Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.08.30. 18:02:44

Gauchomester írta:
cantera írta:itt van Capello 10 évvel ezelőtti Madridja, azért voltak gólok bőven :)
jaja, főleg a 42. meccsen :twisted: :lol:
42 meccsből 21en nem esett több két gólnál.. Oké, h voltak 6-0ás meccsek ilyenek, de hát ez akkor is.. :lol: :lol:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.30. 17:45:24

Az tény,hogy a vége felé Perez már rossz írányba vitte el a Madridot,és szinte utasította az edzőt,hogy kiket akar látni a pályán,de az is biztos,hogy betartotta az igéreteit :arrow: nem csinált segget a szájából!

Calderon-nak nem egy jó bemutatkozás... :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.08.30. 16:24:45

azt aláírom, h a semmivel, v legalábbis semminek tűnő igéretekkel nem nagyon lehet nyerni, viszont madridban az elmúlt hat évben nem ehhez voltak hozzászokva. menj oda és meséld el azoknak a gyerekeknek, akik végignézték, h perez bemondta zidane-t - hozta is, figot - detto, ronaldot - szintén, és ráadásnak bekemet és owent, szal meséld el azoknak, akiknek ilyen volt az uccsó hat évük, h tulajdonképpen csak vicceltél, és csak azért mondtál akkorákat, mert választásokat akartál nyerni. sztem még most is kergetnének a kiegyenesített kaszáikkal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
cibuu
Barça B

2006.08.30. 15:27:53

sztem calderón nem túl hiteles [auto_cenzúra].
sztem ez nem erről szól,ahhoz hogy valaki megnyerjen egy választást,hazudni kell,igy van ez itthon(mszp)vagy külföldön,vagy a fociba vagy bárhol,és sztem baromi hülyék azok a madridisták akik csak azért szavaztak calderonra mert hozza kakát,ugyanis ilyen nincs hogy valaki tuti hozza,bármi közbejöht...közbe is jött..
és most ezek a madridisták fügyültek a mecsceken..akik bevették a sok maszlagot.és sztem könnyebb helyzetben van a Madrid mint tavaly,hisz lehet hogy most megy a szidás,de amint összeáll a Real,és kezdi nyerni majd a mecseket(amihez sztem kell 2 hónap)akkor meg fog szünni az útálat.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2006.08.30. 14:54:36

„Két kiváló kapusunk van: Illgner és Diego" - jelentette ki a Real Madrid edzője, Fabio Capello a szezon előtti sajtótájékoztatón. A kínos malőrt, melyért azonnal elnézést kért a mester, kínos döntetlen követte a Villarreal ellen."

:lol: :lol: :lol:
Subinho
Director del Fútbol

2006.08.30. 13:08:23

én is azt mondom, mindenki megvehető... annak idején az istenként tisztelt Rivaldot is elkergették, mert jött egy új (régi)edző...
nem tudhatjuk, hogy reikard nem megy-e jövőre a milanba és nem jön-e hozzánk vki más...Ronaldinho meg megy reikard után...
persze soha ne legyen így, de volt már példa a történelemben ilyenre...
és persze Figo is elment, pedig ő VOLT Rivaldo után a 2. számú isten...
szóval én azon sem lepődnék meg, ha jövőre nem roni, vagy messi lenne a klubbok célpontja, hanem reikard, mert ő talán vihetne 1-2 sztárt ebből a gárdából...
Léfe
Entrenador del Barça

2006.08.30. 11:17:17

Remélem Ronni sokáig még nálunk lesz, de illuziók ne legyenek. Mindeki eladható. Hát épp a Barca adta el a fiatal Ronaldot., Maradonnát, Romáriót.
De eldták Zidane-t, Bakhemet, Sevet stb. Ilyen az élet. Persze a szurkolok morognak, de nem ez számit. Sajnos.
Fecó
Gauchomester
Entrenador del Barça

