Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
42 meccsből 21en nem esett több két gólnál.. Oké, h voltak 6-0ás meccsek ilyenek, de hát ez akkor is..Gauchomester írta:jaja, főleg a 42. meccsencantera írta:itt van Capello 10 évvel ezelőtti Madridja, azért voltak gólok bőven![]()
sztem ez nem erről szól,ahhoz hogy valaki megnyerjen egy választást,hazudni kell,igy van ez itthon(mszp)vagy külföldön,vagy a fociba vagy bárhol,és sztem baromi hülyék azok a madridisták akik csak azért szavaztak calderonra mert hozza kakát,ugyanis ilyen nincs hogy valaki tuti hozza,bármi közbejöht...közbe is jött..sztem calderón nem túl hiteles [auto_cenzúra].
jaja, főleg a 42. meccsencantera írta:itt van Capello 10 évvel ezelőtti Madridja, azért voltak gólok bőven
itt van Capello 10 évvel ezelőtti Madridja, azért voltak gólok bővenSubinho írta:"Ez a Madrid sok meccset fog 1:0-ra nyerni, vagy 0:0 eredménnyel zárni, mert a trénere koncepciójában első helyen áll a védekezés, és csak utána jön a győzelem, de mindenekelőtt és mindig a védekezés a fontos. Capello ilyen és nem fog megváltozni. Amikor itt volt, ugyanezt csinálta, mindig 1 : 0-ra nyert de semmi több" - mutatott rá.
"Ilyen az olasz mentalitás, amelyben a cél az, hogy a csapat ne kapjon gólt. Természetesen a végén mindig a győztesnek van igaza, habár azt hiszem, ezúttal Capellónak nagyon nehéz lesz olasz módra játszania itt Spanyolországban."
No comment...
na te nagyeszű: van egy remek gomb a hsz szerkesztő részben. a hasonló problémák kiküszöbölésére használjákmatthaus írta:Még mielőtt megköveznétek, elárulom az összes nagyeszűnek akik megpróbáltak kiosztani h ezt:
NEMÉN írtam csak belinkeltem a barcelonás-index fórumról...szval NEM a madridistán olvastam, és NEM gondolom énsem komolyan ezt a "hírt"!Megintcsak azt mondom h lelehet állni...
de egyébknét a hozzászólás végére oda is van írva h FORRÁS! nem az én agyam szüleménye....
nagyeszű
Lehet, hogy a háttérben egy Dinho->Milán, Kaka->Margit zajlik.
na itt van a forrás
Ez fura én is úgy tudtam ahogy matthaus Ez tuti???sub_bass írta:Bocsi de Oliveira ügynöke egy bizonyos Bernard Hamilton!!! Roberto csak Ronaldinho ügynöke