Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.23. 16:28:19

Kaka10 írta:Hol lehet megnézni hogy egy játékos hány gólt rúgott meg hány meccsen játszot stb???iváncsi vagyok erre a máluda gyerekre mer egyre többet hallani felőle!!
Használd a wikipédiát ilyen célokra, én azt tanácsolom. :wink:

Itt van Malouda adatlapja:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Florent_Malouda
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Kaka10
Jugador del Barça

2008.05.23. 16:23:01

Hol lehet megnézni hogy egy játékos hány gólt rúgott meg hány meccsen játszot stb???iváncsi vagyok erre a máluda gyerekre mer egyre többet hallani felőle!!
tomatae
Barça C

2008.05.23. 16:21:35

fUtBoLiStA írta:Sztem rendbe van Laportáék igazolási politikája. Real számomra azért is egy unszimpatikus csapat mert állandóan csak a nagy neveket kergetik. Nincs is saját nevelésű játékosuk ha azt vesszük, kinézik valamelyik aktuális sztárt aztán már megy is a pénz értük. És akkor ott van nekik egy rakat játékosuk akiknek a fele aztán 1 év után tovább áll, így pedig nem lehet csapatot építeni. Semmi koncepció nics az ő játékos igazolási politikájukban, mondhatni céltalan. :!:
Fáj az igazság, de azért bajnoki címre mégis futja ebből a gyenge játékospolitikából...
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 16:09:37

Sztem rendbe van Laportáék igazolási politikája. Real számomra azért is egy unszimpatikus csapat mert állandóan csak a nagy neveket kergetik. Nincs is saját nevelésű játékosuk ha azt vesszük, kinézik valamelyik aktuális sztárt aztán már megy is a pénz értük. És akkor ott van nekik egy rakat játékosuk akiknek a fele aztán 1 év után tovább áll, így pedig nem lehet csapatot építeni. Semmi koncepció nics az ő játékos igazolási politikájukban, mondhatni céltalan. :!:
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.23. 15:55:23

Szerintem összességében amióta Laporta az elnök, nem rossz az igazolási politika. A vezetőség arra játszik, hogy kivár és kevesebb pénzért hoz el játékosokat, azok viszont csak ide akarnak jönni. Így volt ez Ronaldinhoval is, Rossel keze ugyan benne volt, de a Manchester akkor többet is lerakott neki, mégis idejött.

Ez szimpatikus a vezetőségben számomra. Tavaly Chivu is hisztizett, nem is hoztuk el. Szerintem ez van idén is. A játékosokat, akiket nagy alkudozás után megveszünk, érdekelje a klub, hivatásnak és küldetésnek érezzék, hogy barca-mezben játszanak. Ezzel a politikával súlyos milliókat lehet spórolni. Pont példa erre Robben a Madridnál, le lett rakva egy valag pénz, Mourinho elengedte, igaza volt. Ahhoz képest viszont annyira nem jött be. Ha hosszú alkudozás után leigazoljuk Alvest, akkor elhiheti mindenki, hogy be fog válni és pokoli nagy fogás lesz. Nem hiába adott volna érte 38 milliót tavaly Mourinho.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.23. 15:48:18

És pár év múlva mi is majd ilyen Pepe kaliberű embereket veszünk 30 millióért... mert kb. ennyit ér el a Real azzal, hogy megad mindenkiért egy rakat pénzt. Robben is jött 36 millióért. :!: A Barca meg majd fizet, ha kell. De olyan nincs, hogy mondanak egy árat, mi meg egyből utaljuk a pénzt, mert évek múlva már csúnyán kihasználják ezt.
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.23. 15:13:22

Hé én nem azt mondtam hogy az aktuális aranylabdást vegyük meg...Csak annyi hogy a jó játékosért igenis tejelni kell...És ha esetleg 25misi az ára akkor ne 22,5ér könyörögni...Mer akkor könnyen lecsúszhatunk róluk...