2006.08.30. 11:13:56

cantera írta:itt van Capello 10 évvel ezelőtti Madridja, azért voltak gólok bőven :)
jaja, főleg a 42. meccsen :twisted: :lol:
cantera
Madridista

2006.08.30. 10:32:19

Subinho írta:"Ez a Madrid sok meccset fog 1:0-ra nyerni, vagy 0:0 eredménnyel zárni, mert a trénere koncepciójában első helyen áll a védekezés, és csak utána jön a győzelem, de mindenekelőtt és mindig a védekezés a fontos. Capello ilyen és nem fog megváltozni. Amikor itt volt, ugyanezt csinálta, mindig 1 : 0-ra nyert de semmi több" - mutatott rá.

"Ilyen az olasz mentalitás, amelyben a cél az, hogy a csapat ne kapjon gólt. Természetesen a végén mindig a győztesnek van igaza, habár azt hiszem, ezúttal Capellónak nagyon nehéz lesz olasz módra játszania itt Spanyolországban."

No comment... 8)
itt van Capello 10 évvel ezelőtti Madridja, azért voltak gólok bőven :)
Boixos
Llegenda del Barça

2006.08.30. 08:37:14

sztem calderón nem túl hiteles [auto_cenzúra]. igaz, h a nép előtt általában azzal lehet eredményt elérni (hála pereznek), ha lehetőleg minél nagyobb zsugásokat ígérgetnek a jelöltek. calderón belement ebbe a bugiba és nem igazán jött neki össze a dolog... ezekkel a nevekkel kampányolt: Kaká, Robben, Fabregas és Chivu (ő ugyan kérdőjelesen, bár emlékszem, h őt órákon belül ígérte, lassan két hónappal ezelőtt. azóta madridban megállt az idő.)
viszont a perezi galaktikus-éra óta a nagy klubok többszörösen bebiztosítják a legfontosabb zsugásaikat, akik jóformán mozdíthatatlanok. és ezt is pereznek köszönhetik szurkolók. ha nem dőlnek meg a púposok, most sem capello, sem cannavaro, sem a pina nem lenne a madridnál, ez asszem egyértelmű. összeszedték még diarrát (aki a legjobb igazolásuk eddig) és a vant, aki sztem attól függetlenül, h minden előmeccsen beköszönt, nem 1000 %, h ezt a tétmeccseken is hozni tudja, bár a közelmúltja (az 1-2 évvel ezelőtti teljesítménye) és a képességei alapján vastagon benne van a pakliban az esetleges jó teljesítmény is. most már ilyen nevetséges zebinákat és 97 éves ayalákat kergetnek...
visszatérve az elnökre, neki azért az sem mindegy, h olyan ellenzéke van a klubon belül, mint az állat, akik csak arra várnak, h valamilyen kudarc esetén ott haraphassák ketté az ügyvéd urat, ahol a legvastagabb. elég durva az a szitu, amikor egy játékos bemutatásánál - némely bukott elnökjelölt által felspannolt -, ezrek anyázzák az elnököt, nekik nem biztos, h ki tudják szúrni a szemüket a bernabeu-kupa jellegű sörmeccsekkel. sztem ez a környezet sem túl nagy segítség a nyugodt munkához. összefoglalva, most semmivel sincs könnyebb helyzetben a madrid, mint tavaly, sőt, talán még keményebb szitu. kérdés, h mi tudunk-e élni az ebből fakadó lehetőségekkel. bízom benne, h igen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2006.08.30. 08:15:20

Tacchinardi, a Villarreal olasz középpályása, volt Juve-játékos interjúja az AS-ban:

"Spanyolországban az emberek mindig igazi futballt akarnak látni, azt, hogy a csapat a győzelemért lép pályára és ezt jó játékkal éri el"

Alessio Tacchinardi, a Villarreal olasz középpályása úgy nyilatkozott, hogy honfitársa, Fabio Capello, a Real Madrid edzője túlságosan a védelemre összpontosít, ami szerinte nem fogja elnyerni a szurkolók tetszését, mivel véleménye szerint Spanyolországban az emberek a látványos, jó focit szeretik.

