Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így bizony majdhogynem egy szinten van Puyollal és Piquével. Nagyon jól játszik hihetetlen ilyen kihagyás után. Remélem marad jövőre is és elkerülik a sérülések már pályafutása végégig.Capon írta:Nem gondoltam róla, hogy sérülése után magabiztos pont lesz hátul, hibátlan meccseket hoz le gyors egymásutánban. Azt meg végkép nem gondoltam, hogy Marquez-t úgy ahogy van kiszoríthatja a csapatból.
Nem olyan rossz a védelem és a középpályán is jó nevek vannak,de onnan a kreativitás hiányzik. Nincs egy jól cselező és jó irányító argentin középpályás. Márpedig az azt hiszem a mai fociban nélkülözhetetlen. Persze ettől függetlenül az általad leírt csapattal is érhetnek el nagy eredményt, de mégsem olyan erős ez a keret, mint a brazil, angol, spanyol hármasé (csak a csatársor van olyan erős,)Fernando írta:Szerintem Crespo nem lesz már ott a VB-n. Bocs a kicsi offért, ellenben a védelem sem lenne olyan rossz. Erős csapatot tudnának kiállítani az argentinok.
Romero (Alkmaar),- Insúa (Liverpool), Milito (Barcelona), Samuel (Inter), Burdisso (Inter),- Mascherano (Liverpool), Cambiasso (Inter), Verón (Estudiantes),- Tévez (Man. City), Milito (Inter), Messi (Barcelona).
Kár, hogy Maradona amilyen jó játékos volt, annyira pocsék edző. lyan játékosok kapnak szóhoz, hogy az nem igaz... Nem mondok, hogy tehetségtelenek, de ilyen szinthez kevesek. Pl.: Otamendi (Vélez Sarsfield), Jonas Gutierrez (Newcastle), Clemente Rodríguez (Estudiantes), Jesús Datolo (Olympiakosz) és még sorolhatnám. Nem azt mondom, hogy nem kellenek a fiatal otthon játszó tehetségek a keretbe, de túlzásokba nem esnék. Max 1-2, de szerintem a Don-nál ez esélytelen.
A csatársorhoz még hozzájön Milito és Higuain, akik mindketten jobbak szvsz, mint Crespo. Egyébként pedig egyetértek, szükség lenne főképp jó középpályásokra. A védelem még átcsúszna egy gyenge hármassal, de a középpálya 1-es alá. Főként, hogy még Cambiassot sem játszatja Maradona.Rewolution5 írta:Argentínának:
ON: csak csatársorja van jó (Messi, Aguero, Tevez, Crespo)
OFF: nincs se hátvédsorjuk( Milito van), nincs középpályássorjuk
- így nehéz lesz nekik
- véleményem szerint a csatársor ugyanolyan fontos, mint a hátvédsor/középpálya.
szerk.: előző hszt cáfoltam
OFF:Nekem meg erdekesebb tortenem van a Barcaval kapcsolatban.Nem fogjatok elhinni engem Guddy(Chelseanal megtetszett a jateka es a stilusa) "hozott" ide,de azota mar csak a Barca letezik szamomra a fociban,nem erdekel hogy ki jatszik itt.(Mondjuk eleg jo hogy Messik meg Xavik futkaroznak ittRewolution5 írta:én a Barca játékát akkor szerettem meg mikor Milito kezdett jatszani .....nagyon birtam nezni ot ..csak aztan a MU ot elintezte ..majd masfel evet kihagyott......ezek utan meg szerencse h jott Messi aki itt tartott tovabb a Barcanal![]()