A tavalyi igazolásokkal nincs bajom...Csak azt mondtam hogy tavaly se csillagászati összeget költöttünk akkor idén miért nem lehet megadni ezeket a kis eltéréseket...

Ezért neveztem nem rátermettnek a vezetést és ezt nem értem...
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.23. 15:02:07

Balotelli jó játékos lehet/lesz. De egyelőre kevés a Barcába... Én személy szerint L.Gonzalezt szívesen látnám a kp-n. A Madrid meg mindig minden formában lévő játékost le akar igazolni...
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
van Bommel
Capitá del Barça

2008.05.23. 14:59:17

Ha Pep a Milan rombusztaktijával akar játszani, akkor szerintem valahogy így kéne összeállni:
vv
Zambi Puyol Milito/Marquez Abidal

Toure
Dani Aves Iniesta
Messi
Titi Eto'o
és ehhez jönne csereként: Jorquera-Coloccini,Pique,Marquez,Sylvinho-Giovani,Xavi,Keita,Silva-Bojan,Huntelaar
Én Huntelaart nagyon sokra tartom, szerinte ugyanolyan gólsz**ógép lesz belőle, mint abból a lófejű madridiból. Benzemánál szerintem jobban jönne nekünk, és mivel az Ajax nem jutott a Bl-hez, el lehetne hozni. álam nagty kérdés R10, mert szivem szerint marasztalnám, de amit művelt, az alapján... Egy öltöző nem lehet demokratikus beállítottságú, de ha be tud állni a sorba, akkor szerintem itt a helye. Az orvosi teamról nem tudtok semmit, lecserélk végre őket? Egy szezont szeretnék ahol Messi és Eto'o végig játszik... :roll:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.23. 14:56:48

Ez a Balotelli, hogy jött képbe? De most komolyan? Tényleg egy 17 éves srácot akartok igazolni középcsatárnak? :lol: Ez egy vicc és akkor kérdem Bojant eladjuk, vagy ő majd a padon csücsül és figyeli, hogy a frissen igazolt vele egykorú gyerek játszik, ő meg nem. Azért gondolkodjatok el és maradjatok a realitás talaján, mielőtt ilyeneket kitaláltok. :wink:

Te jó ég, egyre kezd eldurvulni ez a topik. :cry: Mi az, hogy zsugori a vezetés és nem jól igazol? Melyik tavalyi igazolásunkkal van probléma? Ne vicceljetek már. Ez a csapat a Barca és nem a Real, vagy a Chelsea. Tavaly is jól igazoltunk, idén is jól fogunk igazolni. Ne elégedetlenkedjetek már. Még el se kezdődött az átigazolási szezon. Meg kedves nagy tudású szakértők, egy szerződtetés nem 2 nap alatt zajlik le, bármennyire is szeretnétek. A másik meg, hogy nem kell világsztárokkal teletűzdelni a csapatot, azzal már a Margit is bebukta egyszer (galaktikusok).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.23. 15:01:46-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.23. 14:56:35

És mitől lenne szimpatikus, ha a mi vezetőségünk is az aktuális világsztárra élvezkedne? :roll:
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.23. 14:54:59

Nem áll jól a szénánk...Sőt...De azért arra kíváncsi lennék hogy mi az oka annak hogy ilyen zsugori a vezetés...Merthát tavaly is csak 1 nagy név jött(nem megsértve a többi érkezőt)és ő Henry volt.Ellenben a Reál...Most meg nézegetem és már a Ronaldo is kell nekik.Talán annyiért amennyit mi összesen nem költünk el.

Kíváncsi leszek ki jön ide abból az álom 10es ből is.Na meg hogy mi lesz R10el.Lehet hogy a hátsó ajtón elmegy 15misiér...No de mind1
salas9
Entrenador del Barça

2008.05.23. 14:51:38

Balotellire visszatérve:

A La Gazzetta dello Sport információi szerint kétséges, hogy a szupertehetséges Mario Balotelli Milánóban folytatja pályafutását, hisz problémák adódtak az új szerződésével kapcsolatban. Az idén az élvonalba valósággal berobbanó 17 éves játékosnak jelenlegi kontraktusa 2010-ig szól, és „mindössze” 60 ezer eurót keres szezononként. Csak összehasonlításképpen Zlatan Ibrahimovic éves bére 9 milliót euró.

