Szerintem ezt elis felejtheted, idén szvsz simán eljutnak az elődöntőig, akár a döntőig.martin120 írta:
Én annak örülnék ha Ronaldonak is meg kellene küzdenie volt csapatával.![]()
Főleg ha a nyolcad döntőben és persze úgy hogy a MU megy tovább.![]()
Nem tudom Perez bácsi mit szólna a ha már megint a nyolcad döntőben kiesnének mikor bl-t akarnak nyerni.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Capon
- Llegenda del Barça
Részemről már az is földöntúli teljesítmény lesz a Loki részéről, ha tud 1 gólt is lőni a csoport körben. Nem lebecsülni akarom őket. Szurkolok nekik továbbra is a tisztes helytállásért. Remélem azért pár gólt azért tudnak majd szerezni (magyar viszonylatban az is rengeteg pénzt jelent) Egy esetleges pontszerzés pedig már a földöntúli csoda kategóriába tartozna. De azért HAJRÁ LOKI továbbra is 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.08.27. 19:33:39-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- vargaakos
- Capitá del Barça
A TV 2 képernyőjén. A digisport valószínűleg a barca-intert fogja adni!fcbarca0827 írta:Nem valószínű, hogy látni fogod TV-ben! Mert az E, F, G, H csoprt mindig ugyanazon a napokon fog játszani mint a Loki!merx írta:nagyon jó ez a csoportaz interrel lesz 2 izgalmas meccs amit reményeim szerint ad majd a tv, valamint lesz 4, szerintem több gólt hozó találkozó.
nem tudom elképzelni, hogy ebből a csoportból ne jussunk tovább
királyValószínűleg a magyar csapat meccsei lesznek a TV képernyőn!
Abban meg ne reménykedj, hogy 2-nél többet rúgunk Keleten, a hidegben! Itthon nagyon megfogják kapni, de odakint...

- martin120
- Jugador del Barça
bali 15 írta:Fura humora van a sorsnak. Kakának is meg kell küzdenie a régi csapatával és Ibrának meg Eto-nak is.
Én annak örülnék ha Ronaldonak is meg kellene küzdenie volt csapatával.

Főleg ha a nyolcad döntőben és persze úgy hogy a MU megy tovább.

Nem tudom Perez bácsi mit szólna a ha már megint a nyolcad döntőben kiesnének mikor bl-t akarnak nyerni.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem valószínű, hogy látni fogod TV-ben! Mert az E, F, G, H csoport mindig ugyanazon a napokon fog játszani mint a Loki!merx írta:nagyon jó ez a csoportaz interrel lesz 2 izgalmas meccs amit reményeim szerint ad majd a tv, valamint lesz 4, szerintem több gólt hozó találkozó.
király

Abban meg ne reménykedj, hogy 2-nél többet rúgunk Keleten, a hidegben! Itthon nagyon megfogják kapni, de odakint...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Hát azt mondom gólokra Debreceni részről szinte csak távolról van esély. Kétlem, hogy áttudnák törni a Pool vagy épp a Lyon védelmét, de egy olyan gólt mint mondjuk a Szófia ellen láttuk kétlem, hogy Riena kifogta volna. 

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

a 4 angol csapat szokásos mázlis volt...a Pool kapott viszonylag erős csoportot, de az mu és az arsenal...hm
nagyon jó ez a csoport
az interrel lesz 2 izgalmas meccs amit reményeim szerint ad majd a tv, valamint lesz 4, szerintem több gólt hozó találkozó.
király

király

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ha Sammy gólt lő nekünk a Nou Campban, talán meg is fogjuk tapsolni.bali 15 írta:Fura humora van a sorsnak. Kakának is meg kell küzdenie a régi csapatával és Ibrának meg Eto-nak is.
A Sors keze betette a lábát!
K.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Ütős kis csoportba csöppentünk 4 bajnok 1 csoportba, nem lesz gyönge... (két keleti cuccnak azéé nem örülök :S)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Azért abban a ''balfék'' Fiorentinában van egy Mutu, Gillardino, Freygekkodan írta:A
De a Fiorentinát tartom annyira balfék, favágó bandának az olasz bajnokságot figyelve, hogy a Loki szerintem ellene nem esélytelen. Sőt.

A Debrecennek minden gól hatalmas siker. A dolgokat a helyén kell kezelni, a Loki messze messze elmarad ezektől a csapatoktól.
VISZONT én szurkolok nekük, h a tisztes helytállás meglegyen és szinvonalas, látványos mecseket játszanak

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fura humora van a sorsnak. Kakának is meg kell küzdenie a régi csapatával és Ibrának meg Eto-nak is. 

- danikaa10
- Entrenador del Barça
http://www.itv.com/sport/football/champ ... fault.htmlbali 15 írta:Mi volt a címe annak a linknek amin néztük. Valami iltv vagy mi..
Mert nagyon jó minőségű volt.
itv.com home of football. Megjegyeztem!!

