Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok, ezt elfogadom, az érvelés is logikus. Ettől függetlenül fenntartom, hogy ha nem csinál ekkora hülyeséget, nem így végződött volna a meccs.Varga Tamás írta:Khm, mondanám, hogy igazad van. De, a mai este végén nem mondom.
Igen, eltolta ma is, igen, sokszor nem vállalta a felelősséget, igen, sokszor félrebeszélt. De azt, amit ma kapott, azt nem érdemelte meg. Egy embernek nincs joga, érted!, nincs joga leköpni embertársát. Ez nagyobb bűn, mintha az anyját szidták volna. nyíltan, a világ szeme láttára megalázták alapvető EMBERI mivoltában! Ehhez senkinek, még a feldühödött csőcselékszagú szurkolóknak sincs joga. Amikor BL-győzelemre vezette a csapatot, akkor jó volt, most meg megalázom ország-világ előtt? Undorító módon viselkedtek a szurkolók, amire nincs bocsánat.
Nem csodálkoznék, ha többet nem tenné be a lábát Barcelonába.
Persze, a VB-n ő is megtette Völlerrel szemben - mondhatod -, de ott Rudi is tett a dologról. Gondolom, nem aa pontos időt kérdezte meg tőle.
1. komolyan kérdezed?antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Ha nem beszélt volna mindig félre, és néha vállalta volna a felelősséget a meccsek után, amiket elcseszett, még becsülném is valamennyire.
A kiírások inkább laportának szóltak. rijkaardnak csak egy:Ronaldinho&Barca írta:Szánalmassak voltak a szurkolók, és a végén amit Rijkaardal is tettek meg az undorító kiirások.. én szégyellem magam már helyettük, Ő NEM EZT A BÚCSÚT ÉRDEMELTE!!!
Khm, mondanám, hogy igazad van. De, a mai este végén nem mondom.antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Ha nem beszélt volna mindig félre, és néha vállalta volna a felelősséget a meccsek után, amiket elcseszett, még becsülném is valamennyire.
Az sajnálja,aki tiszteli őt ahogy a BARCA élén viselkedett,és a sikerekért tett,mindamellett h a sikertelenségben is részt vett...antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Szívtunk két makker gólt. Nem ő tehetett róla.antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Sajnos igen. Nem gondoltam volna, hogy az itteni szurkolók között is vannak olyan állatok, akik ilyen mélyre lesüllyednek.Gomezinho írta:Micsoda ? Leköpték Franket? Ez most komoly?
Ilyesmivel nem szoktunk viccelődni. Úgyhogy véresen komoly.Gomezinho írta:Micsoda ? Leköpték Franket? Ez most komoly?
Leköpték!Zozzy 5 írta:Kinyomtam az uccsó 3 percet. Mit csináltak vele?
Nem jött volna ide. Amúgy pedig örültem volna neki. Akárhogy is nézzük egy motivált csapattal két bajnoki cím és egy Bl trófea. Mindenképpen eredményes 5 év. Annak fényében, hogy a csúcson le is akart köszönni, bár utólag mindegy pedig még szebb.barcelinho_5 írta:Egyébként nekem hetekig rémálmaim voltak, amikor elterjedt hogy Kisteleki holland edzőt akar:) Nahmondom kirúgják szegény Frankyt és idejön hozzánk, akkor agyérgörcsöt kapok