Egyikről se tudhatod, hogy lesz e ennyire ügyes az A csapat tétmeccsein, és fog-e ennyire harcolni a csapatért minden meccsen, ahogy a kis Bojan tette.CFirpo3 írta:Van is! Thiago, Gai, Gio...sinya gvr6 írta:Több ilyen játékos kéne.
Bojan Krkic
- Andris
- Adminisztrátor
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila

Milyen édes

-
- Barça B
Több ilyen játékos kéne.
sinyavr6
igen a kortársaival szemben már csak az agilitás hiányzik belőle..!
-
- Jugador d'estrella
Hát ha erre a gyerekre ez mellé(technika,játékélvezet meg miegymás) rátesznek még néhány kiló izmot akkor itt valami olyan játékos nő ki a földből mint állat...A legfontosabb azonban az hogy továbbra is iylen motivációja legyen és ne menjel el a nagy sztárok irányába...
Ha ez a vidi fent lett volna akkor bocsesz...De sztem nagyon zsír szal nem bírom megálni hogy ne tegyem fel:
http://www.youtube.com/watch?v=JCwVEsHV ... re=related
Ha ez a vidi fent lett volna akkor bocsesz...De sztem nagyon zsír szal nem bírom megálni hogy ne tegyem fel:
http://www.youtube.com/watch?v=JCwVEsHV ... re=related
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ez a cikk is bizonyítja, hogy mennyire okos, inteligens, és nem forró fejű játékos. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- miihii
- KHAL
Én elsőre meglepődtem,de aztán megörültem a hírnek,h lemondta az EB-t.Az,h inkább itthon marad erősíteni,az nagyon nagy dolog sztem.Rettenetesen fontos neki a BARCA,itt szeretne jövőre bizonyítani.És belegondolva (utalva picit Bányász hsz-ére) tényleg úgysem játszana túl sokat,tehát több értelme lehet rágyúrni a közel- és távoli jövőre.Ilyen mentalitással és az eddig mutatott játékával még rettentő messze juthat ebben a sportban.Bár a konkrét okot ugye nem tudjuk,de érett,előrelátó gondolkodásra vall a dolog,és ennek csak mi örülhetünk a legjobban.Később hálásak leszünk neki még ezért azt hiszem...A MESSIvel való összehasonlításnak nem látom értelmét,mivel két külön poszt.De bízom benne,h a MINDEN meccsen való teljesítménye és a játékhoz való hozzáállása lesz olyan,mint LEO királyé,akkor nyert ügyünk van.Ebben a bizonytalan jövőben ez a két játékos már biztos pont lehet,ami kezdetnek nem rossz.Ha mindenki így fog hozzáállni a dolgokhoz/a klubhoz,akkor bíztató jövő elé nézünk,Kollegák!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát nem tudom milyen feladatra kellene készen lennie.Arról is volt szó, hogy a klubtól függ, hogy mehet-e, vagyis, hogy pszichológiailag kész van-e a feladatra.
Nem hsizem,h túl sokat játszana ha menne,és ha játszana akkor se hiszem,h bárki is megváltást várna tőle...
Pszichológiailag szerintem ponthogy nagyon sok pluszt jelentett volna.
Nem.És arra nemgondoltok hogy még 17 és döntésképtelen ő menni akar de az apja azt mondja hogy fiam azért nemugy van az!? hmm?
Miért mondaná azt az apja?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Arról is volt szó, hogy a klubtól függ, hogy mehet-e, vagyis, hogy pszichológiailag kész van-e a feladatra. De nem gondolom, hogy bánkódnunk kéne, hisz még csak egy 17 éves kisgyerek.
Rengeteg ideje lesz még a spanyol nemzeti csapatban termelni a gólokat.

- Gomezinho
- Capitá del Barça
És arra nemgondoltok hogy még 17 és döntésképtelen ő menni akar de az apja azt mondja hogy fiam azért nemugy van az!? hmm?Ilúvatar írta:van ebben valami! szal Bojan komolyan veszi a Barcát, s ez nagyon jó jelnek veszem!norbert55 írta:Sztetek ahoz van köze h lemonta az EB szereplést h nyáron erősíteni fog fizikailag?Sztem igen.
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Capitá del Barça
Bőven van még neki ideje arra, hogy a válogatottban ontsa a gólokat. Sztem ő is nagyon jól látja azt, ahhoz, hogy kiemelkedő egyéniség legyen, elengedhetetlen a jó fizikum. És az, hogy 17 évesen nem játszik EB-t nem nagy probléma. Majd inkább megy a VB-re 20 évesen 

- Capon
- Llegenda del Barça
Elképzelhető, hogy emiatt mondta le bát furán hangzik... Egy fiatal fejlődésben lévő szervezettel nagyon látványos eredményeket lehet elérni egy nyár alatt is. Ha rendesen végigedzi a nyarat akkor meg is lessz az eredménye!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Szerintem is valószinű...mondjuk én személy szerint a Portugáloknak szurkolok,de azért jó lett volna Krkicet is látni a pályán...

Sempre Barca!
Sztetek ahoz van köze h lemonta az EB szereplést h nyáron erősíteni fog fizikailag?Sztem igen.
Ezt még korai lenne kijelenteni, minden esetre jó uton jár, de nem kell és nem is lehet Messihez hasonlitani nem ugyanolyan stilusu játékosokrol van szó.laxa1990 írta:eszméletlen nagy tehetség ilyen első szezont, és csak 17 éves, sztem lesz olyan jó, mint messi
eszméletlen nagy tehetség ilyen első szezont, és csak 17 éves, sztem lesz olyan jó, mint messi

By Poldi
Hatalmas játékos már most a kedvenceim közé tartozik nagyobb játékos lesz belőle mint Raul-ból de legalább akkora!A spanyol foci új alakja.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
A Barca tvben a Horti be szokta mondani hogy innen mondja a híreket.Drigo írta:Ne mond, hogy ez új Neked, állandóan ezt csinálják, elhiszem, hogy a személyes érintettség miatt fájóbb, de koránt sem újkeletű "szokás".Los Banditos írta:Na, Horváth Feri minden szemérmet félretéve úgy olvasta be a cikkünket, hogy még átfogalmazni is képtelen volt a mondatokat.
Legalább olvasná be, hogy honnan vagy valami
Kül Én igy "találtam " az oldalra...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
2-0-nál áltt be ahogy beállt onnan kezdődött el a vergődés a sok csatár miatt.....János írta:
Bojan hiába állt már be semmit nem segített a csapat vergődésén.![]()
![]()
![]()