Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Xavinho
Capitá del Barça

2008.05.11. 23:07:53

Azért ez tényleg elgondolkodtató... Ilyenek a katalán emberek?????(persze nem általános leírás,de akkor is)
Ezt nem hiszem el!
A nagyon utált real-ban csináltak ilyet? Náluk is volt gödör,de az ottaniak nem csináltak ilyet.
Ennél már csak az olasz szurkolók az aljadékabbak...
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.05.11. 23:07:28

Varga Tamás írta:Khm, mondanám, hogy igazad van. De, a mai este végén nem mondom.
Igen, eltolta ma is, igen, sokszor nem vállalta a felelősséget, igen, sokszor félrebeszélt. De azt, amit ma kapott, azt nem érdemelte meg. Egy embernek nincs joga, érted!, nincs joga leköpni embertársát. Ez nagyobb bűn, mintha az anyját szidták volna. nyíltan, a világ szeme láttára megalázták alapvető EMBERI mivoltában! Ehhez senkinek, még a feldühödött csőcselékszagú szurkolóknak sincs joga. Amikor BL-győzelemre vezette a csapatot, akkor jó volt, most meg megalázom ország-világ előtt? Undorító módon viselkedtek a szurkolók, amire nincs bocsánat.
Nem csodálkoznék, ha többet nem tenné be a lábát Barcelonába.
Persze, a VB-n ő is megtette Völlerrel szemben - mondhatod -, de ott Rudi is tett a dologról. Gondolom, nem aa pontos időt kérdezte meg tőle.
Ok, ezt elfogadom, az érvelés is logikus. Ettől függetlenül fenntartom, hogy ha nem csinál ekkora hülyeséget, nem így végződött volna a meccs.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.05.11. 23:07:24

Ezt a köpést mégis mikor láttátok? Semmi ilyesmit nem véltem felfedezni...
Ati, tényleg nem kellene átesned a ló túloldalára. Elcseszett sok mindent, de attól még megérdemelné a tiszteletet. Szerettem volna látni szépen elbúcsúzni... Más kérdés, hogy ha nyerünk sem lett volna ollézás, meg tapsvihar, ugyanúgy tüntettek volna a culék... Eleve ez a 12500 néző, aki kilátogatott Frenki búcsúmeccsére.... Ennél azért többet érdemelt volna...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.11. 23:07:21

antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Ha nem beszélt volna mindig félre, és néha vállalta volna a felelősséget a meccsek után, amiket elcseszett, még becsülném is valamennyire.
1. komolyan kérdezed?
2. Már leírták: A kétgólos előnyt akkor is meg kellett volna tartani, ha mondjuk Puyolt váltja Jorquera a védelem közepén.
3.Kit érdekelnek a mai meccs cseréi? Ezt már nem szakmai szemmel kellett volna nézni. Ez pusztán becsületbeli dolog lett volna sikeresen megvívni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.05.11. 23:05:50

Ronaldinho&Barca írta:Szánalmassak voltak a szurkolók, és a végén amit Rijkaardal is tettek meg az undorító kiirások.. én szégyellem magam már helyettük, Ő NEM EZT A BÚCSÚT ÉRDEMELTE!!!
A kiírások inkább laportának szóltak. rijkaardnak csak egy:
"You'll never smoke alone" :lol:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.11. 23:05:17

termeszetesen... ha nyer a csapat az a jatekosok erdeme... ha kikap.. az edzo hibaja... szanalmas szurkolok... h lehet ilyen hozzaallasotok? szegyellem h barca szurkolok vagytok...kopkodes? ti is ezt csinaltatok itt egesz evben a forumon.. kopkodtetek......
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.11. 23:04:03

