Mihu írta:Én tegnap előtt vettem a NyírPlázában az adidas boltban. Ott mikor elővette a csaj a jegyeket, akkor úgy tűnt hogy van még jópár. És a szon.hu-n is azt írják, hogy van még jegy a meccsre. Megmondom őszintén, hogy kezdenek szertefoszlani az álmaim a teltházas meccsről.
Egyébként szerintem az ilyen helyeken mint boltok, stb, azért nem lehet már kapni jegyet, mert amit oda kiküldtek, már elfogytak. A klubirodán meg a stadion jegypénztárában tuti hogy lehet még jegyet kapni. Bár elég nagy a valószinűsége annak, hogy jegyek már csak az új tribünre lesznek. Nemrég olvastam a szpari.hu-n, hogy most már oda is lehet kapni jegyet. Pedig arról volt szó, hogy az a tribünre csak Debrecenben lehet jegyet venni, ott a debreceni nézők fognak ülni. Gondolom nem volt meg a kellő érdeklődés a meccs iránt, így kiárusítják a megmaradt jegyeket Nyiregyen. Csak egy baj van a jeggyel...3500 ft...azért egy EL selejtezőért én ezt eléggé sokallom.
ETO - Dinamo meccsre 2500, és jó az azelőtt játszódó futsal selejtezőre, valamint a vasárnapi ETO - MTK-ra. Mondjuk ahogy olvastam, tegnap délután 2ig csak 3000en vettek jegyet, lehet sokan berosáltak a Bad Blue Boystól. Én azért bízok a magyar rendőrségben, és ott leszek a meccsen