Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ok, ezt elfogadom, az érvelés is logikus. Ettől függetlenül fenntartom, hogy ha nem csinál ekkora hülyeséget, nem így végződött volna a meccs.Varga Tamás írta:Khm, mondanám, hogy igazad van. De, a mai este végén nem mondom.
Igen, eltolta ma is, igen, sokszor nem vállalta a felelősséget, igen, sokszor félrebeszélt. De azt, amit ma kapott, azt nem érdemelte meg. Egy embernek nincs joga, érted!, nincs joga leköpni embertársát. Ez nagyobb bűn, mintha az anyját szidták volna. nyíltan, a világ szeme láttára megalázták alapvető EMBERI mivoltában! Ehhez senkinek, még a feldühödött csőcselékszagú szurkolóknak sincs joga. Amikor BL-győzelemre vezette a csapatot, akkor jó volt, most meg megalázom ország-világ előtt? Undorító módon viselkedtek a szurkolók, amire nincs bocsánat.
Nem csodálkoznék, ha többet nem tenné be a lábát Barcelonába.
Persze, a VB-n ő is megtette Völlerrel szemben - mondhatod -, de ott Rudi is tett a dologról. Gondolom, nem aa pontos időt kérdezte meg tőle.
1. komolyan kérdezed?antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Ha nem beszélt volna mindig félre, és néha vállalta volna a felelősséget a meccsek után, amiket elcseszett, még becsülném is valamennyire.
A kiírások inkább laportának szóltak. rijkaardnak csak egy:Ronaldinho&Barca írta:Szánalmassak voltak a szurkolók, és a végén amit Rijkaardal is tettek meg az undorító kiirások.. én szégyellem magam már helyettük, Ő NEM EZT A BÚCSÚT ÉRDEMELTE!!!
Khm, mondanám, hogy igazad van. De, a mai este végén nem mondom.antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Ha nem beszélt volna mindig félre, és néha vállalta volna a felelősséget a meccsek után, amiket elcseszett, még becsülném is valamennyire.
Az sajnálja,aki tiszteli őt ahogy a BARCA élén viselkedett,és a sikerekért tett,mindamellett h a sikertelenségben is részt vett...antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Szívtunk két makker gólt. Nem ő tehetett róla.antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Sajnos igen. Nem gondoltam volna, hogy az itteni szurkolók között is vannak olyan állatok, akik ilyen mélyre lesüllyednek.Gomezinho írta:Micsoda ? Leköpték Franket? Ez most komoly?
Ilyesmivel nem szoktunk viccelődni. Úgyhogy véresen komoly.Gomezinho írta:Micsoda ? Leköpték Franket? Ez most komoly?
Leköpték!Zozzy 5 írta:Kinyomtam az uccsó 3 percet. Mit csináltak vele?
Nem jött volna ide. Amúgy pedig örültem volna neki. Akárhogy is nézzük egy motivált csapattal két bajnoki cím és egy Bl trófea. Mindenképpen eredményes 5 év. Annak fényében, hogy a csúcson le is akart köszönni, bár utólag mindegy pedig még szebb.barcelinho_5 írta:Egyébként nekem hetekig rémálmaim voltak, amikor elterjedt hogy Kisteleki holland edzőt akar:) Nahmondom kirúgják szegény Frankyt és idejön hozzánk, akkor agyérgörcsöt kapok