antiimperialista írta:Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Ha nem beszélt volna mindig félre, és néha vállalta volna a felelősséget a meccsek után, amiket elcseszett, még becsülném is valamennyire.
Khm, mondanám, hogy igazad van. De, a mai este végén nem mondom.
Igen, eltolta ma is, igen, sokszor nem vállalta a felelősséget, igen, sokszor félrebeszélt. De azt, amit ma kapott, azt nem érdemelte meg. Egy embernek nincs joga, érted!, nincs joga leköpni embertársát. Ez nagyobb bűn, mintha az anyját szidták volna. nyíltan, a világ szeme láttára megalázták alapvető EMBERI mivoltában! Ehhez senkinek, még a feldühödött csőcselékszagú szurkolóknak sincs joga. Amikor BL-győzelemre vezette a csapatot, akkor jó volt, most meg megalázom ország-világ előtt? Undorító módon viselkedtek a szurkolók, amire nincs bocsánat.
Nem csodálkoznék, ha többet nem tenné be a lábát Barcelonába.
Persze, a VB-n ő is megtette Völlerrel szemben - mondhatod -, de ott Rudi is tett a dologról. Gondolom, nem aa pontos időt kérdezte meg tőle.
Kép
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.11. 23:01:50

Istenem szerencsétlen Rijkaard !Srácok ez undorító! Megint beégtünk most emiatt a dolog miatt! Na látjátok hova fajul ez a dolog ha sokáig huzzák? Nem ezt érdemelte a csórikám! :(
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.05.11. 23:01:25

Frank Rijkaard az edző akire mindig emlékezni fogok!!!főleg ezek után...én a vezetés helyében komolyan lemondatnám Laportát :evil: az ő fő hibája ez,hogy idéig fajultak ezek a dolgok...

Leköpni egy amúgy is romokban heverő embert....hát gratulálok ezeknek a barmoknak akik megtették...kéne videó róla,aki ezt csinálta és örökre kitiltani a stadion,de még Barcelona közeléből is :evil:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.11. 23:00:01

Az sajnálja,aki tiszteli őt ahogy a BARCA élén viselkedett,és a sikerekért tett,mindamellett h a sikertelenségben is részt vett...

Akinél meg -100ról indúl vki,az nem sajnálja,ilyen egyszerű.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.11. 22:59:52

Mikor köpték le? :O :( Én felvettem de most visszafogom nézni a meccset...

Minden esetre nem ezt a búcsút érdemelte Frank. Nagyon sajnálom őt és inkább hazai és más nemzetiségű szurkolókat. Amit ott a spanyol szurkolók műveltek az egyszerűen nem méltó ehhez a klubhoz. Kifütyülni olyan játékost, aki a legjobban akar bizonyítani és talán legértékesebb játékosunk.
Szánalmassak voltak a szurkolók, és a végén amit Rijkaardal is tettek meg az undorító kiirások.. én szégyellem magam már helyettük, Ő NEM EZT A BÚCSÚT ÉRDEMELTE!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Benga
Entrenador del Barça

2008.05.11. 22:59:35

Szívtunk két makker gólt. Nem ő tehetett róla.
De gondolom a két gólos vezetés pusztán véletlen.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.11. 22:59:23

Sajnos ez minden vereségnél csúnyább. A vereség most már nem fájna, de látni Frank arcát a meccs végén...az fájdalmas volt, nagyon is. Ezek után még le is köpik...FELHÁBORÍTÓ!!!!!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.05.11. 22:58:52

Hmmm...a köpésről lemaradtam. Hogy lehetnek ilyen nyomorult emberek?! :evil:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.11. 22:58:09

Gomezinho írta:Micsoda ? Leköpték Franket? Ez most komoly?
Sajnos igen. Nem gondoltam volna, hogy az itteni szurkolók között is vannak olyan állatok, akik ilyen mélyre lesüllyednek. :roll: A szurkolók is tiszta szánalmasak már, és közben rajtunk röhög fél Európa.
in to exile
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.05.11. 22:57:58

Srácok, most miért kell sajnálni? Ezt a meccset is elkúrta, eszméletlen nagy baromság volt 4 csatárral játszani előnyben.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.11. 22:56:59

Gomezinho írta:Micsoda ? Leköpték Franket? Ez most komoly?
Ilyesmivel nem szoktunk viccelődni. Úgyhogy véresen komoly. :oops:
Kép
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.11. 22:55:14

Micsoda ? Leköpték Franket? Ez most komoly?
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.05.11. 22:53:35

:cry: :cry: :cry:

Még 1 meccs,és többet már legalább nem lehet csalódni a csapatban,legalábbis idén :? :cry: Ez szörnyű volt.

