fly20 írta:Már megint okos emberek a fórumon
A lényeg, hogy te vagy a legokosabb.
Drenthét tavaly itt a forumozók többsége már Barca mezben látta, aztán jött Margit és elvitte. Sokat nem játszott, de biztos kellett nektek
Drenthe óriási tehetség örülök, hogy leigazoltuk, nem tom mit vársz 20 évesen legyen satabil kezdő??? pár év még kell neki mire meghatározó playa lehet
Saviolát mindenképp meg kellett vennetek, hisz ő is alapemberré vált, fontos igazolás volt, sokat játszott, sok gólt vágott.
Saviola tök ingyen jött egyértelműen cserecsatárnak, annyit is játszott
ja és nem mintha nálatok többet játszott vna.
Pepe,Sneijder,Robben,Heinze mind alapemberek lettek szóval nem tudom mire vered a nyálad.
Nem kötekedésből írok, de ennek az okostojásnak válaszolni kellett.

No, már megint egy veretes válasz. Íme a viszontválszom:
1. Nem vagyok a legokosabb, de az is biztos,h én élből nem szánalmasozok senkit, téged is csak a stílusod miatt tekintelek papucsállatkának.
2. A mai fociban szerintem a 20 év nem sok, de a válaszom: Bojan Krkic (Messi, Fabregas, stb.).
3. Saviola azért ment el, mert itt nem játszott eleget és elégedetlen volt. Azt igérte nem fog a Margóba menni, de sikerült meggyőzni. Ez minden Barca szurkolónál kiverte a biztosítékot. Ne akard már bemagyarázni, h az ilyen ügyletekben nincs benne, h odadörgölünk az ősi riválisnak. Nemtom mióta követed a rivalizálást, de az ilyen jellegű igazolásoknak külön történelme van, a véleményemet erre alpozom.
4. Pepéhez külön gratulálok, remélem lesz még sok ilyen felétek(ez sem pénz töccsintés szagú?).
5. Miért kell lerongálni a másik csapat szurkolóinkak a fórumozását?Hm? Na kedves Fly?, ezért vagy te "szánalmas".
Érdekes engem nem motivál, h beszólongassak a ti oldalatokon, próbáld ki te is.
És azért, mert nekem sikerült a 8 általánost úgy abszolválni, h közben valamennyire megtanultam írni, még nem kell rögtön rosszul lenni, mondtam már, h van esélyed még...