Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2500 volt a jegy? Nekem is rémlett egy ilyen összeg, bele is akartam írni összehasonlításként a hsz-embe, de nem voltam benne biztos, így inkább kihagytam, nehogy vmi nagy marhaságot írjak. Mert volt eszemben 7500-as jegyár is.Valbali írta:
3500 Ft tényleg marha sok, ha azt vesszük, hogy én tavaly 2500-ért voltam a Liverpool ellen.
Azért a szuperkupa odavágón a sporttv is hozta a szintet: csávó megjegyzi h fura h Thiagot a pályán látja, mert elvileg nincs a kezdőben (arról ne is beszéljünk h Maxwellt és Bojant folyton keverte)Zolinho1 írta:Digisport stúdióba nagyon képbe vannak a srácok. Épp azt találgatta az egyik hogy vajon Özil pályára fog e lépni a Brémában.
Miért, tavaly megvolt az 50%?FtcSikiHun írta:Apukám azt mondta, hogy valami olyasmit olvasott, hogy a BL-T ÉS EL-T annak a csatornának kell adni, amelyik az ország 50%ában megtalálható. De mivel a digi csak az ország 20%ban van, ezért most megy a veszekedés, hogy lehet más fogja adni a BL-T ÉS EL-T
3500 Ft tényleg marha sok, ha azt vesszük, hogy én tavaly 2500-ért voltam a Liverpool ellen.Mihu írta:Én tegnap előtt vettem a NyírPlázában az adidas boltban. Ott mikor elővette a csaj a jegyeket, akkor úgy tűnt hogy van még jópár. És a szon.hu-n is azt írják, hogy van még jegy a meccsre. Megmondom őszintén, hogy kezdenek szertefoszlani az álmaim a teltházas meccsről.
Egyébként szerintem az ilyen helyeken mint boltok, stb, azért nem lehet már kapni jegyet, mert amit oda kiküldtek, már elfogytak. A klubirodán meg a stadion jegypénztárában tuti hogy lehet még jegyet kapni. Bár elég nagy a valószinűsége annak, hogy jegyek már csak az új tribünre lesznek. Nemrég olvastam a szpari.hu-n, hogy most már oda is lehet kapni jegyet. Pedig arról volt szó, hogy az a tribünre csak Debrecenben lehet jegyet venni, ott a debreceni nézők fognak ülni. Gondolom nem volt meg a kellő érdeklődés a meccs iránt, így kiárusítják a megmaradt jegyeket Nyiregyen. Csak egy baj van a jeggyel...3500 ft...azért egy EL selejtezőért én ezt eléggé sokallom.
ETO - Dinamo meccsre 2500, és jó az azelőtt játszódó futsal selejtezőre, valamint a vasárnapi ETO - MTK-ra. Mondjuk ahogy olvastam, tegnap délután 2ig csak 3000en vettek jegyet, lehet sokan berosáltak a Bad Blue Boystól. Én azért bízok a magyar rendőrségben, és ott leszek a meccsenMihu írta:Én tegnap előtt vettem a NyírPlázában az adidas boltban. Ott mikor elővette a csaj a jegyeket, akkor úgy tűnt hogy van még jópár. És a szon.hu-n is azt írják, hogy van még jegy a meccsre. Megmondom őszintén, hogy kezdenek szertefoszlani az álmaim a teltházas meccsről.
Egyébként szerintem az ilyen helyeken mint boltok, stb, azért nem lehet már kapni jegyet, mert amit oda kiküldtek, már elfogytak. A klubirodán meg a stadion jegypénztárában tuti hogy lehet még jegyet kapni. Bár elég nagy a valószinűsége annak, hogy jegyek már csak az új tribünre lesznek. Nemrég olvastam a szpari.hu-n, hogy most már oda is lehet kapni jegyet. Pedig arról volt szó, hogy az a tribünre csak Debrecenben lehet jegyet venni, ott a debreceni nézők fognak ülni. Gondolom nem volt meg a kellő érdeklődés a meccs iránt, így kiárusítják a megmaradt jegyeket Nyiregyen. Csak egy baj van a jeggyel...3500 ft...azért egy EL selejtezőért én ezt eléggé sokallom.
Remélem telt ház lesz, és a debreceniek a saját csapatukkal fognak foglalkozni. Akkor egész jó kis hangulat lesz a meccsen. Álítólag motozás meg ilyesmi is lesz a meccs előtt. Hát aki jön még annak jó szurkolást így előre is !vargaakos írta:Egy ismerősöm ma este fog naményba menni. Remélem még 3 jegy lesz.. Nekem is azt mondták gyarmaton hogy már csak nyíregyen kapni. Ma este muszáj lesz vmit szervezni.
Köszi a választ!
Én vásárosnaményi vagyok, itt is lehetett jegyet kapni. De már itt is nagyon kevés volt tegnap talán 4-5 db. Álítólag nyíregyen, gyarmaton és szalkán sem lehet már kapni jegyet. tuti sokat fel is vásároltak, de azok már nem lesznek olcsók.vargaakos írta:Megy!robertfcb írta:Jön holnap után valaki a Debrecen - Litex meccsre?![]()
Szerintetek a helyszínen lehet majd még jegyet kapni? (próbálok beszerezni de a környéken már nagyon nincs)
BolondLionel85 írta:Hát ott van Oleguer.ozsimiki írta:YEEEEEEEH!
Vezet az Ajax!Hú de szerettem a Kluivert,Overmars, De Boer ikrek, Van Der Saar és a többi fémjelezte csapatot anno...kellene még egy olyan garnitúra már Amszterdamban.
Katalán garnitúra. Erről jut eszembe, Gabrival mi van?
Ha nyernek a hollandok, iszom egy ilyet:
![]()
![]()
![]()
![]()
Megy!robertfcb írta:Jön holnap után valaki a Debrecen - Litex meccsre?
na vajon ki csúsztatott szerencsétlen módon a saját kapuja irányába hátra?levproff írta:Ájjájj!
1-1!![]()
![]()
Oleguer..
Hát ott van Oleguer.ozsimiki írta:YEEEEEEEH!
Vezet az Ajax!Hú de szerettem a Kluivert,Overmars, De Boer ikrek, Van Der Saar és a többi fémjelezte csapatot anno...kellene még egy olyan garnitúra már Amszterdamban.