Corrado és John Balotellinek – Mario testvérei és ügynökei – egyelőre nem sikerült a számukra legelőnyösebb szerződést kicsikarni. Következő héten hétfőn és kedden újra leülnek a felek, de ha nem születik előrelépés, „Szupermárió” és menedzsmentje új csapat után néznek. Kérőkből nincs hiány, már a Manchester United és a Chelsea is jelezte, hogy hajlandó lenne milliókat áldozni a tehetségért.

NSO.hu
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2008.05.23. 14:44:12

Madridista.hu irta:

13:35 - A Real Madrid érdeklődik a River csatára, Falcao iránt. A JÁTÉKOST TÉLEN A BARCELONA MAJDNEM SZERZŐDTETTE, most a Feyenoord harcol érte a Madridon kívül. A 22 éves csatár ára körülbelül 8 millió euró, nagyon sokban hasonlít Saviolára.

1. Bocs ha már irta valaki :D
2. Én még nem hallottam erröl az emberröl :D (Csak a futsalos Falcaoról)
3. Ti mit tennétek hozzá a hirhez? Hallottatok róla? Vagy a srácról?
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.23. 14:43:34

norbert55 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34663

Itt már nincs fent Benzema ez már "reálisabb".
Samsungsport és a realitás.
10es listáról beszélnek és 9 nevet írnak. :lol: :lol: :lol:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.23. 14:41:25

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34663

Itt már nincs fent Benzema ez már "reálisabb".
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.23. 14:39:26

LPKeke írta:
bogen írta:azért nem ccikkeznek irányítóról, mert R10 vissza fog térni és idény közepére lesz olyan jó, mint mikor a Barcelona név hallatán megremegett az ellenfél lába 8)
Ez egy lehetséges opció, viszont én nem hiszek benne. Az a baj hogy a Milan nagyon keveset kívál és szerintem más csapatban nem játszana és nálunk sem. erre példa hogy nem is akart már visszatérni és az éjszakai élete is elég mozgalmas volt. Jó ez kicsit most off-os hozzászólásnak sikerült és az ő témájába kéne írnom, de ez van. Lezárult szerintem nála is egy korszak és más kell. Nem hinném hogy az említett neveken kívül más jönne szóba, ha igen akkor szerintem nagy baklövést követnek el. Ezért fura a nagy csend.

Hmm...
Ronaldinho nem irányító. Az Deco és ő megy, tehát kell valaki a helyére és az nem Roni lesz. Szóval valaki érkezik ez biztos. Csak a félreértések elkerülése véget. :wink:

Amúgy meg abban is biztosak lehettek, hogy Ronaldinho jövőre már nem minket "erősít".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.05.23. 14:41:50-kor.
salvatore
Barça B

2008.05.23. 14:36:36

gonosz írta:
salvatore írta: Meglatod,jövőre mar ugy sem fog olyan jól menni nekik,mert mindig csak cserelgetik a csapatot.
És én azért utálom őket,mert akarkit megvehetnek,mert televannak lével, és az igazolási hirekbe is majdnem mindig az ő nevüket látom.
Barca4ever.......MESSI a kiraly
Azért..ööö hogy is van ez?? Nem azért mondom, de mi is most készülünk lecserélni a fél csapatunkat...edzőstül :? ! Ha úgy értetted, hogy sűrűn cserélik a játékosaikat, abban van valami. Az meg, hogy gazdag csapat...na és? A Barca is "tele van lével". A realnak hülye átigazolási politikája van, unszimpatikusak és nem tetszik a vezetőik felfogása a játékról és a csapatukról. Az meg hogy mi lesz jövőre még majd kiderül, biztos nem fogunk már a bajnokság elején hasítani októberben, de szerintem a tavaszi fordulóra már nagyon ütőképesek leszünk.
Hiába van sok pénzel a Barca, Laporta sajnal kiadni sok pénzt jó jatékosokra és anélkül meg nehéz lesz összerakni egy ütőképes csapatot.
Minnél hamarebb meg kel szerezni a védelmet 'legalabb' es aztan meg foglalkozni a többivel
LPKeke
Jugador del Barça

2008.05.23. 14:35:38

bogen írta:azért nem ccikkeznek irányítóról, mert R10 vissza fog térni és idény közepére lesz olyan jó, mint mikor a Barcelona név hallatán megremegett az ellenfél lába 8)
Ez egy lehetséges opció, viszont én nem hiszek benne. Az a baj hogy a Milan nagyon keveset kívál és szerintem más csapatban nem játszana és nálunk sem. erre példa hogy nem is akart már visszatérni és az éjszakai élete is elég mozgalmas volt. Jó ez kicsit most off-os hozzászólásnak sikerült és az ő témájába kéne írnom, de ez van. Lezárult szerintem nála is egy korszak és más kell. Nem hinném hogy az említett neveken kívül más jönne szóba, ha igen akkor szerintem nagy baklövést követnek el. Ezért fura a nagy csend.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.23. 14:26:35

salvatore írta: Meglatod,jövőre mar ugy sem fog olyan jól menni nekik,mert mindig csak cserelgetik a csapatot.
És én azért utálom őket,mert akarkit megvehetnek,mert televannak lével, és az igazolási hirekbe is majdnem mindig az ő nevüket látom.
Barca4ever.......MESSI a kiraly
Azért..ööö hogy is van ez?? Nem azért mondom, de mi is most készülünk lecserélni a fél csapatunkat...edzőstül :? ! Ha úgy értetted, hogy sűrűn cserélik a játékosaikat, abban van valami. Az meg, hogy gazdag csapat...na és? A Barca is "tele van lével". A realnak hülye átigazolási politikája van, unszimpatikusak és nem tetszik a vezetőik felfogása a játékról és a csapatukról. Az meg hogy mi lesz jövőre még majd kiderül, biztos nem fogunk már a bajnokság elején hasítani októberben, de szerintem a tavaszi fordulóra már nagyon ütőképesek leszünk.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
bogen
Jugador del Barça

2008.05.23. 14:21:57

azért nem ccikkeznek irányítóról, mert R10 vissza fog térni és idény közepére lesz olyan jó, mint mikor a Barcelona név hallatán megremegett az ellenfél lába 8)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.23. 14:11:18

Hát, 14 millió fontért nem tudom miért nem próbálta meg leigazolni a Barca Nasri-t..., az első hetek után én nem sok bizalomkeltő dolgot látok az átigazolási politikában...
D. Alvés: addig-addig húzódik, míg jön egy Chelsea kaliberű pénztárca, s máshova kerül, vagy nagyon drágán ide (ami még nem rossz)
Materazzi: esélytelen, hogy ide jöjjön, nem is értem, miért van ennyit terítéken.
Benzema: hiába nagy tehetség..., nem hiszem, hogy ő lenne az ideális,s a Lyon még pofátlanul drágán adná
Van der Vaart, J. Moutinho, Diego: ezek az emberek végképp nem váltanák meg a világot..., s akkor vagy egy klasszis érkezne, vagy inkább a defenzívebb középpályát preferálnák, s pl. egy Mascherano-ban gondolkodnának.
Essien: hiába..., annyi pénz nincs amiért el lehetne hozni
Fabregas: nem rossz ötlet, de megvannak az okok ami miatt kizárt, másnem ha Txiki-ék lejebb adnának a hiúságból, s nem törődnének a pénzzel, jöhetne...
Huntelaar: ami tény, tény, nagyszrű csatár, de én a támadó alakzatot nem bontanám meg (a bal oldalat kivéve)
Balotelli: le merem fogadni, hogy Ribéry-vel együtt jövőre Abramovics-fiúk lesznek.
Hleb, Malouda, Berbatov: mégha a bolgárt hihetetlen jó, s hasznos játékosnak is tartom, egybe veszem a többi névvel..., említést sem érdemelnek

