4-3-3, rövid passzos focin kívül más is létezik a világon)Chino írta:Elég naiv dolog volt azt hinni, hogy ezt a Barcat hosszútávon egy nevesincs tréner fogja hosszútávon vezetni, akinek ráadásul kötődése sincs a klub felé, mint anno pep-nek, Tito-nak vagy most Luchonak.
Gyakorlatilag már májusban kijelentették (pedig még a bajnokság sem volt lefutva), hogy a szezon végén búcsúznak tőle.
LE pont olyan nevesincs tréner mint tata. sőt, az öregnek legalább volt 15 évnyi tapasztalata mikor idejött. az meg hogy kötődik a klubhoz, az égvilágon semmit nem jelent, ez csak ilyen barcás-katalán nacionlista agymosás, aminek megint inni fogjuk a levét évekig (mert LE után jön majd de boer, ha ő is megbukott, akkor majd xavi puyollal, aztán ha már 10 évig nem nyerünk semmit, akkor majd lehet h vmelyinek eszébe jut, hogy a 4-3-3, rövid passzos focin kívül más is létezik a világon)Chino írta:Elég naiv dolog volt azt hinni, hogy ezt a Barcat hosszútávon egy nevesincs tréner fogja hosszútávon vezetni, akinek ráadásul kötődése sincs a klub felé, mint anno pep-nek, Tito-nak vagy most Luchonak.
Ezek a gyors edzőcserék azért nem olyanok voltak, mint pl. a Realnal. Pep ugye elment. A helyére került Tito, akit kényszerből Roura helyettesített. A következő évet szintén Titonak adták, viszont kiderült, hogy mégsem képes ellátni tovább az edzői feladatait. Ez már bőven nyáron történt, nem sokkal a szezon kezdete előtt. Egy neves, vagy akár tapasztalt edzőt nem tudtak igazolni, így elő kellett rántani valakit. Ez volt Martino, aki olyan időben érkezett, hogy már igazán igazolni sem volt idő. (megjegyzem akkor már LE is a háttérben volt) Kimondva-kimondatlanul már szeptemberben tudni lehetett, hogy ez csak egy átmeneti tűzoltás volt és hatalmasat kellett volna robbantania, hogy továbbra is megtartsák. Elég naiv dolog volt azt hinni, hogy ezt a Barcat hosszútávon egy nevesincs tréner fogja hosszútávon vezetni, akinek ráadásul kötődése sincs a klub felé, mint anno pep-nek, Tito-nak vagy most Luchonak.kristop írta:én csak egyet kérek, légyszi, de komolyan légyszi, ne cseréljünk már évenként edzőt.
tanuljon a hibáiból, mert van, végelszámolásnál minden sorozatban legyünk ott, aztán abból olyankor bármi kisülhet. jövőre meg nyerjünk meg mindent
Szerintem amúgy ezzel sokan így vagyunk, csak nem fejtjük ezt ki folyton ha leírjuk a dolgot - legalábbis én is így gondolom.Chino írta:A Sandro-Munir téma érdekes. Én is azon a véleményen vagyok, hogy jobb lett volna El Haddadit leküldeni, de más okból mint ahogy a legtöbben gondolják. Benne látszik valami plusz, ami miatt nagy játékos lehet, Sandro pedig sajnos elég középszer.
...
Munir ellenben, ha folyamatos játéklehetőséget kapna úgy érzem többre vihetné. Legalábbis több potenciál van benne.
2 hét Rouraval, és mindenki más szemmel nézne Luchora..visca el barca írta:rourát vissza kell hozni
Na pont erről panaszkodok mostanában, hogy nem segítjük egymást, ebből tisztán látszik is milyen messze helyezkedünk a labdás embertől. Kíváncsi vagyok Lucho mikor fog változtatni ezen, az Almeria ellen már voltak olyan percek, amikor közelebb voltak a srácok egymáshoz, fel is pörgött a játék rögtön..
A francokat. Ki kell rúgni, Messi gyorsan leteszi vizsgát és játékosedző lesz, mellé meg visszahozzuk Rourat vagy Van Gaal-t.Samper írta:A játékosok körében titkos bizalmi szavazást kellene tartani LE sorsáról és ha nem kap meggyőző többséget, akkor szerződést kellene vele bontani.barca0417 írta:De ez nem jelenti feltétlen azt, hogy új edző kellene. Csak lássa a hibáit, és fokozatosan javítgassa őket, idő kell neki is.
rourát vissza kell hoznigg86 írta:Így van! És ezután ki lehetne nevezni egy ifiedzőt akivel garantált lenne a bajnokság+BL kombó!Samper írta: A játékosok körében titkos bizalmi szavazást kellene tartani LE sorsáról és ha nem kap meggyőző többséget, akkor szerződést kellene vele bontani.
Így van! És ezután ki lehetne nevezni egy ifiedzőt akivel garantált lenne a bajnokság+BL kombó!Samper írta: A játékosok körében titkos bizalmi szavazást kellene tartani LE sorsáról és ha nem kap meggyőző többséget, akkor szerződést kellene vele bontani.
A játékosok körében titkos bizalmi szavazást kellene tartani LE sorsáról és ha nem kap meggyőző többséget, akkor szerződést kellene vele bontani.barca0417 írta:De ez nem jelenti feltétlen azt, hogy új edző kellene. Csak lássa a hibáit, és fokozatosan javítgassa őket, idő kell neki is.
Egyetértek sok dologgal. Azt pl már én is akartam írni, hogy Sandro jobbnak tűnik mint Munir. őt kéne többet játszatni. Érettebbnek, összeszedettebbnek tűnik, és erősebb is fizikálisan. Munir talán túl hamar lett felkapva, de a tétmeccseken eddig Sandro volt a jobb. Munir most még inkább a B-ben játsszon egy jó szezont.ZBarca írta:Mielőtt még belevágnék szögezzünk le valamit; LE nem Barca szintű edző! DE megvannak hozzá a képességei, hogy azzá váljon.
Szerintem pont jókor jön a válogatott szünet, így legalább lesz ideje végiggondolni a taktikát. A szünet után jön a Sevilla - az EL címvédő - , lehet bizonyítani.
A kp-nk tényleg gyenge, rendbe kell tenni! Tőlem aztán Busi maradhat kvk-ban, de nem minden meccsre! Őt is rotálni kell és Masch is hadd játsszon már az eredeti posztján!Ini kicsit szürke lett, de tavaly is így kezdte, aztán feljavult. (Az már más kérdés, hogy mégsem érte el régi énjének szintjét.
) Rakitic helyzete megint más, Masch játszatásával le lehetne róla venni a védekezés terhét.
Viszont! A védősorba nagy szükségünk van Maschra! (Olyan boldog vagyok, hogy végre ezt jogosan írhatom!) Vermát még nem láttuk játszani, Mathieu nem rossz, de szerintem lassú, Piquéből celeb lett, de Bartrában nagyon sok potenciál van. Ezért is kéne minél többet játszatni.
A csatársor jó lesz, ha összeszokik az MNS, csak sajna a cserepad nagyon vékony. Munirt vissza kell rakni a B-be és helyette Sandrot játszatni! Megismétlem; SANDROT!!! Én többet látok benne, mint Munirban - de ezenkívül még Munirból is válhat klasszis játékos!
A jövőről: LE-nek fel kell ismernie a hibáit és kijavítania őket, mert tényleg nem Barca szint, de megvannak a képességei, hogy azzá váljon!
Egyenlőre ennyi, a következő 4 meccs vízválasztó lesz; mind LE, mind a csapat szempontjából.