Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rataccess a mestere.messideco írta:userbart szoktatok vállalni?
Az ember, de a világbajnok autója is felkerülhetneKidb írta:Hát, hogy a viharba ne tudnám. Meglátjuk mit tehetek az ügybenTocy írta: Ha van időd, kedved, és tudod, hogy ki az a Petter Solberg...egy másik fórumon most szeretnék egy olyatA kocsi vagy az ember a fontos.
Hát, hogy a viharba ne tudnám. Meglátjuk mit tehetek az ügybenTocy írta: Ha van időd, kedved, és tudod, hogy ki az a Petter Solberg...egy másik fórumon most szeretnék egy olyat
Ha van időd, kedved, és tudod, hogy ki az a Petter Solberg...egy másik fórumon most szeretnék egy olyatKidb írta:Igen általában próbálom kihasználni a helyet. Nem szeretem a középre bezsúfolt sigeket. Lehet, hogy néha túlzásba viszem, de nekem így tetszenek.Tocy írta: Nekem az totálisan túlzsúfolt és bonyolult, elveszik az esztétikai szépsége. Összességében az összes képedről elmondható, hogy nem hagysz üres helyetEzen a képen nem tetszik, de van amelyiken igen, pl a sigemen.
Barca játékost nem nagyon csinálnék most, de ha lenne valakinek más csapatból való, esetleg más sport képviselői azon elgondolkoznék.
Igen általában próbálom kihasználni a helyet. Nem szeretem a középre bezsúfolt sigeket. Lehet, hogy néha túlzásba viszem, de nekem így tetszenek.Tocy írta: Nekem az totálisan túlzsúfolt és bonyolult, elveszik az esztétikai szépsége. Összességében az összes képedről elmondható, hogy nem hagysz üres helyetEzen a képen nem tetszik, de van amelyiken igen, pl a sigemen.
Nekem az totálisan túlzsúfolt és bonyolult, elveszik az esztétikai szépsége. Összességében az összes képedről elmondható, hogy nem hagysz üres helyetKidb írta:Én sose unatkozok csak feltűnt, hogy megállt a topik. A Hernandez sigre se reagált senki pl.Tocy írta: Csak gondoltam, ne unatkozzEgyébként tényleg szép
Nagyon jó lett szvsz., ha MU szurkoló lennék használatba is venném.Kidb írta:Én sose unatkozok csak feltűnt, hogy megállt a topik. A Hernandez sigre se reagált senki pl.Tocy írta: Csak gondoltam, ne unatkozzEgyébként tényleg szép
Én sose unatkozok csak feltűnt, hogy megállt a topik. A Hernandez sigre se reagált senki pl.Tocy írta: Csak gondoltam, ne unatkozzEgyébként tényleg szép
Csak gondoltam, ne unatkozzKidb írta:Mit?Initom írta: én kértem...
Neked ott a szép PedrosTocy írta: Nekem kéne egy Puyolos, egy Messis, egy Mascheranos és egy Busquetses aláíráskép...
Mit?Initom írta: én kértem...
Neked ott a szép PedrosTocy írta: Nekem kéne egy Puyolos, egy Messis, egy Mascheranos és egy Busquetses aláíráskép...
Jah munkát adunk mi, azon ne múljonmessideco írta:Nincs is mostmár pongásJó munkát mesterek!
Én is kértem...Victor_Valdes írta:http://agresszor.freeblog.hu/files/2010 ... Cst.01.jpg
Valaki feldobná ezt egy kicsit nekem, és átméretezné, hogy avatarként tudjam itt használni. Köszi előre is.
Nekem kéne egy Puyolos, egy Messis, egy Mascheranos és egy Busquetses aláíráskép...Kidb írta:Micsoda pangás van itt. Se egy vélemény, se egy kérés.
én kértem...Kidb írta:Micsoda pangás van itt. Se egy vélemény, se egy kérés.
Krkic bele akar nyalni Messi fülébefanbarca írta:Új ava, vélemények?