"Capellónak ez a stílusa, nekem nem tetszik. Lehet, hogy "született győztes", de egy sztárokkal teli csapattal nagyon könnyű győzni. Most majd meglátjuk, hogy mit csinál ezzel a Madriddal. Láttam, hogyan játszik most a Real, és nagyon rosszul csinálja."

"Szerintem nem igazán minőségi, amit csinál, de ő mindig is így játszott. Itt azonban téved, ha ezt teszi, mert Spanyolországban az ilyen játék nem tetszik az embereknek. Spanyolországban az emberek mindig igazi futballt akarnak látni, azt, hogy a csapat a győzelemért lépjen pályára és ezt jó játékkal érje el" - tette hozzá.

Véleménye szerint nagy a valószínűsége, hogy a Real Madrid sok meccset fog megnyerni minimális gólkülönbséggel vagy 0:0-ával, ugyanúgy, ahogyan azt tíz évvel ezelőtt is tette, az olasz edző előző Madridban töltött időszaka alatt.

"Ez a Madrid sok meccset fog 1:0-ra nyerni, vagy 0:0 eredménnyel zárni, mert a trénere koncepciójában első helyen áll a védekezés, és csak utána jön a győzelem, de mindenekelőtt és mindig a védekezés a fontos. Capello ilyen és nem fog megváltozni. Amikor itt volt, ugyanezt csinálta, mindig 1 : 0-ra nyert de semmi több" - mutatott rá.

"Ilyen az olasz mentalitás, amelyben a cél az, hogy a csapat ne kapjon gólt. Természetesen a végén mindig a győztesnek van igaza, habár azt hiszem, ezúttal Capellónak nagyon nehéz lesz olasz módra játszania itt Spanyolországban."

No comment... 8)
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.30. 01:47:14

Enrique!Nagyon sok oks gondolat van abban, amit írtál és sokról nekem is jutottak eszembe dolgok, illetve, nem is újjak, hanem inkább kiegészítések a gondolataidhoz, haladjunk szépen sorba:

A madridnál tényleg a győzelmi kényszer lehetet a fő oka a sok fejhullásnak, amíg - ahogy írtad is - senki sem bízott túl jó szereplésben senki sem várt bajnoki címet, vagy hasonlókat, gondolom sokak úgy tekinttettek, Laport megválasztás után az első néhány évre, hogy az biztos a talpraállás és a csapat építés kezdeti szakasza lesz, ez sikerült is, sőt...Immáron nincs szó anyagi csődről és a világ egyik legjobb csapata a Barca.