Ellenben Silva, Villa, Coloccini, s Keita nevének hallatán már más a helyzet.
Mindamellett azt mondom még mindig, egy kicsit elkéstek a vérfrissítéssel, s korábban kelett vna észhez kapni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.05.23. 14:17:05-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LPKeke
Jugador del Barça

2008.05.23. 14:06:37

Nem tudok mit kezdeni ezzel a tizes listával! Tényleg hiányzik az irányító és láss csodát, egy csomó igazolásról tudunk,de arról nem. Nem tudom elképzelni hogy a Barca tárgyal és senki nem tud semmit(mármint a sajtó). Az oké hogy vannak itt a fórumon jelőltek, én is jónak látom őket, de ha lenne valami akkor tudnánk róla ha más nem pletyka szinten.
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.23. 13:59:56

fly20 írta:
Már megint okos emberek a fórumon
A lényeg, hogy te vagy a legokosabb. :roll:
Drenthét tavaly itt a forumozók többsége már Barca mezben látta, aztán jött Margit és elvitte. Sokat nem játszott, de biztos kellett nektek
Drenthe óriási tehetség örülök, hogy leigazoltuk, nem tom mit vársz 20 évesen legyen satabil kezdő??? pár év még kell neki mire meghatározó playa lehet
Saviolát mindenképp meg kellett vennetek, hisz ő is alapemberré vált, fontos igazolás volt, sokat játszott, sok gólt vágott.
Saviola tök ingyen jött egyértelműen cserecsatárnak, annyit is játszott
ja és nem mintha nálatok többet játszott vna.

Pepe,Sneijder,Robben,Heinze mind alapemberek lettek szóval nem tudom mire vered a nyálad.

Nem kötekedésből írok, de ennek az okostojásnak válaszolni kellett.
8)
No, már megint egy veretes válasz. Íme a viszontválszom:

1. Nem vagyok a legokosabb, de az is biztos,h én élből nem szánalmasozok senkit, téged is csak a stílusod miatt tekintelek papucsállatkának.

2. A mai fociban szerintem a 20 év nem sok, de a válaszom: Bojan Krkic (Messi, Fabregas, stb.).

3. Saviola azért ment el, mert itt nem játszott eleget és elégedetlen volt. Azt igérte nem fog a Margóba menni, de sikerült meggyőzni. Ez minden Barca szurkolónál kiverte a biztosítékot. Ne akard már bemagyarázni, h az ilyen ügyletekben nincs benne, h odadörgölünk az ősi riválisnak. Nemtom mióta követed a rivalizálást, de az ilyen jellegű igazolásoknak külön történelme van, a véleményemet erre alpozom.

4. Pepéhez külön gratulálok, remélem lesz még sok ilyen felétek(ez sem pénz töccsintés szagú?).

:lol:

5. Miért kell lerongálni a másik csapat szurkolóinkak a fórumozását?Hm? Na kedves Fly?, ezért vagy te "szánalmas".

Érdekes engem nem motivál, h beszólongassak a ti oldalatokon, próbáld ki te is.

És azért, mert nekem sikerült a 8 általánost úgy abszolválni, h közben valamennyire megtanultam írni, még nem kell rögtön rosszul lenni, mondtam már, h van esélyed még...

:D
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.23. 13:59:48

És ez is különbség h a Real és a Chelsea veszi a tehetségeket míg a Barca neveli és alkalmazza a tehetségeket(Xavi,Iniesta,Puyol,Bojan,MESSI) csak pár név a mostaniak közül.
Lezárt