- Mihu
- Director del Fútbol
Ilyen sem volt még hogy megéreztem a Barca csoportját. Mikor húzták a kalapokat akkor mindig megéreztem hogy kiket kapunk. Intert az Eto'o vs Ibra miatt, a Kijevet a tél miatt, a 4. kalapban persze a Debrecenért szorítottam, de utána mikor megláttam hogy van egy orosz csapat, na mondom tuti ezeket kapjuk. Azért most már nagyon elegem van abból, hogy mindig a Barca szív a szovjet gárdákkal. Sahtarral rendszeresen összekerülünk, most a Kijev meg a másik orosz....azt se tudom az oroszok melyik városba valók
Egyszer lehetett volna kegyes a sors velem....nem volt

Egyszer lehetett volna kegyes a sors velem....nem volt

- tomabence
- Jugador d'estrella
Na 1 kis összegzés a részemről!
A csoport:
Bayern
Juventus
Bordeaux
Makabi Haifa
Vélemény: A csoport élére a Juventust várom, a bajorok jelenlegi elég gyenge formája miatt őket csak a második helyre taksálom.
B csoport:
Man. United
CSSZKA Moszkva
Besiktas
Wolfsburg
V: Természetesen a legnagyobb favoritnak a United számít, de nem tudom mire lesznek képesek Ronaldo nélkül Európa legrangosabb sorozatában. A második hely a németek és az oroszok között fog eldőlni szerintem.
C csoport:
Milan
Real Madrid
Marseille
Zürich
V: Talán ez lehet a második halálcsoport! Én Reálra tippelnék mint csoportgyőztes...sokkal sikeresebbek lehetnek a nemzetközi futballban mint eddig voltak, főleg ha a "csapat" is összeszokik. A másik továbbjutó talán a Marseille lehetne ha összekapnák végre magukat.
D csoport:
Chelsea
Porto
Atletico Madrid
Apoel
V: Itt is egyértelmű favorit az első "kalapból" kikerülő csapat, a Chelsea.
A 2. helyre, bízom benne hogy az Atletico kerül, és végre nem lenne akkora arányú angol klub a 16 között, főleg ha a Real is összekapja magát.
E csoport:
Liverpool
Lyon
Fiorentina
Debrecen
V: Magyar szempontból elég nehéz csoportba kerültünk. A cél szerintem a tisztes helytállás lehet csak. Favoritom itt is az angol klub, második pedig a Lyon lehet, tekintettel a Fiorentina eddigi nemzeti szereplésére.
F csoport:
Barcelona
Internazionale
Dinamo Kijev
Rubin
V:Természetesen egyértelmű favoritnak a Mi, azaz a címvédő Barca számít és a második helyezett is elég egyértelmű, az Inter! A két csapatt közötti meccsek igazán pikánsnak igérkeznek, mivel mind a két klub országának bajnoka, és az Eto'o - Ibra csere által...amit ugye nem kell részleteznem.
G csoport:
Sevilla
Rangers
Stuttgart
Unirea
V:Szvsz ez számít a legkönyebb csoportnak, a továbbjutók a 3 élcsapat közül kerül ki, megtippelni nem tudnám most.
H csoport:
Arsenal
AZ Alkmaar
Olympiakosz
Standard
V:Az angol csapatok szerencséje itt is érvényesül, az Arsenal számít a legnagyobb favoritnak. "Legnagyobb" ellenfele az Olympiakosz lehet.
Bocsii hogy ennyire hosszú lett, de legalább áttekinthető!
Jaéés BARCA MINDÖRÖKKÉ!! Idén 6 kupa a cél

A csoport:
Bayern
Juventus
Bordeaux
Makabi Haifa
Vélemény: A csoport élére a Juventust várom, a bajorok jelenlegi elég gyenge formája miatt őket csak a második helyre taksálom.
B csoport:
Man. United
CSSZKA Moszkva
Besiktas
Wolfsburg
V: Természetesen a legnagyobb favoritnak a United számít, de nem tudom mire lesznek képesek Ronaldo nélkül Európa legrangosabb sorozatában. A második hely a németek és az oroszok között fog eldőlni szerintem.
C csoport:
Milan
Real Madrid
Marseille
Zürich
V: Talán ez lehet a második halálcsoport! Én Reálra tippelnék mint csoportgyőztes...sokkal sikeresebbek lehetnek a nemzetközi futballban mint eddig voltak, főleg ha a "csapat" is összeszokik. A másik továbbjutó talán a Marseille lehetne ha összekapnák végre magukat.
D csoport:
Chelsea
Porto
Atletico Madrid
Apoel
V: Itt is egyértelmű favorit az első "kalapból" kikerülő csapat, a Chelsea.
A 2. helyre, bízom benne hogy az Atletico kerül, és végre nem lenne akkora arányú angol klub a 16 között, főleg ha a Real is összekapja magát.
E csoport:
Liverpool
Lyon
Fiorentina
Debrecen
V: Magyar szempontból elég nehéz csoportba kerültünk. A cél szerintem a tisztes helytállás lehet csak. Favoritom itt is az angol klub, második pedig a Lyon lehet, tekintettel a Fiorentina eddigi nemzeti szereplésére.
F csoport:
Barcelona
Internazionale
Dinamo Kijev
Rubin
V:Természetesen egyértelmű favoritnak a Mi, azaz a címvédő Barca számít és a második helyezett is elég egyértelmű, az Inter! A két csapatt közötti meccsek igazán pikánsnak igérkeznek, mivel mind a két klub országának bajnoka, és az Eto'o - Ibra csere által...amit ugye nem kell részleteznem.
G csoport:
Sevilla
Rangers
Stuttgart
Unirea
V:Szvsz ez számít a legkönyebb csoportnak, a továbbjutók a 3 élcsapat közül kerül ki, megtippelni nem tudnám most.
H csoport:
Arsenal
AZ Alkmaar
Olympiakosz
Standard
V:Az angol csapatok szerencséje itt is érvényesül, az Arsenal számít a legnagyobb favoritnak. "Legnagyobb" ellenfele az Olympiakosz lehet.
Bocsii hogy ennyire hosszú lett, de legalább áttekinthető!