Csapatépítési koncepció:
Elnök választás :arrow: ígéretek és csak olyanokat lehet beígérni, akikkel választást lehet nyerni, azaz a sztárokkal.
A Real gondban van, hiszen nincs oylan játékos a picon, akire egy csapatot lehetne építeni, mint Ronaldinho volt, anno (van Kaka', de őt képtelenség megszerezni, pedig, ő iylen játékos), és nagyon nehéz úgy csapatot csinálni, ha nincs meg egy igazi vezér, mert mindig kell egy olyannak lenni, minden csapatban.Calderon elindult a jó irányba, de a szurkolóknak, akik sikerekre vágynak nem lehet azt mondani, hogy bocsi várjatok még 2-3 évet (itt lehetett azt csinálni, mert - rossz ezt mondani - de már kezdtek beletörődni a szurkolók a sikeretelnségbe, jó ez nem teljesen igaz így, de tudták, hogy egycsapásra nem lesz világverő csapat, és ami a fontosabb, ezt el is fogadták!) ezért kellett olyan játékosokat igazolni, akik sikrkovácsok is lehetnének, de nem lesznek, éppen azért amit írtál, mert ők már nagyban túlvannak pályájuk csúcsán, és mondjuk külön külön hasznos tagjaik lehetnének egy jól működő gépezetben, de nem hiszem, hogy arra képesek lennének, hoyg elinditsák a szekeret (bezzeg a mi fiataljaink, haraptak rendesen).És ezért van baj Madridban, ha nincs eredmény új edző és vezetőség kell, nekik viszont idő kéne egy sikeres csapat összehozására, a szurkolók viszont türelmetlenek (ezt meg lehet érteni, elvégre mégiscsak a világ legeredményesebb klubja a Madrid!), így nincs idő, ezért nem lesz eredmény sem, ami ismét fejvesztéshez vezet és ezzel be is zárul a kör.Calderón talán képes lehet arra, hogy felrázza a csapatot, és egy sikerre éhes csapatot hozzon össze a közeljövőben, de ahhoz az kell, hogy a mostani játékosok is harapjanak és akarjanak még sikereket elérni, legyenek motiváltak, mert ha most az elején nem lesznek olyanok az eredmények, mint amiket a szurkolók elvárnak(sima továbbjutás a Bl-ből a spanyol liga top csapatai között lenni), akkor könnyen előfordulhat, hogy minden kezdődik előről és akkor ki tudja mikor áll meg ez a folyamat???
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.08.30. 01:11:17

Egy óriási különbség akad a 2003-ban átvett Barça és a most Capello irányította Real között, ami szerintem fontos lehet a jövőre nézve.

Mégpedig, pontosan a győzelmi kényszer, amibe egymást hajszolják a vezetők, edzők, szurkolók egyaránt Madridban. Itt nem volt ez 2003 után. Persze, mindenki reménykedett egy szép eredményben, de senki nem várta azt, hogy 5 kupa nélküli idény után, hipp-hopp, világverő csapat legyen a holland keze alatt. A túloldalon viszont ez a helyzet, s tartok tőle, hogy nem vezet jóra, hogy Madridban ilyen türelmetlen mindenki...

Szépen lassan, 1-2 év alatt tökéletesen ki lehetett volna alakítani a jövőbeli sikeres RM magját, ahogy Laportáék tették 2003 és 2004 nyarán. Volt egy VV-nk, akiben rendületlenül bíztak, egy Puyol és egy Xavi, majd jött Roni, Eto'o és Deco, akikre lehet építeni. Az alap kész, jöhet egy újabb szint. ...

Ellenben bármekkora játékos is például Emerson, avagy Nistelrooy és Cannavaro, egyszerűen a koruk miatt nem lehet rájuk építeni, s emiatt, valamint a kiöregedés (Raúl, Ronaldo, stbstb) miatt 2-3 éven belül ismét muszáj lesz nagybevásárlást tartani. Persze, néha becsúszik egy-egy okosabb igazolás is, pl. Ramos, Robinho, vagy most Diarra, mert velül lehet hosszabb távon is számolni, de a tendencia még mindig afelé hajlik, hogy nincs még meg az igazi koncepció, merre is kéne menni.

Dióhéjban most csak ennyi jutott eszembe. :)
Sanyialó
Barça C

2006.08.30. 00:55:25

Dinho nem megy sehová, az Laporta fejébe kerülne, szerintem élve nyúznák meg! Ez nem magyar foci, ahol tojnak a drukkerekre.
Szerintem a reálnak is jobb lenne ha végre hagyná dolgozni Fabio bácsit, ahogy a BARCA csinálta szépen apránként összeraktak egy bomba csapatot, viszont ebben az évben sikereket kell elérnünk mert nagyon nehéz lesz jövőre egybe tartani ezt a csapatot.
Élni vagy Égni!
gabó
Barça B

2006.08.30. 00:07:13

Remélem Kaka nem megy a Realba, mert abban szerintem mindenki biztos, hogy Dinho nem megy a Milanba. Ha más nem, talán az elriasztja majd a Milant, hogy 150 millió euró a kivásárlási ára Dinhonak.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.08.29. 23:50:15