Nehéz lesz ezen túltennie magát Franknek,meg persze szurkolóknak ismételten.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.11. 22:53:12

Zozzy 5 írta:Kinyomtam az uccsó 3 percet. Mit csináltak vele?
Leköpték!
Mit vétettünk, Istenem? Nem ezt érdemelte, mocskos aljas állatok! Nagyon sajnálom. A világon ez a legaljasabb dolog, leköpni az embertársadat. Csak sírok, sírok, és sírok. Miért? Kik ezek az emberi lények, hogy erre vetemedjenek? Kik! KIIIIIIIIIIIIIIIK!
Ne haragudj Frankie, bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.11. 22:52:13

Nem ezt érdemli. Nagyon nem :cry: A játékosok is 40%-ig minimum benne vannak, hogy ilyen tróger, szemét, [auto_cenzúra] módon szerepel a csapat.
in to exile
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.05.11. 22:51:49

Ennél csúnyább bucsút nem is vehetett volna Frank a Nou Camptól.
Bár ha bisztosra megy akkor Messit fenthagyja, és nem játszat 4 támadó-2 vkp felállásban.
Legalább a szurkolók rendesek voltak, egyik alkalommal még a nevét is skandálták.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.11. 22:50:23

Kinyomtam az uccsó 3 percet. Mit csináltak vele?
Xavinho
Capitá del Barça

2008.05.11. 19:32:35

Én sajnálom,hogy elmegy,de az biztos,hogy a csapatnak szüksége van a megújulásra és ezt elsősorban az edzővel kell kezdeni.
Franky ott cseszte el,hogy nem volt képes a 4-3-3-ról váltani,mindig ezt a felállást erőltette és mióta Henk elment a csapat taktikailag mindig alulmaradt a nevesebb ellenfelekkel szemben (tavaly a Chelsea-t nem tudtuk legyőzni, és kiestünk a Pool-lal szemben, idén pedig a MU győzött le, a realt pedig se tavaly se idén nem tudtuk legyőzni) és nem is nyertünk semmit.Ezen felül Ronaldinho elzüllését is legalább 40%-ban Frank felfogásának köszönhetjük,mert nem Dinnye az egyetlen bulizós sztár a világon és máshol mégis megoldják az ilyet.És a legnagyobb hiba Frank pályafutása alatt: OLEGUER!!!!!!!!!(tulajdonképpen,ha Oli nem játszik tavaly a real elleni hazai bajnokin és nem állíttatja ki magát,akkor meglett vna a meccs- m egyértelműen dominált a Barca- és a bajnokság is... :D
Ezek ellenére azért nekem Rijkaard szimpatikus egyéniség,mert soha nem volt hangos tőle a média, nem tartotta magát a csapat legfontosabb tagjának és mindig a játékosai oldalán állt(néha túlzottan is)
Viszlát, Frank!

És még hozzátéve az előzőekben mondottakhoz:
Frank munkájának eredménye:

http://www.youtube.com/watch?v=W5r1npU3 ... re=related
ezt a videot sztem minden barcásnak látnia kell

SZERKESZT gomb!
S.
Benga
Entrenador del Barça

2008.05.11. 18:50:22

barcelinho_5 írta:Egyébként nekem hetekig rémálmaim voltak, amikor elterjedt hogy Kisteleki holland edzőt akar:) Nahmondom kirúgják szegény Frankyt és idejön hozzánk, akkor agyérgörcsöt kapok :D
Nem jött volna ide. Amúgy pedig örültem volna neki. Akárhogy is nézzük egy motivált csapattal két bajnoki cím és egy Bl trófea. Mindenképpen eredményes 5 év. Annak fényében, hogy a csúcson le is akart köszönni, bár utólag mindegy pedig még szebb.
Amondó vagyok, hogy a magyar válogatott igazán jól járt volna vele. Jobban mint Ervin Koemannal még a tesójának is jobban örültem volna. De megvárom a Dánia elleni meccset.
Lezárt