Jaéés BARCA MINDÖRÖKKÉ!! Idén 6 kupa a cél

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára tomabence 2009.08.27. 19:20:18-kor.
Mi volt a címe annak a linknek amin néztük. Valami iltv vagy mi..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.08.27. 19:16:15-kor.
A Debrecen csoportjával az a baj, hogy továbjutni, sőt még 3. helyet megszerezni sem fognak, és a csapatok nem annyira vonzóak,mint lett volna egy "F" csoport,vagy "C".
Fio,Lyon nem érdekel, nem szórakoztató csapatok.
Liverpool az egyetlen olyan csapat, ami ellen megérné kimenni,ha nem kellene sokat utazni miatta.
Egy "C" , "F" csoportban gondolkodás nélkül mentem volna
Fio,Lyon nem érdekel, nem szórakoztató csapatok.
Liverpool az egyetlen olyan csapat, ami ellen megérné kimenni,ha nem kellene sokat utazni miatta.
Egy "C" , "F" csoportban gondolkodás nélkül mentem volna

-
- Director del Fútbol
Wenger megint bemákolta, szépen elhiszi majd az Arsenal baráti kör, hogy bivalyerős csapatuk van, aztán tavasszal vége lesz az ifi-sikereknek.Rivaldo11 írta:Az Arsenal valóságos "halálcsoportba" került.De sebaj. Lesz egy szép ősze Fabregaséknak. Utána vége a dalnak, bekapcsolódnak a játékba a felnőttek is.
Ritka mázlista volt megint Wenger, szépen elfedi a csapatában látható kapitális hibákat majd ez a csoport.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Director del Fútbol
A Lyon nagyon jól erősített, végre annyi a Benzema-kultusznak. Jó kis csapat, ellenük nem látok nagy esélyt.
A Liverpool külön dimenzió, ne is vesztegessük rá az időt.
De a Fiorentinát tartom annyira balfék, favágó bandának az olasz bajnokságot figyelve, hogy a Loki szerintem ellene nem esélytelen. Sőt.
Majd csinálunk mind3 meccsre nagy hangulatot azt csá
A Liverpool külön dimenzió, ne is vesztegessük rá az időt.
Majd csinálunk mind3 meccsre nagy hangulatot azt csá

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Ez engem is nagyon érdekelne.Koeman írta:Hali!
Tudja valaki, hogy mikortól és hol lehet majd jegyeket venni a BL meccsekre itthon?
Üdv!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Rivaldinho írta:Adja ma valami Dzsudzsákék meccsét ?

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Na igen ezért rossz, mert azért más, hogy mondjuk a Real veri ki őket vagy a Lyon.Hunfranco írta:A Barca-Inter meccs az érdekesnek ígérkezik.
Sajnos a Debrecen nem a legjobb csoportba került. Az ellenfeleket aligha veri (ha ezt a szempontot nézzük akkor, a G vagy a H csoport lett volna megfelelő), viszont az ellenfelek nem élklubok (legalábbis nekem), pl. a Barca-Inter, Real-Milan, Bayern-Juve, esetleg Chelsea, Manchester ellen is szívesebben elmentem volna a meccsre szurkolni.

Nyilván a Loki miatt mennék ki, de nem mindegy, melyik meccsre...
Amúgy ne írjuk már le a Debrecent, gyerekek.
A tavalyi ciprusi bajnok is miket tett a semmiből?
Amúgy ne írjuk már le a Debrecent, gyerekek.
A tavalyi ciprusi bajnok is miket tett a semmiből?
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Lehet hogy még Magyarországon ilyen drágán még nem mértek meccsjegyet, mint ahogyan most fognak!malaati írta:Tudja valaki, mennyi volt a jegy a Levszki meccsre?
És vajon mennyi lesz a csoportkörre?
Azért egy Torrest érdemes lenne látni, arra kimegyek...
Hivatalos BL-jegyek lesznek szerintem UEFA általi díjszabással.
Kösse fel mindenki a gatyeszt, aki menni akar!
Mostantól lesni kell a jegyirodák ajánlatait, illetve a Loki oldalát is!
Szerintem még senki nem tud ezügyben semmit, ráadásul a sorsolás is
friss még és az ellenfeleink függvénye lesz a jegyár-átlag.
Egy Loki-Barcára biztos horror lenne!
K.