"Újra megnyernének mindent"??? :lol:
Amig a jelenlegi keretünk magját együtt tartjuk,addig nem terem nekik semmi.
Bárkit is igazoljanak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2006.08.29. 22:32:01

na ne már h jutott ilyen az eszükbe?? Saviola a realba?? ujra megnyernének mindent.... persze csakha jáccana ( erős túlzással )
akkor is , a realnak 60 milláért adnám!! :twisted: 8)
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 22:17:05

Egye fene, kanyarodjunk vissza.

Létezik, hogy Saviolát odaadnák a realnak?
Nehogymár. Egyébként sztem ő nem akar oda menni.
csak sokadik csatár lenne, pedig sokkal jobb Raulnál, daginál, és cassanonál. Jó lenne, ha maradna, és bebizonyítaná, hogy befér a csapatba.

vki meg tudná mondani, h mi az ő igazi posztja? (Esetleg Gyula helyett)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Charlie
Öreg Harcos

2006.08.29. 21:48:29

Egymás baxogatását akár be is fejezhetnénk! Topik témájához kanyarodjunk vissza.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Andris
Adminisztrátor

2006.08.29. 21:44:43

matthaus írta:Még mielőtt megköveznétek, elárulom az összes nagyeszűnek akik megpróbáltak kiosztani h ezt:

NEMÉN írtam csak belinkeltem a barcelonás-index fórumról...szval NEM a madridistán olvastam, és NEM gondolom énsem komolyan ezt a "hírt"!Megintcsak azt mondom h lelehet állni...
de egyébknét a hozzászólás végére oda is van írva h FORRÁS! nem az én agyam szüleménye....
na te nagyeszű: van egy remek gomb a hsz szerkesztő részben. a hasonló problémák kiküszöbölésére használják

így néz ki:
nagyeszű
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2006.08.29. 21:19:36

Lehet, hogy a háttérben egy Dinho->Milán, Kaka->Margit zajlik.
na itt van a forrás :)

Erre van egy magyar mondás: "Álmodik a nyomor." Azt hiszem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként lehet álmodni, még vagy két napig...... Aztán "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz megint felébredni madridista... :wink:
VISCA EL BARCA!
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.08.29. 21:13:00

Igen, tuti, mr. Hamiltonnak még a szintén brazik PSG-s Paulo Cesar az ügyfele! Roberto-nak csak az öccse!!
Asys
Entrenador del Barça

2006.08.29. 21:11:22

sub_bass írta:Bocsi de Oliveira ügynöke egy bizonyos Bernard Hamilton!!! Roberto csak Ronaldinho ügynöke
Ez fura én is úgy tudtam ahogy matthaus Ez tuti??? :idea:
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.08.29. 21:08:54

Bocsi de Oliveira ügynöke egy bizonyos Bernard Hamilton!!! Roberto csak Ronaldinho ügynöke
matthaus
Barça B

2006.08.29. 21:02:51

Még mielőtt megköveznétek, elárulom az összes nagyeszűnek akik megpróbáltak kiosztani h ezt:

'Az a baj, hogy a Milán rámászott Oliveirára, akinek az ügynöke Ronaldinho bátyja, szóval a csatár terelés is lehet.
Aztán Dinho lesérül, és ....

NEMÉN írtam csak belinkeltem a barcelonás-index fórumról...szval NEM a madridistán olvastam, és NEM gondolom énsem komolyan ezt a "hírt"!Megintcsak azt mondom h lelehet állni...
de egyébknét a hozzászólás végére oda is van írva h FORRÁS! nem az én agyam szüleménye....

kíváncsi voltam h estleg lehete vmi hitlelessége ennek a mialn vs, ronaldinho sztorinak mert úgy gondolotam h talán ti jobban tudjátok az összes barcelonás hírt...
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
Lezárt