Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
Rataccess a mestere.messideco írta:userbart szoktatok vállalni?

Az ember, de a világbajnok autója is felkerülhetneKidb írta:Hát, hogy a viharba ne tudnám. Meglátjuk mit tehetek az ügybenTocy írta: Ha van időd, kedved, és tudod, hogy ki az a Petter Solberg...egy másik fórumon most szeretnék egy olyatA kocsi vagy az ember a fontos.

Hát, hogy a viharba ne tudnám. Meglátjuk mit tehetek az ügybenTocy írta: Ha van időd, kedved, és tudod, hogy ki az a Petter Solberg...egy másik fórumon most szeretnék egy olyat

Ha van időd, kedved, és tudod, hogy ki az a Petter Solberg...egy másik fórumon most szeretnék egy olyatKidb írta:Igen általában próbálom kihasználni a helyet. Nem szeretem a középre bezsúfolt sigeket. Lehet, hogy néha túlzásba viszem, de nekem így tetszenek.Tocy írta: Nekem az totálisan túlzsúfolt és bonyolult, elveszik az esztétikai szépsége. Összességében az összes képedről elmondható, hogy nem hagysz üres helyetEzen a képen nem tetszik, de van amelyiken igen, pl a sigemen.
Barca játékost nem nagyon csinálnék most, de ha lenne valakinek más csapatból való, esetleg más sport képviselői azon elgondolkoznék.

Igen általában próbálom kihasználni a helyet. Nem szeretem a középre bezsúfolt sigeket. Lehet, hogy néha túlzásba viszem, de nekem így tetszenek.Tocy írta: Nekem az totálisan túlzsúfolt és bonyolult, elveszik az esztétikai szépsége. Összességében az összes képedről elmondható, hogy nem hagysz üres helyetEzen a képen nem tetszik, de van amelyiken igen, pl a sigemen.
Barca játékost nem nagyon csinálnék most, de ha lenne valakinek más csapatból való, esetleg más sport képviselői azon elgondolkoznék.
Kösz Zaen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kidb 2011.02.02. 18:12:20-kor.

Nekem az totálisan túlzsúfolt és bonyolult, elveszik az esztétikai szépsége. Összességében az összes képedről elmondható, hogy nem hagysz üres helyetKidb írta:Én sose unatkozok csak feltűnt, hogy megállt a topik. A Hernandez sigre se reagált senki pl.Tocy írta: Csak gondoltam, ne unatkozzEgyébként tényleg szép

Nagyon jó lett szvsz., ha MU szurkoló lennék használatba is venném.Kidb írta:Én sose unatkozok csak feltűnt, hogy megállt a topik. A Hernandez sigre se reagált senki pl.Tocy írta: Csak gondoltam, ne unatkozzEgyébként tényleg szép

Én sose unatkozok csak feltűnt, hogy megállt a topik. A Hernandez sigre se reagált senki pl.Tocy írta: Csak gondoltam, ne unatkozzEgyébként tényleg szép

Kidb már meg sem találom...
de azthiszem az volt benne,hogy az avatáromat kéne kicsit feldobni,úgy hogy a háttere ne legyen ilyen egyhangú
(ha kell dobok eredeti képet)
+ valami ütős Iniestás sig...
de azthiszem az volt benne,hogy az avatáromat kéne kicsit feldobni,úgy hogy a háttere ne legyen ilyen egyhangú

(ha kell dobok eredeti képet)
+ valami ütős Iniestás sig...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2011.02.02. 17:51:01-kor.
Abi & Tito
Csak gondoltam, ne unatkozzKidb írta:Mit?Initom írta: én kértem...
Neked ott a szép PedrosTocy írta: Nekem kéne egy Puyolos, egy Messis, egy Mascheranos és egy Busquetses aláíráskép...

Mit?Initom írta: én kértem...
Neked ott a szép PedrosTocy írta: Nekem kéne egy Puyolos, egy Messis, egy Mascheranos és egy Busquetses aláíráskép...

Jah munkát adunk mi, azon ne múljonmessideco írta:Nincs is mostmár pongásJó munkát mesterek!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én is kértem...Victor_Valdes írta:http://agresszor.freeblog.hu/files/2010 ... Cst.01.jpg
Valaki feldobná ezt egy kicsit nekem, és átméretezné, hogy avatarként tudjam itt használni. Köszi előre is.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Meg én is... Elég lol egy hsz volt... 

Football, bloody hell. /SAF/
Nekem kéne egy Puyolos, egy Messis, egy Mascheranos és egy Busquetses aláíráskép...Kidb írta:Micsoda pangás van itt. Se egy vélemény, se egy kérés.

én kértem...Kidb írta:Micsoda pangás van itt. Se egy vélemény, se egy kérés.
Abi & Tito
Micsoda pangás van itt. Se egy vélemény, se egy kérés.

Krkic bele akar nyalni Messi fülébefanbarca írta:Új ava, vélemények?

Legújabb: