2008.05.17. 03:37:04
Én elsőre meglepődtem,de aztán megörültem a hírnek,h lemondta az EB-t.Az,h inkább itthon marad erősíteni,az nagyon nagy dolog sztem.Rettenetesen fontos neki a BARCA,itt szeretne jövőre bizonyítani.És belegondolva (utalva picit Bányász hsz-ére) tényleg úgysem játszana túl sokat,tehát több értelme lehet rágyúrni a közel- és távoli jövőre.Ilyen mentalitással és az eddig mutatott játékával még rettentő messze juthat ebben a sportban.Bár a konkrét okot ugye nem tudjuk,de érett,előrelátó gondolkodásra vall a dolog,és ennek csak mi örülhetünk a legjobban.Később hálásak leszünk neki még ezért azt hiszem...A MESSIvel való összehasonlításnak nem látom értelmét,mivel két külön poszt.De bízom benne,h a MINDEN meccsen való teljesítménye és a játékhoz való hozzáállása lesz olyan,mint LEO királyé,akkor nyert ügyünk van.Ebben a bizonytalan jövőben ez a két játékos már biztos pont lehet,ami kezdetnek nem rossz.Ha mindenki így fog hozzáállni a dolgokhoz/a klubhoz,akkor bíztató jövő elé nézünk,Kollegák!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel