Így bizony majdhogynem egy szinten van Puyollal és Piquével. Nagyon jól játszik hihetetlen ilyen kihagyás után. Remélem marad jövőre is és elkerülik a sérülések már pályafutása végégig.Capon írta:Nem gondoltam róla, hogy sérülése után magabiztos pont lesz hátul, hibátlan meccseket hoz le gyors egymásutánban. Azt meg végkép nem gondoltam, hogy Marquez-t úgy ahogy van kiszoríthatja a csapatból.
Gabriel Milito
- kilibarca
- Capitá del Barça
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem gondoltam róla, hogy sérülése után magabiztos pont lesz hátul, hibátlan meccseket hoz le gyors egymásutánban. Azt meg végkép nem gondoltam, hogy Marquez-t úgy ahogy van kiszoríthatja a csapatból.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
reakció: az utóbbi időben észrevettem hogy ha Messi gólt lő, akkor odaszalad Militóhoz és "széjjelöleli" őt
egyfajta honfi gesztus...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bizony Milito nagyon szépen tért vissza,és nagyon úty tűnik,h tartósan jó tud lenni, megérte részéről is a türelem,és meló,meg a klub részéről is a példamutató viselkedés a játékos felé.
így tovább Gabi!
így tovább Gabi!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Milito már meccsek óta hibátlanul játszik!Magabiztos, határozott , nagyon nagyon sokat erősödtünk vele, Én személy szerint nem számítottam rá h ilyen hosszú sérülés után ilyen teljesítményt fog nyújtani, de egyszerűen ez amit csinál hátul fantasztikus kategóriába sorolandó:)!!
- albicelesteX
- A Vadász
Remélem hosszabbítunk vele!És sérülésmentesen lehozza most már az idejét!Hatalmas sportember a szememben!Respect!!!

- westerngom
- Entrenador del Barça
- ismét lehozott egy meccset hibátlanul! A mentális, emberfeletti akaraterejéről és profi hozzáállásáról nem is beszélve! Nem kérdés nálam a hosszabbítása! Amennyiben a sérülések is elkerülik min. 2 év van még a lábában ezen a szinten ill. biztos helye a csapatban! (: nálam
)
- nem kívánom Csigát bántani - megvan enélkül is a maga nyomora -, de borzalmas lehet a padról kucorogva nézni, mikor kifut az a "eltemetett" Gabi a gyepre, akinek többek között a pótlására hozták a keretbe!

- nem kívánom Csigát bántani - megvan enélkül is a maga nyomora -, de borzalmas lehet a padról kucorogva nézni, mikor kifut az a "eltemetett" Gabi a gyepre, akinek többek között a pótlására hozták a keretbe!

Inkább adtuk volna oda neki azt a 30 millát,amit CSigára kidobtunk...
Milito remek formában jött vissza, és szerintem remekül játszik. Megindulásai is voltak, jó lehet,hogy 1-2hiba becsúszott,de felépülése óta 5/5 nálam.
Gyerünk Milito!
Milito remek formában jött vissza, és szerintem remekül játszik. Megindulásai is voltak, jó lehet,hogy 1-2hiba becsúszott,de felépülése óta 5/5 nálam.
Gyerünk Milito!
-
- Director del Fútbol
Nem olyan rossz a védelem és a középpályán is jó nevek vannak,de onnan a kreativitás hiányzik. Nincs egy jól cselező és jó irányító argentin középpályás. Márpedig az azt hiszem a mai fociban nélkülözhetetlen. Persze ettől függetlenül az általad leírt csapattal is érhetnek el nagy eredményt, de mégsem olyan erős ez a keret, mint a brazil, angol, spanyol hármasé (csak a csatársor van olyan erős,)Fernando írta:Szerintem Crespo nem lesz már ott a VB-n. Bocs a kicsi offért, ellenben a védelem sem lenne olyan rossz. Erős csapatot tudnának kiállítani az argentinok.
Romero (Alkmaar),- Insúa (Liverpool), Milito (Barcelona), Samuel (Inter), Burdisso (Inter),- Mascherano (Liverpool), Cambiasso (Inter), Verón (Estudiantes),- Tévez (Man. City), Milito (Inter), Messi (Barcelona).
Kár, hogy Maradona amilyen jó játékos volt, annyira pocsék edző. lyan játékosok kapnak szóhoz, hogy az nem igaz... Nem mondok, hogy tehetségtelenek, de ilyen szinthez kevesek. Pl.: Otamendi (Vélez Sarsfield), Jonas Gutierrez (Newcastle), Clemente Rodríguez (Estudiantes), Jesús Datolo (Olympiakosz) és még sorolhatnám. Nem azt mondom, hogy nem kellenek a fiatal otthon játszó tehetségek a keretbe, de túlzásokba nem esnék. Max 1-2, de szerintem a Don-nál ez esélytelen.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem Crespo nem lesz már ott a VB-n. Bocs a kicsi offért, ellenben a védelem sem lenne olyan rossz. Erős csapatot tudnának kiállítani az argentinok.
Romero (Alkmaar),- Insúa (Liverpool), Milito (Barcelona), Samuel (Inter), Burdisso (Inter),- Mascherano (Liverpool), Cambiasso (Inter), Verón (Estudiantes),- Tévez (Man. City), Milito (Inter), Messi (Barcelona).
Kár, hogy Maradona amilyen jó játékos volt, annyira pocsék edző. lyan játékosok kapnak szóhoz, hogy az nem igaz... Nem mondok, hogy tehetségtelenek, de ilyen szinthez kevesek. Pl.: Otamendi (Vélez Sarsfield), Jonas Gutierrez (Newcastle), Clemente Rodríguez (Estudiantes), Jesús Datolo (Olympiakosz) és még sorolhatnám. Nem azt mondom, hogy nem kellenek a fiatal otthon játszó tehetségek a keretbe, de túlzásokba nem esnék. Max 1-2, de szerintem a Don-nál ez esélytelen.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
A csatársorhoz még hozzájön Milito és Higuain, akik mindketten jobbak szvsz, mint Crespo. Egyébként pedig egyetértek, szükség lenne főképp jó középpályásokra. A védelem még átcsúszna egy gyenge hármassal, de a középpálya 1-es alá. Főként, hogy még Cambiassot sem játszatja Maradona.Rewolution5 írta:Argentínának:
ON: csak csatársorja van jó (Messi, Aguero, Tevez, Crespo)
OFF: nincs se hátvédsorjuk( Milito van), nincs középpályássorjuk
- így nehéz lesz nekik
- véleményem szerint a csatársor ugyanolyan fontos, mint a hátvédsor/középpálya.
szerk.: előző hszt cáfoltam
Off: soruk van, nem sorjuk, sorja másnak van:) bocs ezt nem tudtam kihagyni, szép magyar nyelvünkért:)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Argentínának:
- így nehéz lesz nekik
- véleményem szerint a csatársor ugyanolyan fontos, mint a hátvédsor/középpálya.
- így nehéz lesz nekik

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyon jó ez a Milito-interjú. Tényleg bámulatra méltó, hogy egy ember félezer napon keresztül egy cél érdekében küzdött minden áldott nap: visszatérni a pályára. És láttuk, hogyan sikerült. Nagyon jól. Remélem ott lesz a VB-n! Iyen Demikéliszeknél 15ször jobb.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Dave87
- Capitá del Barça
Öröm az ürömben, hogy Milito kezdi visszanyerni formáját. A lestaktika ugyan nem volt az igazi hétvégén, de hát 1,5 év után nem csoda, vissza kell még szoknia.
Mindenesetre jól játszott és 1-1ben sem lehetett rá panasz.
Csak így tovább!
Mindenesetre jól játszott és 1-1ben sem lehetett rá panasz.
Csak így tovább!

-
- Entrenador del Barça
OFF:Nekem meg erdekesebb tortenem van a Barcaval kapcsolatban.Nem fogjatok elhinni engem Guddy(Chelseanal megtetszett a jateka es a stilusa) "hozott" ide,de azota mar csak a Barca letezik szamomra a fociban,nem erdekel hogy ki jatszik itt.(Mondjuk eleg jo hogy Messik meg Xavik futkaroznak ittRewolution5 írta:én a Barca játékát akkor szerettem meg mikor Milito kezdett jatszani .....nagyon birtam nezni ot ..csak aztan a MU ot elintezte ..majd masfel evet kihagyott......ezek utan meg szerencse h jott Messi aki itt tartott tovabb a Barcanal![]()

ON:Remelem jol fog teljesiteni a hetvegen,hiszen a serules elott siman Top 10 vedo volt ha nem Top 5,tehat hajra Gabi!!Azert szeretnem,hogy Puyol mellette legyen mert ugy biztosabb lesz a vedelem kozepso resze.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
én a Barca játékát akkor szerettem meg mikor Milito kezdett jatszani .....nagyon birtam nezni ot ..csak aztan a MU ot elintezte ..majd masfel evet kihagyott......ezek utan meg szerencse h jott Messi aki itt tartott tovabb a Barcanal

- Maxsteel666
- Jugador del Barça
így, hogy sérült Alves és Abidal is szerintem stabil helye lesz a kezdőben, amit nagyon remélek a szombati meccs után!
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
/Sir Bobby Robson/
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Úgy látszik minden védőnk kezdi elérni szépen lassan a csúcsformáját!
Abidal, Marquez, Maxvell.....Milito! Ami persze nem baj.
Azért nem sokan bírták volna ki ezt a hosszú időszakot sérülten. Elképesztő akaraterő és kitartás kell ehhez és ez Militoban megvan! És ez az ami a pályán is kiütközik. Csak így tovább! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- gianni
- Entrenador del Barça
Én sem hittem volna,hogy így tér vissza EBBEN a csapatban.
De az emberi tulajdonságok,a kemény munka és a hitt mindent felülmúl.
Most amúgy is nagy szükségünk van rá(ahogy mindenkire).
De az emberi tulajdonságok,a kemény munka és a hitt mindent felülmúl.
Most amúgy is nagy szükségünk van rá(ahogy mindenkire).
- harcilepke
- Jugador del Barça
Igazi vezére volt a védelemnek, hihetetlen tartást adott mindenkinek, hiba nélkül dolgozott, megdöbbentően jó vizsgázott nyomás alatt.
De nemcsak ő, az egész védelem egyben volt...
De nemcsak ő, az egész védelem egyben volt...
Csak a Barca
Ha jól emlékszem a beceneve Marsal, tegnapi teljesítménye hűen tükrözte ezt.
Ő, Maxwell és Abidal nagyon jól helytálltak tegnap. És egy olyan védősorról beszélünk, ami még nem volt. Grat a csapatnak és persze Pepnek.
Ő, Maxwell és Abidal nagyon jól helytálltak tegnap. És egy olyan védősorról beszélünk, ami még nem volt. Grat a csapatnak és persze Pepnek.

Oktatott ma. Nem gyors, de higgadt és parádésan helyezkedik. Ráadásul nagyon okos taktikai faltokat csinál sárga nélkül.
- Capon
- Llegenda del Barça
Gabi fantasztikus volt. Mikor már nagyon elhúzódott a sérülése én sem gondoltam, hogy lehet majd rá számítani, de a mai teljesítménye már már tökéletes volt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Director del Fútbol
Nagyon jó volt ma.
Bevallom, szégyellem, kételkedtem benne a hosszú sérülése után, de ma bebizonyította értékét, és a benne hívők értékét is!
Rohadt nagy crossokat adott, főleg Messit találta meg. Szépen védekezett, ütemeket érezte, ugyanezt tom leírni én is nyugodt leszek ha Puyollal ők lesznek ketten középen.
Szép volt Gabi, 1 kincs vagy!
Bevallom, szégyellem, kételkedtem benne a hosszú sérülése után, de ma bebizonyította értékét, és a benne hívők értékét is!
Rohadt nagy crossokat adott, főleg Messit találta meg. Szépen védekezett, ütemeket érezte, ugyanezt tom leírni én is nyugodt leszek ha Puyollal ők lesznek ketten középen.
Szép volt Gabi, 1 kincs vagy!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona